Fashion – Mi Vida Jewelry – Ketting Piedra Preciosa Tigereye

Mi Vida

Sieraden, ik ben er dol op. Van kleine subtiele zilveren of gouden exemplaren tot prachtige unieke handgemaakte sieraden, mijn collectie bestaat uit van alles wat. Mi Vida Jewelry is een webshop met zulke handgemaakte schatten gerund door moeder en dochter, en ik mocht iets uitzoeken om aan jullie te laten zien!

Mi Vida Jewelry

Moeder Agnes en dochter Chiara zijn de gezichten achter de webshop Mi Vida Jewelry. Samen maken zij alle sieraden zelf, en dus is elk sieraad met veel liefde, zorg en aandacht gemaakt. Daar hou ik van, een kleinschalige webshop waardoor de sieraden uniek blijven en altijd handgemaakt zijn, het geeft wat mij betreft een speciale touch aan de sieraden.

Mi Vida heeft op dit moment een erg leuke collectie armbandjes, die ik stiekem ook érg leuk vind, kettingen en oorbellen met allerlei prachtige materialen zoals edelstenen, glas, koord en nog veel meer. Tevens is er momenteel een Pink Ribbon collectie waarbij 20% van de opbrengst uiteraard gedoneerd wordt, een super initiatief als je het mij vraagt!

Piedra Preciosa Tigereye

Het was tijd om mijn eigen keuze te maken en mijn oog viel op een ketting met een tijgeroog (gold kwarts) edelsteen aan een suède veter. Altijd heb ik dit soort stenen al prachtig gevonden en ik vond het ontwerp van deze ketting erg uniek. Aan de ene kant simpel maar aan de andere kant ook uniek, leuk! Je verstelt de ketting zelf waardoor de edelsteen op de hoogte komt te hangen waar jij deze wilt hebben. De details aan de ketting zijn zilverkleurig waardoor het al snel overal bij past.

Ik ontving de ketting net voor mijn vakantie met het doel om een leuke foto met een palmboom te maken, je kent het wel. Maar ik had even niet bedacht dat ik er overdag niet fotowaardig eruit zag (lees: tankini, glimmend van de zonnebrandcrème en een strandjurkje) en de zon al vroeg ondergaat in Marmaris waardoor de foto’s niet helemaal top werden. Wel heb ik de ketting gedragen en was deze erg mooi bij een zwarte jurk waardoor de steen extra opviel, loved it!

Mi Vida Jewelry

De ketting werd verstuurd in een leuke verpakking, als een klein cadeautje. De ketting zelf zat daarna ook nog eens verpakt in een cute organza zakje met persoonlijk berichtje waardoor uitpakken helemaal een feest werd. Dát heb ik wel nog even op de foto gezet op het strand van Marmaris 😉

Mi Vida Jewelry

Zoals al genoemd, vind ik deze ketting prachtig op zwart maar ook op mijn nieuwe donkergroene jurk zoals hierboven op de foto waar het bruin heel leuk op afsteekt. Ideaal vind ik het dat deze ketting echt niks weegt, waardoor je er geen last van krijgt gedurende de dag of avond.

Shoppen

Deze ketting kost bij Mi Vida 12,95 euro en de verzendkosten zijn altijd heerlijk laag, namelijk maar 1,50 euro. Shoppen doe je hier, ik ben heel benieuwd wat jullie van de sieraden collectie van Mi Vida vinden!

  • deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Mi Vida Jewelry

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares