Moederdag cadeautips

Moederdag

Nog eventjes en dan is het Moederdag! Zo’n dag waarop jij je mams in het zonnetje zet, gewoon om wie ze is en omdat ze er is. Niet vergeten, dit jaar op 8 mei!

Mijn moeder speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik wil niet zeggen dat we best friends zijn, omdat er wel degelijk een moeder en dochterrol is. Ik zal niet alle details van mijn dating leven met mijn moeder bespreken maar ik kan wel met alles bij haar terecht, en zo hoort het stiekem ook toch?

Iedere week zien we elkaar en het liefst hebben we ook wat quality time, een drankje op het terras of even samen lunchen of naar de Action! Uitjes plannen we ook regelmatig en dat is dan ook precies wat ik haar geef voor deze Moederdag. Een leuk uitje! We zijn er nog niet helemaal over uit wat we gaan doen, maar jullie horen er vast nog van op Diyaata.

Her en der heb ik wat leuke Moederdag cadeautjes verzameld om jullie op ideeën te brengen. Komt ‘ie!

Online – Koetjesenkaartjes.nl

Koetjesenkaartjes.nlDit leuke tasje voor jullie shopsessies! Deze kun je online bestellen bij de té schattige webshop Koetjesenkaartjes voor €12,95. Er is nog meer leuks te vinden trouwens, zeker een aanrader.

Offline en online – Hema

White by Nature hema 10 euroJa eerlijk is eerlijk, als ik naar de Rituals ga kan ook ik enkel een foam doucheschuim als cadeautje kopen en op is het budget. Het goede nieuws is, tegenwoordig kun je deze heerlijke doucheschuim ook op andere plekken vinden en ook bij mijn favoriete Hema! Voor €10,- (in de aanbieding, normaal €12,50) heb je dit heerlijke setje White by Nature al gekocht. En is het niet voor mama, dan toch wel voor jezelf.. 🙂

Online – Dutch-lifestyle.nl

Verjaardagskalender duch-lifestyleVan deze verjaardagskalender met quotes word ik oprecht heel blij en moeders vast en zeker ook! Klik even door naar de webshop van dutch-lifestyle om alle quotes te bekijken. Die van mei geef ik weg, omdat ik er zo blij van word:

Fluit een deuntje, dans een dansje, sjans een sjansje

De kalender kost €10,95 en fleurt ieder toilet of iedere keuken op, daar ben ik van overtuigd!

Offline en online – Douglas

Lady MillionEen inkoppertje, Douglas! Uiteraard zijn onze moeders miljoenen waard en dus is de Lady Million collectie in de aanbieding. Met 50% korting scoor je eau de parfum van 30 ml voor €27,50.

Uitjes

Uitje

Ik blijf erbij, het meest leuke en persoonlijke cadeau! Van een heerlijke lunch in jullie favoriete tentje, tot een gezellige movie night of een dagje naar de Libelle Zomerweek, wat jullie maar leuk vinden! Wees creatief of bespreek het lekker met elkaar, zoals wij gewoon doen. De foto hierboven van mijn moeder en mij is gemaakt in de hotelkamer in Arnhem, vlak voordat wij naar de musical de Bodyguard gingen! Geniet van de tijd samen, quality time, uitjes zijn er in ieder budget en op elke afstand die je maar wilt overbruggen 🙂

Laat me weten hoe jij je moeder in het zonnetje zet?

PS 1: Voor de goede orde, bovenstaande cadeautjes zijn oprechte tips en er staan geen samenwerkingen tussen, ik verdien hier niets aan 🙂

PS 2: vandaag is ook nog eens de verjaardag van mijn moeder, happy birthday mum! 😀

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik ben er nog niet helemaal uit wat het word, ik denk dat ik sowieso een goed flesje rode wijn koop voor mijn mams. Ik heb haar ook wel eens mee uit eten genomen, ook een aanrader.

  1. Reply

   Oeh dat is ook leuk!

  • Gerda
  • May 3, 2016
  Reply

  Dank ☺️

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares