Momlife – Trakteren, Zinzi 1 jaar!

Traktatie Zinzi 1 jaar Diyaata.com6

Hoera, Zinzi is 1 jaar geworden! Wat hebben we een heerlijk feestje gehad met lieve mensen om ons heen. Natuurlijk moest er ook getrakteerd worden op de opvang, ik deel graag met jullie wat de traktatie geworden is!

Konijntjes en regenbogen

Terugkerende thema’s in Zinzi’s kamer en spulletjes zijn nu konijntjes en regenbogen. Hoewel dat wellicht een bijzondere combinatie is, besloot ik het gewoon beide in haar traktatie te verwerken. Ik bestelde superleuke uitdeelzakjes van konijntjes bij leukverpakt.nl (sowieso een heerlijke webshop). Ook kwamen hier de regenboog labeltjes vandaan, en het koord in regenboogkleurtjes waar ik de labeltjes mee vastmaakte.

In de uitdeelzakjes deed ik een babybiscuit van Bolletje (deze waren een dikke hit hier het afgelopen halfjaar) en een uitdeelboekje van Gonnie en vriendjes. Gonnie vind ik zo’n ontzettend leuk figuurtje, mede omdat wij al vanaf Zinzi’s geboorte continu bij de ganzen en eendjes liepen. ook is Goes natuurlijk bekend als ‘Ganzestad’.

Hierna knoopte ik de oortjes van het zakje vast, wat een super lief effect geeft. Daaromheen het regenboogkoordje en regenbooglabeltje met tekst, et voilà! De traktaties van de kindjes waren klaar. Simpel en ontzettend leuk.

Juffen traktatie

Voor de juffen kocht ik confetti chocolade, wel zo feestelijk.

Deze chocoladerepen pakte ik in in een (zelf uitgeprinte) customized wikkel die ik bestelde bij liefsvancindy.nl. Je kunt natuurlijk zelf aan de knutsel gaan, maar ik ging even voor het gemak en vond dit ontwerp heel leuk. Een striklintje eraan, gezellige sticker erop en ook deze traktatie was klaar!

Alle zakjes en chocoladerepen deed ik in een leuke roze mand, die ik toevallig net besteld had voor Zinzi’s speelgoed. Het oog wil ook wat!

Trakteren maar!

‘s Maandags ging de mand mee naar de opvang en zorgden ze er daar voor dat alle kindjes van 0 tot 1 jaar, een traktatie in hun tasje meekregen. Zelf heb ik hier het afgelopen jaar echt van genoten, die verrassingen die steeds in Zinzi’s tas zaten. Waarschijnlijk is het dus ook meer een ding tussen de moeders dan de kids, maar hee, het is wel leuk!

Volgend jaar verzinnen we gewoon weer iets leuks, ik hou ervan. Op mijn Instagram vind je vanmiddag een filmpje terug van de making of, kom je even kijken?

Wat trakteerde jouw kindje toen hij/zij jarig was?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Wat leuk! Ik word er meteen vrolijk van! Dit soort dingen waren er 18 jaar geleden nog niet. Mijn dochter mocht nog trakteren op zakjes chips. Dat was haar favoriete traktatie. Ik heb ook echt wel mijn best gedaan met fruit op een prikker maar dat werd me toen niet in dank afgenomen dus gingen we voor makkelijk. 🙂

    1. Reply

      Hahah ik snap dat, chipjes zijn ook top!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares