Mijn nieuwe Dior aanwinsten! (en een vraagje!)

Dior - Edition Voyage 3

Sinds het laatste bezoek van Mr X, is mijn Dior collectie weer een beetje uitgebreid! Voor de beauty liefhebbers onder ons, deel ik graag mijn nieuwe aanwinsten sinds de vorige keer.

J’adore – L’absolu

Al een aantal keer had Mr X het hierover gehad, hij blijkt een echte Dior expert te zijn! Het parfum J’adore van Dior past zich aan naar de huid waarop het wordt aangebracht, het zou dus bij iedereen perfect passen, aldus Mr X. Toen werd ik nieuwsgierig.. en dat werd beloond.

J’adore staat voor absolute, elegante, stijlvolle vrouwelijkheid, aldus Dior. Een tribuut aan Christian Dior’s passie voor bloemen. Een perfectie combinatie van Roos, Jasmijn & Tuberoos (een witte snijbloem, bolgewas, ook wel nachthyacint genoemd).

De ‘l’absolu’ versie is net iets intenser dan de standaard parfum en blijft dan ook langer hangen. Laat je niet tegenhouden door de geur die je ruikt op een parfum sample, het ruikt echt anders op de directe huid, heerlijk! Ik ben helemaal fan, dit is mijn parfum. Kan iemand hier mijn bad mee vullen?

J'adore Dior
Kijk die fles, wauw!

The simplicity often hides an extreme sophistication. J’adore is a perfect harmony between former and modern perfumery: the most beautiful essences and natural flower absolutes in a modern writing. No matter how magical it is, J’adore is above all an art of raw material.
– François Demachy

Couture Palette – Edition Voyage

Ja hoor, een speciale vliegveld editie van een prachtig compleet palette! Zoals we het gewend zijn van Dior, in een prachtig fluwelen hoesje. Het hoesje bevat een mini Diorshow Iconic Overcurl mascara plus een klein sponsje om de foundation aan te brengen.

Er zijn 4 kleuren oogschaduw voor een nude look en 4 kleuren oogschaduw voor een smokey look. Een getinte lip plumper en een lipstick voor bij allebei de looks. De donkere oogschaduws van de smokey look kunnen ook gebruikt worden als eyeliner, ideaal. Twee kastjes voor de oogmakeup en 1 (uitklapbaar!) kwastje voor de blush.

Dior - Edition Voyage
Links de nude look, rechts de smokey look
Dior - Edition Voyage 2
Check het uitklap kwastje!

Ik moet heel eerlijk bekennen…ik heb het nog niet durven gebruiken, zo mooi! Maar na deze blogpost beloof ik plechtig dat ik ga starten :). Ik moet ook bekennen dat ik al eerder een travel palette had gekregen, maar deze ben ik wél fanatiek gaan gebruiken en dus kan ik geen mooie foto’s meer maken. Geen echte beauty blogger he, dat blijkt maar weer..

Heel blij met mijn nieuwe spulletjes!

Wat is jullie favo make up en parfum merk?

[bol_product_links block_id=”bol_562e75d2b19a5_selected-products” products=”9200000029087849″ name=”Dior J’adore” sub_id=”” link_color=”00030A” subtitle_color=”636363″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”B5355F” background_color=”FFFFFF” border_color=”121212″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

J’adore van Dior is ook via Bol.com verkrijgbaar, er is ook een kleinere variant van 30 ml.

Vraagje! Diyaata is genomineerd!

Via de superleuke blog Peachlife.nl ben ik genomineerd als blogger van de maand, whoehoe! Heel de maand november kan er dagelijks (heel simpel, met 1 klik) op mij gestemd worden, helpen jullie mee? Mijn dank is groot!

 

Stemmen maar!

Tags: Dior

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Oeh dat pallet is prachtig! Ik heb mijn stem uitgebracht op je hoor!

  1. Reply

   Lief, dankjewel!

 2. Reply

  Aahw Mr. X verwend je erg goed! 😀

  1. Reply

   Bizar he..!

 3. Reply

  Wauw, wat een prachtige producten!

  1. Reply

   Jaaa heel blij mee!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares