Mijn 5 favoriete parfums – van Dior tot de Body Shop!

Favoriete parfum

Elke dag heb ik ‘s ochtends een klein geniet momentje. Dan schuif ik m’n parfum lade open en kies ik de parfum die het best past bij hoe ik me voel, of hoe ik me wil voelen, die dag. Heb ik ‘s avonds iets te doen, dan is dat momentje er nog een keer, yay!

Vandaag deel ik met trots mijn 5 favoriete parfums van dit moment die ik het meest vaak uitkies. Niet allemaal dus want ik heb er stiekem best veel verzameld inmiddels. Er zit geen volgorde in, behalve dan dat J’adore van Dior toch echt op nummer 1 staat en zal blijven staan!

J’adore Dior L’absolu

J'adore Dior

Nohh, kijk hoe ver deze al op! Maar geen paniek hoor, ik heb nog een volle fles in de doos op voorraad. Dit is de J’adore L’absolu eau de parfum. De L’absolu versie is net iets sterker en blijft iets langer hangen dan de gewone variant. Mijn signature geur inmiddels! Hij is vrij sterk en bloemig, love it.

The Body Shop – White Musk eau de parfum

Body Shop white musk

Voordat ik de Dior kriebels kreeg, droeg ik deze parfum vrijwel dagelijks. Een budget parfum want een heerlijke variant van de Body Shop, White Musk! Ook dit is de parfum versie, blijft gewoon net iets langer hangen dan de eau de toilette. En ook deze heb ik op voorraad, slim omgaan met je cadeau bonnen, cadeau momentjes en kortingscodes dames 😉 White Musk is een heerlijke zachte musk parfum die altijd goed is.

Versace – Eros pour femme

Versace Eros

Dit parfum van Versace heb ik niet zelf uitgekozen (hello Mr X) en ik heb dan ook een poosje moeten wennen aan de geur. Inmiddels draag ik deze echter best regelmatig, hij is toch wel erg fijn! De geur beschrijven vind ik lastig en nu ik lees welke geuren er gecombineerd zijn snap ik dat ook wel. Eros is een combinatie van limoen, bergamot, jasmijn, pioenroos, musk, amber en houtnoten. Alles behalve limoen is eigenlijk wat ik graag zie in een parfum. Maar ik denk dat juist de limoen ervoor zorgt dat er een heeeeeeel licht fris tintje aan deze parfum zit. I like it!

Philosophy – Pure Grace

Philosophy Pure Grace

Het merk Philosophy blijft heerlijk, zowel voor de verzorging van de huid als de parfums. Pure grace ruikt simpelweg naar zeep, een heerlijk schone zachte geur die ik heerlijk vind om te dragen als ik bijvoorbeeld een dagje thuis blijf. Of laatst, toen ik op kraamvisite ging bij een vriendinnetje. Heerlijk!

Marc Jacobs – Decadence

Marc Jacobs Decadence

Ja dit is dan weer zo’n parfum die je duidelijk niet opdoet als je op kraamvisite gaat! Decadence van Marc Jacobs is vrij zwaar maar ik hou er enorm van. Ik voel me altijd heerlijk als ik ‘m weer op heb! Dit is zo’n parfum die ik opdoe als ik me mooi opgemaakt heb, een jurkje draag en ready ben voor een party! Een sexy parfum dus, zwoel en houtachtig.

Hieronder vind je directe links naar drie van de parfums, mocht je er zelf één willen aanschaffen.

[bol_product_links block_id=”bol_57839147abfb2_selected-products” products=”9200000025884468,9200000053388423,9200000041372287″ name=”Parfums” sub_id=”” link_color=”00030A” subtitle_color=”636363″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”B5355F” background_color=”FFFFFF” border_color=”121212″ width=”600″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Wat is jouw signature geur? Laat het me weten in de reacties, ik ben benieuwd!

Tags: parfum

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  J’adore is ook al sinds dat hij uitkwam tig jaar geleden mijn favoriet. Helaas onlangs opgemaakt :-(. Ook eau vive van Chanel en Lancôme la vie est belle. Dat zijn de high end merken die mijn favoriet zijn. Van de Body Shop heb ik musk libertine onlangs bij de sale gekocht, ook zalig! Ook heb ik nog een parfum olie en de honeymania edt gekocht. White musk lijkt mij ook zalig!

  1. Reply

   Ooh Libertine ben ik ook nog wel benieuwd naar! Heerlijk he die body shop ?

 2. Reply

  Niet alleen lekkere geurtjes, ook erg mooie flesjes!

  1. Reply

   Haha zeker weten, fijne bijkomstigheid!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares