Mr X.. #15

Mr X 15

Mijn planning was, taxi pakken, een aantal uur chillen op de hotelkamer inclusief uitgebreid douchen en een beetje bloggen. En toen was daar was Mr X. Weg planning. Maar wow wat ik was blij! Alsof we bijna niet zonder elkaar waren geweest, waren we nu samen in Londen.

Uiteraard was er wederom een heerlijk hotel geboekt. Hoe kon het ook anders, ik raak er maar beter aan gewend..

Die avond ging Mr X werken. Toen hij terug kwam was het tijd voor mij om mijn schoonmoeder te ontmoeten.. Op een totaal onverantwoord laat tijdstip heeft dat dan ook plaatsgevonden. Yes ik was zenuwachtig maar I did well! Denk ik.. Vervolgens gingen we de nacht in en kreeg ik een persoonlijke Londense lichtjestour. Ik heb genoten. Als dit niet romantisch was dan weet ik het niet meer. Selfies voor de London Eye en foto’s schieten van de verlichte Big Ben, rijden langs de Royal Palace en parkeren naast een Lamborghini. Allemaal midden in de nacht. Dineren was er een beetje bij ingeschoten en dus sloten we de tour af met een diner bij de Libanees. Ik heb gesmuld, wat een heerlijke keuken is dat. Zeker als je om 04:00 ’s nachts pas gaat dineren, ik heb genoten alsof ik bij een 5 sterren restaurant was aangeschoven. Dit was een nacht waarop de vlinders niet te temmen waar, ZO verliefd! En tegelijkertijd ook zo bang, dit ooit te verliezen.

Mr X ging de volgende dag weer werken, dat wist ik. Vond ik stiekem niet heel erg. Ik had plannen! En dus ging ik met een wishlist op zak, de Westfield Stratford shopping mall in. Mr X zette mij af, en drukte zijn creditcard nog even in mijn hand. Voor het geval dat. No way mister, die ging ik echt niet gebruiken. Ik riep iets met yes yes en rende de shopping mall in. Mijn missies? Mezelf laten opmeten bij Victoria’s Secret (help), een beauty musthave voor een lieve vriendin, een nieuwe agenda + een drietal cadeautjes. Ohja, en als het even meezat ook nog een leuk jurkje. Of topje. Of iets.

Oh. Mijn. God. Wat zijn die shopping malls hier groot! Compleet van de kaart ging ik de Forever 21 in, kocht daar een leuk topje. Ik waande me een prinses in de Victoria’s Secret en besloot na 10 rondjes m’n ogen uitkijken toch echt die maatsessie in te gaan. Slik. Dat is wat je noemt een waar avontuur. Pashokjes met deurbellen (aan de binnenkant, voor hulp van een ‘angel’) en het meest flatterende licht ever. Iemand die voor je rent en vervolgens een heus Angel paspoort aanmaakt. Toen met een selectie in de goede maat opnieuw in de rij voor de pashokjes. Mr X belde voor een update:

Het gaat prima met mij! Ik ben nu in de Victoria’s Secret maar ik moet nu weer ophangen want ik kan het pashokje in, doeiii!

‘BZZZZZZ’

 

Een whatsapp bericht. Een whatsapp bericht met 4 cijfers, in de combinatie die ik heel bewust genegeerd had bij het uitstappen van de auto. Just in case, stond er. Echt niet Mr X.

Met m’n roze tasje en mooie score, liep ik compleet oververhit terug het winkelcentrum in. En toen kwam het besef.. bij mijn eerste winkel had ik mijn Michael Kors zonnebril achtergelaten in het pashokje. Noooo! Mijn one and only merk ‘ding’ waar ik zo trots op was! Nog even teruggegaan, zonder succes uiteraard. De winkeldames keken me aan alsof ze wilden zeggen: Sufferd. En ja, dat was ik ook. Mijn humeur kelderde direct en ik had geen zin meer om mezelf in het zonnetje te zetten. Mijn oplossing? Ik ben los gegaan op de cadeautjes, want mijn vriendinnen konden er immers ook niks aan doen.

Wachten tot Mr X klaar was met werken en daarna hop de auto in, terug naar ‘huis’, ons hotelletje. Mr X heel begripvol voor mijn slechte humeur en oh zo lief. Die avond was het tijd voor wat serieuze gesprekken en hoognodige private time. Overmorgen alweer naar huis, het vliegtuig in en wachten tot de volgende keer..

Volg je me al op Instagram? Daar komen af en toe sneak peeks voorbij! Rechts in de menubalk zie je mijn account, voeg me gerust toe 🙂

<center>Ik kreeg vannacht de toeristische tour, lekker rustig ? mooi ? #london #toerist #tourist#bynight #londoneye #londen #mrX </center>

 

 

 

Tags: Mr X

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik was ook half op zoek naar Victoria’s secret vorige week. Terwijl ik ook in Westfield was haha. Hoe was het met de moeder van X? Spannend…

  1. Reply

   Heb je ‘m gevonden? ? nou we kwamen midden in de nacht aan! Maar volgens mij vind ze me wel leuk ? hoop ik!

 2. Hey Daisy!

  Ik ben zo’n een fan van deze reeks artikelen!! 😀

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  1. Reply

   Hi Astrid! Oeps mijn spam filter was iets te fanatiek! Dankjewel voor je berichtje, super leuk om te horen 🙂

 3. Reply

  heerlijk om je avonturen met mr x te volgen!

  1. Reply

   Hihi dank! Het is echt een avontuur!

 4. Reply

  Hmm. Nu zou ik ook weer niet graag naar Londen willen gaan 🙂

 5. Reply

  Oew, leuk, deze updates! Ben benieuwd naar de volgende 😉

  1. Reply

   Leuk om te horen! ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares