Mr X.. #12

Mr X 12

Mr X?

Yes babe

…SLIK…

My parents are inviting you to join us for dinner this weekend.

…STILTE…

Would you like me to join?

Yes!

…STILTE…

Okay, sure. Anything to make you happy.

Sowee, dat ging makkelijk. Geen strubbelingen, geen discussies, geen rare vragen, gewoon ‘sure’. Dus dat ene weekend dat Mr X in mijn huis was, gingen Mr X en ik ook nog met mijn ouders, broer en schoonzusje uit eten. Je kunt het allemaal maar in één keer gehad hebben, niet waar?

Een klein beetje stress aan Mr X zijn kant, wat moest hij aan doen? Stiekem peilde hij ook wat voor soort etentje dit zou zijn. Geen zorgen, een buffet vorm, laagdrempelig restaurant met zelfs een maximum verblijf duur van twee uur, ideaal!

Zaterdagavond, 5 minuten voor de afgesproken vertrektijd tussen Mr X en ik. Ik stond klaar bij deur, jurkje aan, make up op, schoenen en jas aan, tasje in de hand. Geen teken van Mr X, die was nog boven. Ik was niet diegene die haar schoonfamilie ging ontmoeten, dus eigenlijk geen reden tot stress, maar dit was toch een beetje tricky.

Nog 1 minuut…. geen Mr X.

…. Tijd om te gaan.

BABEEEEEEEEEEEE! Time to go!

Er kwam wat gestommel van boven en op z’n dooie gemakje kwam hij naar beneden. Wederom was ik meer gestrest dan meneer, en het ging niet eens om mij! Grow up Daisy. Vijf minuten later dan gepland (horror, mijns inziens) vertrokken we richting Middelburg. Ik de eerste 10 minuten een beetje gepikeerd om zijn gemakkelijke gedrag maar gelukkig kende hij me inmiddels. Bij de eerste stoplichten was ik alweer bijgedraaid, hoe kon ik ook anders.

Héhe ook hij kreeg nu een beetje de zenuwen, geloof ik. Er kwamen vragen of mijn ouders een interview zouden afvuren op hem. Neh, waarschijnlijk niet. We nemen gewoon voor de zekerheid een codewoord en dan sneaken we naar het buffet. Ohja. We kwamen aan op het parkeerterrein en mijn ouders waren er ook net, dat scheelde weer wat zenuwen. Mijn vader begroette hem direct met: Hey Mr X! Letterlijk he, letterlijk. Mijn blogs waren namelijk al online alvorens Mr X mijn ouders had ontmoet, oeps. De toon was wel gezet en Mr X reageerde wonderbaarlijk goed. Alsof het juist een beetje het ijs brak, perfect.

Het werd stiekem best gezellig! Mr X deed alsof hij bij mijn vader wou voordringen bij het vis buffet, er werden dingen over mij verteld die nog niet eerder aan bod waren gekomen (help) en de conclusie was dat het klikte. Er was geen enorme taalbarrière, er werd niet gepraat over hertenvlees maar gewoon over bambi vlees en Mr X kon ineens veel meer Nederlands dan ik eerder had beseft. Stralend kwam ik na 2 uur het restaurant weer uit, gearmd met Mr X. Volgens mij was hij hartstikke goedgekeurd, wat een fijn gevoel! Op naar huis, nog een dagje samen.

Mr X?

Yes babe?

Would you join me to my brother’s wedding…?

…STILTE…

Are you sure that’s what you want?

Yes!

Okay

Huh?!

Nou, zo ging het ongeveer. Mr X stemde er ook nog mee in om met mij, als mijn vriend, mee te gaan naar de bruiloft van mijn broer. Slechts 1,5 week na zijn laatste bezoek aan mij zou hij wederom het vliegtuig pakken om met mij, mijn hele familie onder ogen te komen. Omdat ik dat zo graag wilde.

Tot volgende week 🙂

Tags: Mr X

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    T wordt steeds spannender! Haha. Ben benieuwd naar volgende week!

  2. Reply

    Ik ben weer bij aan het lezen! Excuus, excuus! Ik moest zo hard lachen om het ‘Bambi vlees’. Zo ging het namelijk ook bij mijn vriend. We zaten in een restaurant en vroeg hij in het engels wat ‘Herten goulash’ was waarop de ober antwoordde; ‘Uhh Bambi!’ haha!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares