Mijn eerste keer.. #4 – Chippendales – Best Night Ever 2017

Chippendales

Áls ik een bucketlist had gehad, dan kon ik er eentje afvinken. Aan bucketlists doe ik niet, maar ai ai ai ik beleefde afgelopen woensdag weer een heftige ‘eerste keer’. Ik ging namelijk samen met een lieve vriendin naar de Chippendales…! Iets wat je als vrouw zijnde gewoon een keer meegemaakt moet hebben, vond ik.

Chippendales

Wanneer je aan de Chippendales denkt, denk je aan mooie mannen, stripteases, dansen, seks. Toch? Nou, en dat klopt eigenlijk wel aardig kan ik je vertellen. De Chippendales zijn een stel erg mooi afgetrainde mannen, met een divers uiterlijk waar voor iedere vrouw ‘iets’ tussen zit. En deze mannen zijn er om ons vrouwen, en natuurlijk mannen die op mannen vallen, een geweldige avond te bezorgen met het schaamrood op onze wangen. De Chippendales vroegen ons dan ook om voor één avond alle zorgen te vergeten. School, werk, maar ook partners en kinderen moesten tijdelijk naar de achtergrond verdwijnen tijdens deze show. Slik.. oké.

Maar, de ‘Best Night Ever’ tour bevat wat mij betreft toch echt iets meer dan alleen maar mooie mannen en erotiek.

Best Night Ever

Die mooiste avond ooit bevat echt alle cliché’s. Cliché’s waar wij ons heel goed in konden vinden. Van bouwvakker naar gangster, van cowboy naar brandweerman, we kregen het al-le-maal. Wij waren eigenlijk na minuut 1 al een klein beetje in shock, van de hoeveelheid bloot. Ik moet je zeggen, dat went na verloop van tijd. Maar dat weten deze mannen ook en dus wordt de spanning bij elke act opnieuw opgebouwd en zaten wij na de pauze letterlijk op het puntje van onze stoel. Met groooote regelmaat duiken de mannen de zaal in om vrouwen van hun stoel mee het podium op te nemen. En daar ben je dan stiekem toch best een beetje bang voor, want wat er van deze dames gevraagd werd was niet erg onschuldig.

Maarja.. zoals onze host Justin ook zei: ‘You didn’t came to see us tonight to be shy ladies’. Heb je een punt, Justin.

In eerste instantie was het Zeeuwse publiek (aan d’n overkant) behoorlijk wild. Zo wild zelfs dat wij ons afvroegen of we iets hadden gemist. Naarmate de show vorderde was het publiek in onze hoek echter ineens angstaanjagend stil, alsof sommige mannen ons vrouwen compleet sprakeloos hadden gekregen. Wij twee vonden dit zo sneu voor de leukerds op het podium dat we de longen uit ons lijf hebben gejoeld ter aanmoediging. En vervolgens doken we in elkaar zodra de mannen de zaal weer inkwamen, haha!

Chippendales
Links naast ons onze host Justin, helemaal rechts naast ons Khal Drogo himself Mozart

We hadden onze favorieten al snel gesignaleerd, Justin de host van de avond en Mozart de Khal Drogo lookalike (Game of Thrones, you know?) wonnen. En we hadden er één die we super irritant vonden, een soort oudere opgeblazen Ken (van Barbie) die zichzelf iets te leuk vond. De rest van het publiek liep met hem weg trouwens, dus wellicht lag het aan ons.

Wat ik heel bijzonder vond is dat de show echt meer is dan erotiek alleen. Er zijn een paar verdomd goede zangers onder de Chippendales (waarvan Justin de beste) en Mozart speelt live gitaar in de show. Er waren echt aansteker-momentjes bij, en niet enkel en alleen ‘seks’. Uiteraard dansen de mannen als de beste én is er hele fijne muziek uitgezocht voor deze 2017 tour.

Souvenirs

Tja en onder het mom; ik had toch nog een kalender nodig, heb ik de kalender van deze heren aangeschaft. En tevens stonden we na afloop een poosje in de rij om op de foto te gaan met één  groep Chippendales, de groep van Justin en Mozart uiteraard! Wij waren niet van plan om bij de voorste heren op schoot te gaan zitten (daar voelden we ons iets te groot voor) maar gelukkig stonden onze favorieten toch achter de stoelen. En dus doken we daarheen en wisselden we één keer van plek. Goed geregeld!

‘Sorry, I don’t want to sit on your lap, but I wanna stand next to him’.

Ik hoorde het mezelf zeggen, wat een zin.

Aanrader?

De beste avond ooit, dat was het niet. Maar ik heb het écht heel leuk gehad en we hebben al tegen elkaar gezegd dat we graag weer gaan bij de nieuwe tour. Het was voor mij even wennen en erin komen, want ja dan ben ik toch best preuts, maar die bucketlist vink zou ik kunnen zetten ;). En wat was het gaaf! Dus ja, een aanrader!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Haha wat gaaf! Nooit zoiets gezien of gedaan, maar lijkt me zeker wel leuk om te doen met een stel vriendinnen 😀

  1. Reply

   Aanradertje!!

 2. Reply

  Ohhh wow wat een mooie mannen. Vooral die rechtse met dat lange haar is erg sexy!!

  1. Reply

   Echt he! Mijn persoonlijke favoriet 😉

 3. Pingback: Lifestyle - Een avondje theater - The Full Monty - Diyaata

 4. Pingback: Personal - Een avondje theater; Thunder from Down Under.. - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

31 shares