Mr X.. #19 – 7 x leuker

Mr X 19

Sinds ik Mr X een ‘item’ zijn, vind ik veel activiteiten die ik 4,5 maand geleden niet zo interessant  of ‘gewoon’ leuk vond, nu (wel )heel leuk, nuttiger of gemakkelijker! Tegenwoordig geniet ik ervan omdat het met iemand aan mijn zijde is, of voor een speciaal persoon bedoelt is. Niet meer alleen, maar samen zijn verandert een hoop! Mijn mindset is een beetje verandert, sinds Mr X mijn leven is ingewandeld.

15 x leuker met Mr X, en vast ook met jouw vriend, potentiële liefde of man

(of scharrel, wie dan ook!)


  1. Koken. Koken voor mezelf is euh… tja… niet zo boeiend. Ik probeer altijd zo gezond mogelijk te eten en ook echt voor mezelf te koken. Echter, na een shit dag ben ook ik geneigd tot een bakje instant noodles of een gebakken ei. Als Mr X in het weekend ‘thuis’ is, dan geniet ik er veel meer van. Dan is er naast mij nog iemand die honger heeft en hoopt op een lekker bord eten. Yep, voldoening!

  2. Wandelen. Wandelen doe ik niet zo snel in m’n eentje. Eigenlijk dacht ik altijd dat je een hond nodig had om te kunnen genieten van wandelen, maar een vriend voldoet eigenlijk ook wel 😉 Ik moet wel toegeven dat ik nog steeds een mooi weer wandelaar ben, en het liefst als het licht is! Afgelopen zomer kwam ik erachter dat ik écht in een hele mooie omgeving woon, haha.. Dichtbij een prachtig bos en mooie uitzichten!Afgelopen week heb ik een nieuwe camera besteld, de Nikon Coolpix S9900. Tijd om er weer samen op uit te gaan en een foto voorraad voor Diyaata te maken! Een review van de camera zal volgen als ik er een beetje in thuis ben 🙂 Ohja de camera is ‘vlog en film proof’… slik! Zou ik dan ooit de stap naar YouTube gaan zetten…?

  3. Schoonmaken. Ook hier krijg ik meer voldoening uit, als ik weet dat Mr X die week op de stoep staat. Oh het is nog steeds niet fijn, genieten en leuk hoor, geen illusies. Maar het voelt wel ietsje beter, nuttiger om te doen! Dit geld ook voor het wasgoed, ik vind het stiekem best leuk om ervoor te zorgen dat Mr X zijn outfits al lekker ruikend in de kast liggen, klaar voor zijn terug komst!

  4. Uitslapen. Uitslapen kon ik niet meer zo goed, sinds ik tja… ouder ben geworden? Kuch.. Met Mr X naast me lukt dat weer prima. En dan vooral op zondag, als ik weet dat hij z’n vlucht moet halen die dag. Negeren, negeren, uitstelgedrag..

  5. Thuis blijven. Eerlijk gezegd was ik hier al vrij goed in, genieten van mijn huis en kattenkinders en niks moeten. Sinds Mr X in mijn leven is, lukt dat nóg beter. Dit is niet altijd positief denk ik, mijn sociale leven, het vele dansen wat ik deed lijdt hier een beetje onder. De euro’s die ik uitgeef aan een avond dansen, kan ik ook bewaren voor mijn terug kerende trips naar Londen en als Mr X hier is met mij, dan hou ik van private time! De prioriteiten liggen nu een beetje anders en ik geniet ook heel erg van mijn huisje.

  6. Bloggen! Nee bloggen heb nooit niet leuk gevonden maar Mr X motiveert me enorm. Hij vraagt hoe het gaat, wat het onderwerp is van de Mr x afleveringen is en hij helpt me met het maken van de afbeeldingen voor deze posts. Na een telefoontje met Londen, of een weekend samen, bruis ik weer van de inspiratie! Heerlijk!

  7. De kerst in huis halen! Dit was altijd al leuk, maar hoe leuk is het als er ook iedere dag iemand meegeniet van de kerstsfeer? Ja hoor, ik start dit weekend en niet ietsje uitgebreider dan anders.


Wat doe jij graag samen met jouw liefde? Is jouw mindset ook verandert? Zou het allemaal tijdelijk zijn, of blijven sommige activiteiten altijd anders nu je samen bent? Laat het me weten, ik ben benieuwd naar jullie idee hierover 🙂

 

Tags: Mr X

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares