Mr X.. #17 – Wist je dat

Mr X 17

Goedemorgen allemaal, lekker uitgeslapen op deze zondag? Niet gelukt? Dan even Mr X lezen, omdraaien en terug, hoppa! Vorige week hebben we voor het eerst Mr X een keertje overgeslagen omdat ik een heftige week achter de rug had waarin schrijven even niet lukte. Deze week doen we het even anders, een wist-je-dat in Mr X thema! Niet alles wat ik denk of wat wij meemaken of wat er tussen ons gebeurt is namelijk een hele blogpost waard. Maar wel leuk! Of gek! Of bijzonder! Of irritant…. Here we go!

 • Wist je dat… Wij inmiddels alweer vier maanden officieel samen zijn? Whoehoe!

Precies vandaag! Zes maanden in januari, één dag na mijn verjaardag! Er staat me natuurlijk weer een verrassing te wachten… Help!

 

 • Wist je dat.. We elkaar ongeveer één weekend per maand zien?

Wat ik daar van vind, weet ik ook niet zo goed. In het begin zagen we elkaar wat meer, maar er zit natuurlijk altijd een behoorlijk kostenplaatje aan vast. Mr X werkt in de weekenden als beveiliger (naast zijn doordeweekse office job) en ik ben in de weekenden (regelmatig) vrijwilliger in het AZC dus we zijn allebei ook nogal druk! Keuzes..

 

Praten

 • Wist je dat… Omdat we elkaar één weekend per maand zien,  we steeds weer even aan elkaar moeten wennen?

En als Mr X dan weer huiswaarts gaat, moet ik ook weer wennen!  Niet kunnen slapen omdat je ineens weer samen slaapt, niet kunnen slapen omdat je ineens weer alleen ligt. Aaaahh!

 

 • Wist je dat.. Ik iedere keer, letterlijk iedere keer, cadeautjes krijg als we elkaar zien? Love!

Een beetje gênant is het ook wel hoor jongens.. Maar ook genieten.. En gênant.. Zucht.

 

 • Wist je dat.. Ik Mr X het fenomeen Sinterklaas & Zwarte Piet heb proberen uit te leggen?

Dat was wel even een dingetje. Het klonk ineens heel gek om te vertellen dat Zwarte Piet met pepernoten strooit. Mr X begreep mij eerst verkeerd en dacht dat wij met de pepernoten op Sinterklaas moesten gooien… Oeps.

Vorige week was hij er ook en hebben we stukjes van de (echte!) intocht op televisie gekeken. Hij begreep toen wel dat Sinterklaas hier serious business is, met deze traditie kun je niet sollen!

 

 • Wist je dat.. Mr X grote fan is van de Jumbo?

Al doe ik nog zo mijn best op de boodschappen, we moeten en zullen samen naar de Jumbo gaan. Sowieso moeten we om verse appelflappen… Ik kan ze kopen waar ik wil, warme bakker, waar dan ook maar die van de Jumbo schijnen de beste te zijn (?)Jumbo

Mijn zelfgemaakte appelflappen met appeltjes uit eigen tuin?
Ook niet goed genoeg!

 

 

 • Wist je dat.. We op het punt zijn dat ik zonder schaamte mee zing met de autoradio? SCORE!

Ik word alleen wat stiller bij Engelse teksten die ik niet helemaal weet… normaal blèr ik dan iets willekeurigs, niet bestaands, wat rijmt. In dit geval mompel ik geen willekeurige engelse woorden meer maar een ‘lala versie’ in het ritme!

ps: Mr X is ook betrapt op mee mompelen met Nick & Simon..

 

 • Wist je dat.. Ik in december twee keer in het vliegtuig naar Londen stap?

Jawel, twee keer! Het tweede ticket was een verrassing en details volgen natuurlijk nog. Ik ben excited!

 

Popcorn

 • Wist je dat.. Ik nog bij geen enkele film die Mr X uitzocht op Netflix, wakker ben gebleven?

Afgelopen weekend samen mocht ik, halleluja, één film uitkiezen. En jawel, toen viel Mr X in slaap. We zijn niet zo’n goed Netflix team..

 

 

 

 • Wist je dat.. Ik me afvraag of wij nog wel zo spannend zijn om te volgen, nu er geen first dates meer zijn?

Let me know! Ik ben benieuwd!

 

 

Tags: Mr X

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Godelieve
  • November 22, 2015
  Reply

  Arme Sinterklaas! 😉
  Ik ben dol op wist-je-datjes, haha! En zeker blijven schrijven, leukleuk Dais 🙂

  1. Reply

   Hihi dank 🙂

 1. Reply

  Haha, dat filmprobleem hebben wij ook. Er zijn echt weinig films die we samen kunnen kijken. Gelukkig nu wel een serie gevonden, maar gezien de wisselende werkdiensten van mijn vriend moeten we er veel geduld voor hebben om die samen te zien. En gefeliciteerd natuurlijk met jullie anniversary!

  1. Reply

   Benieuwd welke serie jullie nu kijken! Dankjewel 🙂

  • Wilma
  • November 22, 2015
  Reply

  Haha! Netflix, zo herkenbaar. Wij vinden weinig films samen leuk, maar probeer de serie Modern Family als je dit nog niet hebt gekeken. Te grappig en volgens mij vind iedereen die serie leuk!

  1. Reply

   Oooh thanks voor de tip!

 2. Reply

  Elkaar maar eens per maand een weekend zien, lijkt mij lastig. Ik woon niet samen met mijn man (lang verhaal) en ga ook niet zo vaak een heel weekend naar hem toe maar wij zien elkaar doordeweeks vrij vaak. Wel superlief dat hij iedere keer een cadeautje voor je heeft! Ik moest wel lachen om zijn idee van pepernoten strooien.

  1. Reply

   Ja het is best lastig! Gelukkig zien jullie elkaar wel regelmatig!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares