Mijn nagellak obsessie

Mijn nagellak obsessie

Iedereen die mij goed kent weet het, Daisy heeft een nagellak obsessie! Het liefst koop ik iedere keer dat ik in een drogist of parfumerie ben wel een nieuw nagellakje. En oh wat word ik hebberig in budget shops, op feestjes en marktjes waar de bakken vol liggen met nagellak, 8 voor €5,-. Stiekem heb ik natuurlijk wel mijn favorieten, lees mee!

Holy Grails

Op dit moment heb ik twee lakjes die ik non stop draag, mijn base en top coat. De base coat scoorde ik vorig jaar in Londen tijdens de sale en is van Dior genaamd de Nail Glow. De lak zorgt ervoor dat je nagels er verzorgd en wat witter uit zien dan ze van nature zijn. Of tja, nature. Mijn nagels zijn gewoon verkleurd omdat ik vrijwel altijd nagellak op heb en met regelmaat donkere of felle kleuren aanbreng. Deze nagellak is dus mijn start van alles. Als ik geen kleur aanbreng, gebruik ik deze lak wel om er verzorgd uit te zien. Grootste voordeel? Hij droogt SUPER snel, ik ben erg ongeduldig!

Dior Nail Glow

Dan, de lak der lakken, mijn alles. Op dit moment is natuurlijk de gel nagellak een grote hype. Maar eerlijk is eerlijk, mijn nagels zien er eigenlijk al jaaaaaren uit alsof ik een gel lak draag. Mijn geheim? Seche Vite als topcoat. Deze dikke lak zorgt ervoor dat er een soort gel laagje over je kleur nagellak heen komt en wederom het allergrootste voordeel: het zorgt ervoor dat de lak enorm snel droogt en krasvast is. Als ik deze gebruik, en dat is eigenlijk altijd, kan ik er met de meeste nagellak zo een week tegenaan zonder chippen (beschadigen).

Seche Vite

Laatst was ik een poosje gestopt, mijn potje was op en ik was pro persoonlijke bezuinigingen. Ik werd echt ontzettend chagerijnig van mijn nagels lakken. Iedere keer waren ze beschadigd en/of was ik te snel met dingen doen na het lakken waardoor ik overnieuw kon beginnen. Ik heb de Seche Vite weer aangeschaft et voila, het probleem is weer verdwenen en nagels lakken is maar de helft meer zoveel werk. Een nadeel aan deze lak is er ook, hij wordt snel te dik om te gebruiken, stroperig. Op bol.com kun je hiervoor een verdunner vinden, toch wel een idee om eens aan te schaffen!

[bol_product_links block_id=”bol_5708093ec2e4d_selected-products” products=”9200000047490875″ name=”Seche Vite” sub_id=”” link_color=”00030A” subtitle_color=”636363″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”B5355F” background_color=”FFFFFF” border_color=”121212″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Mijn stash

Oh wat heerlijk, ik mag het woord ‘stash’ ook een keer gebruiken op Diyaata! Want jawel, als het om nagellak gaat mag ik echt spreken van een ware stash. Ik heb een ideaal rek waar heel veel inpast maar ehm… niet alles past erin. Hieronder zie je dus slechts een gedeelte van mijn verzameling. Mijn dure Dior lakjes bijvoorbeeld, kwamen in een mooi opbergetui dus die zie je hier niet staan. Ook zweven er overal door het huis nog nagellakjes die pas op heb gedaan of van plan was of ben aan te brengen. De heerlijkheid en luxe van alleen wonen in een écht vrouwenhuis, dan kan dat! 🙂

DSCN0832

DSCN0833

DSCN0834

Zoals je kunt zien, heb ik heel veel Catrice (want goedkoop en prima!), Essie (love it) en China Glaze (iets goedkoper dan Essie en meer bijzonder dan Catrice). Ook OPI zit in de verzameling maar vind ik vaak ook erg overpriced.

Nagellakjes van de afgelopen twee weken

Deze nagellak droeg ik de afgelopen twee weken, een roze/rode kleur gellak van Essence (nr 11, 4 ever young) en een licht roze 60 seconds glitter lakje(nr 263, pamper me pink) van Rimmel.

Nagellak

Ik ben enorm tevreden over de Essence nagellak! Deze bleef met gemak een week zitten zonder te chippen en dat met zo’n felle kleur is een prestatie op zich. De licht roze glitter kleur van Rimmel is niet helemaal mijn ding omdat ‘ie na twee laagjes nog steeds licht transparant is. Wel fijn als afwisseling na de felle kleur. Maar eerlijk is eerlijk, donker rood en roze kleuren zijn mijn favoriet!

Wat is jouw favoriete nagellak merk en kleur? Ik ben erg benieuwd!

 

Tags: beauty

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Wauw, prachtige lakjes heb je! Mijn favo merk is Essie, deze lakjes blijven het langst zitten.

    1. Reply

      Dankjewel ? ja Essie is perfect!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares