Mijn tassenverzameling deel 1!

Tassen verzameling

Gezien mijn verzameling denk ik dat ik rustig kan zeggen dat ik een tassen tic heb. De behoefte om bij ieder paar schoenen en bij iedere outfit het perfecte tasje te hebben. De laatste jaren ben ik een stuk strenger voor mezelf geworden en zijn er ook wat tassen richting rommelmarkt gegaan maar de verzameling blijft eh.. aan de maat!

Vandaag een kijkje in mijn tassenverzameling, mijn ‘stash’ en dan alleen nog maar de clutches en kleine tasjes 🙂

Little Black Bag

Zwarte tasjes

Wat mij betreft is een little black BAG net zo hard nodig als een little black dress. Dus ik heb er twee! De eerste is een schatje die ik op de kop heb getikt bij de TK Maxx. Echt leer, een mooie gouden chain eraan, ritssluiting, love it. Niet teveel poespas en altijd goed! De tweede is iets groter en inmiddels een collectors item want van de good old V&D 😉 Deze heeft een wat lastigere sluiting maar is wel heel chique, vind ik zelf!

A little Bling never hurt anyone..

Bling Bling tasjesJa ik hou wel van een beetje goud of brons op z’n tijd! De eerste clutch is behoorlijk aan de maat en heel flexibel. Als in, hij is niet voorgevormd. En dat is soms een beetje irritant.. Het is dus meer een soort ‘zak’. Maar omdat hij wel heel mooi is, is ‘ie nog niet verbannen naar de rommelmarkt. Een Asos aankoop was dit. De gouden clutch aan de rechterkant is ook vrij groot maar wel mooie voorgevormd en heeft zo’n leuke ‘kliksluiting’ bovenaan. Ik durf niet meer te zeggen waar deze vandaan komt. Beide tassen hebben echt geen hengsels dus draag ik in m’n hand.

Colourful

Kleuren tasjes

Ja naast een LBB (little black bag) hou ik ook van kleur in mijn tassencollectie. En dus! Helemaal links is een koraalroze tas die ik niet zo goed op de foto kreeg. Dit was een impulsaankoop in de Primark in Londen maar ik vind hem wel schattig met het gaatjes motief. De twee kleine rode en paarse tasjes, geen idee waar die vandaan komen, maar ze zijn wel super schattig! Enige nadeel is dat ze errrrrg klein zijn als ze ook nog dicht wilt kunnen krijgen. De bordeaux rode clutch komt volgens mij van de Primark gewoon hier in Nederland en heeft een lief strikje op de klep.

Sweet pastel

PastelRechts kunnen jullie misschien van Instagram een poosje terug, deze ‘Stella McCartney’ uit Turkije is een favoriet! Heel zacht mooi leer en mooie details dankzij de ketting. Het tasje heeft een magneetsluiting. Links is een super simpel mintgroen tasje wat ik veel heb meegenomen op reis. Geen idee waar die vandaan komt..

Neutrals

Neutrale kleurtjes

Nog twee favorieten van echt leer, links een nieuwe ‘Stella McCartney’ uit Turkije! Super zacht en een kleur die overal bij kan. Het hengsel wat om m’n pols kan vind ik ook heel fijn. Rechts zal altijd een trots blijven, deze echt lederen clutch komt uit Marrakech en hiervoor hebben ik en een vriendin echt zoooo veeel winkels gezien en mensen gesproken. We waren er op gebrand om een lederen clutch te kopen maar dat jaar was de clutch op zich een nog onbekend fenomeen in Marokko.. But we got it! Ben er nog steeds happy mee!

Tot zover de kleine tasjes in m’n verzameling 🙂 wanna see more? Heb jij ook een tassen tic?

Tags: tassen

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Leuke collectie! Ik ben wel beter in kleinere tasjes shoppen dan grotere. Op grote ben ik veel te kritisch en die hengsels zijn vaak te smal om met een jas aan over m’n schouder te hangen (snap je wat ik bedoel?) dus dan haak ik al af. Ben fan van je zwarte V&D clutch trouwens, zo een zoek ik al foreverrrr 😉 xo Daisy

  1. Reply

   Jaaa i feel you! M’n grote tassen ga ik binnenkort ook eens shooten 😉

 2. Reply

  Mooie collectie. Ik had vroeger een tassentic, maar tegenwoordig gebruik ik eigenlijk gewoon steeds dezelfde paar tassen. Oudere tassen vind ik wel moeilijk om weg te doen ook al gebruik ik ze dus niet meer. Wie weet ooit… 🙂

  1. Reply

   Haha snap ik! Dus stiekem ook best een collectie? 😉

 3. Reply

  Oh wauw wat een hoop tassen! Ik heb er 2 maar gebruik er maar 1 🙂

  1. Reply

   Wauw, knap haha!

 4. Reply

  Haha wat leuk! Echt het tegenovergestelde van mij: ik heb echt niks met tassen Haha. Gebruik altijd dezelfde en het liefste een rugtas. Ik heb zelfs voor een gala binnenkort een tasje gehuurd :p

  1. Reply

   Oh wauw haha! Wel gaaf een gala, veel plezier!! Ben benieuwd naar je totale outfit ?

 5. Reply

  Wat een leuke tassen heb je! Ik ben ook tassenverslaafd, oeps!

  1. Reply

   Thanks! Oeps inderdaad haha ?

 6. Reply

  Wat een leuke collectie ik heb echt bijna niets met tassen haha!

  1. Reply

   Dankjewel ?

 7. Pingback: Personal - Ik kom in de Viva! - Oh nee, toch niet.. - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares