Mr X.. #20 – back to London!

Mr X 20

Oooh ik mag bijna weer het vliegtuig in, op naar Londen, op naar Mr X! Het werd wel weer eens tijd ook..! Ik mis hem en hij mist mij, zegt ‘ie 😉 Daar bovenop komt ook nog eens, dat ik nog zoveel van Londen wil zien!

Ik ben een hele slechte toerist. Een London by night tour heb ik de vorige keer van hem gehad, midden in de nacht zijn we in de auto langs alle mooie verlichte gebouwen en attracties gereden. Halverwege viel ik in slaap.. Niet omdat ik het saai vond, maar ik was simpelweg héél moe (wat wil je, om 03:00 ‘s nachts) en gewoon tevreden, relaxed. Tja..!

Kortom, ik heb me voorgenomen me deze keer iets beter te gedragen. Als toerist, bedoel ik, of als geïnteresseerde vriendin wellicht. Een beetje dan, niet teveel.

Een kleine vooruitblik op mijn 2 dagen Londen, yes, maar 2 dagen. Maar het goede nieuws is, Mr X komt 4 dagen nadat ik thuis ben, deze kant weer op om samen Kerst te vieren. Hurray! Een spoedbezoek van mijn kant dus want ik mocht de Kerst lichtjes en versieringen in Londen natuurlijk niet mislopen. Ohja, en ik hoop ook weer wat spannende, rare, leuke dingen mee te maken want dat doen wij eigenlijk altijd. Maar met een wekelijkse Mr X aflevering en een maandelijks bezoek aan elkaar, liepen de avonturen een beetje achter!

Deze keer land ik pas ‘s avonds, iets na 21:00 op London Heathrow. Spannend, hier ben ik nog nooit geweest en ik stel me ongeveer Amsterdam Schiphol en dan nog iets heftiger voor. Am I right?

We zullen dit keer verblijven in het Manor Hotel in South Kensington, weer een nieuw stukje Londen voor mij! Het hotel is ideaal gelegen want ik wil heel graag het Vicoria and Albert museum bezoeken. Hier is een expositie aan de gang genaamd: Shoes – Pleasure and Pain. Klinkt als iets voor mij! Schoenen door de jaren heen, uit allerlei landen. Er volgt natuurlijk een blogpost!

Ook zijn we vrij dichtbij het Westfield shopping centre, een andere mall dan waar ik vorige keer ben geweest. Ik weet nog niet of ik dit bezoek ga winkelen. Het houdt een keer op en alle kerstinkopen hebben zijn tol geëist! Maar toch prettig, dat het kan 😉

Ohja de reden dat ik mezelf een beetje bezig moet houden is dat Mr X één dag van mijn bezoek overdag moet werken. Geen probleem, ik vermaak mezelf wel en ik vind het super fijn om in ieder geval ‘s avonds weer bij elkaar te zijn. Samen door de Londense kerstsferen wandelen, love it! Mr X zijn antwoord op mijn Kerstmis obsessie?

You’re such a kid.. 🙂

Heus niet! Ik hou gewoon van Kerst, de kerstperiode, alles eromheen. Afgelopen week ben ik druk geweest met de kerstdecoratie in huis, zoals ook op Instagram al te zien was! Cadeautjes zijn ingekocht voor zowel het Kerstfeest bij mijn ouders als voor onder onze mini kerstboom.  Mr X wordt een beetje zenuwachtig, als zijn cadeautjes voor mijn familie maar in de smaak vallen :). De mini kerstboom was andere jaren altijd roze gedecoreerd.. Slik.. Dat vond zelfs IK te ver gaan nu, met een man in huis. Ik ben dus geswitched naar witte kerstballen en slingers, flexibel van mij hè?!

Mijn nieuwe camera gaat mee naar Londen én heeft een kantelbaar scherm. De mogelijkheden om te vloggen zijn er dus maar ik weet nog niet of het aan mij besteed is. Ik ga in ieder geval oefenen met filmen!

Vorige keer hebben we gegeten bij een Libanees eettentje, loved it! Of het nu lag aan mijn enorme honger op dat moment of dat het écht zo geweldig was? Wie weet kom ik er deze keer achter, dan laat ik weten hoe het heet en waar je het kunt vinden.

Mr X en ik? De communicatie op afstand is lastig, heel lastig. Zoals ik hier al schreef, zijn er regelmatig misverstanden en is goedmaken op afstand heel vervelend. Akkefietjes worden al snel ruzies, zonde, frustrerend.  De blauwe vinkjes op Whatsapp gaan weer hun parten spelen, if you know what I mean.. De main goal is dus om weer even quality time samen te hebben!

Ik wil graag de Mr X afleveringen naar eens in de twee weken terugbrengen. Op deze manier hoop ik weer heerlijke drama & plezierige afleveringen te kunnen maken zoals ik ze graag schrijf! We zien elkaar gewoon te weinig om wekelijks een boeiend verhaal neer te pennen en kwaliteit gaat boven kwantiteit, toch?! Op zoek naar een (deels) vervangende rubriek dus, ik hou jullie op de hoogte :).

Tips en ideetjes voor een nieuwe rubriek? Laat het me gerust weten in de comments, leuk!

 

 

 

Tags: Mr X

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Veel plezier in Londen en met mr.X! In Westfield kan je je wel een hele dag vermaken ja 😉

  1. Reply

   Dankjewel! Ja zeker weten, hoop alleen mijn portemonnee ook!

 2. Reply

  Leuk leuk! Veel plezier! Die kerstobsessie komt me trouwens bekend voor 😉

  1. Reply

   Thanks! Ja he, haha ik las het bij jou ook, heeeerlijk!

 3. Reply

  Wat een droom! Ik heb altijd gezegd dat ik een leuke jongen uit London aan de haak zou slaan later. Nu ben ik al bijna 5 jaar heel gelukkig met mijn Hollandse vriend. Haha.

  1. Reply

   Haha wat leuk! Ik was tot eerder dit jaar nog nooit in Londen geweest, moet je nagaan 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares