Mr X.. #6

MrX6

Hij kwam aangelopen met hetzelfde charisma als in de club waar ik hem ontmoette. Ditmaal wel met een grote glimlach vanaf de seconde dat hij me zag staan. Knikkende knieën, had ik.

Wat doe je op zo’n moment? Je kent iemand, maar toch ken je iemand niet. We hadden een soort van relatie opgebouwd, maar noemden elkaar tot dusver travel buddies. Want iets anders was ‘eng’ en nog ongepast.

Ik liep op hem af, dat leek me dan weer wel toepasselijk en stiekem wilde ik dat ook. En daar was de awkward ontmoeting.. Een beetje blabla en ik geloof dat er een kus op de wang aan te pas kwam. We waren allebei zenuwachtig, dat hadden we allebei ook maar even duidelijk gemaakt naar elkaar. Mr X wees me onze tram, daar moesten we in om bij ons hotel te komen. Ik wou terug richting station om te checken hoeveel geld ik nog op mijn OV chipkaart had. No need… Mr X had voor ons allebei een eenmalige chipkaart gekocht, voor de aankomende dagen. Wauw.

Mr X was een echte gentleman, mijn koffer trok ik al vanaf de eerste seconde niet meer voort en hij wist precies waar we heen gingen. Ik, die alles uitdenkt en regelt en van plannen haar werk heeft gemaakt, moest enkel volgen. En dat deed ik. Ik denk dat de zenuwen ervoor zorgden dat ik zo mak als een lammetje werd en volledig vertrouwde op Mr X zijn kunde en route door Amsterdam.

Een 20 minuten later (die duurden heel lang, overigens, wat zeg je tegen elkaar?!) stapten we uit bij de tramhalte, kwamen we in een erg leuke wijk terecht (Amsterdam West, voor de kenners onder ons) en arriveerden we bij ons hotel. Mr X had een extra sleutel voor me geregeld. Voor als ik even tijd voor mezelf nodig zou hebben.. Wauw again.

De lift in, zesde verdieping…. PING

Mr X opende onze kamer en toen…. WAUW 3… een gigantische hotelkamer, of penthouse kwam ik later achter, was de onze. Het dakterras gaf uitzicht over een groot deel van Amsterdam, het was prachtig en ik was sprakeloos, alweer.

Het werd nog gekker.. ik was al drie keer langs het bed heen en weer gelopen, ontwijkend wat ik daar zag liggen. Naast een prachtige roos lag er ook een cadeautasje. Awkward! Mr X had de afgelopen minuten niet zoveel gezegd en vooral mijn reactie gepeild. Totdat hij me voorzichtig doch dringend vroeg om eens op mijn kussen te kijken. Mijn kussen, jawel, die verdeling was al duidelijk gemaakt. Heel eerlijk gezegd was ik nog steeds compleet van slag. Mijn hart bonkte net een ritme te snel en het zweet stond euh..nouja overal.

Puur uit vermoeidheid door alle stress liet ik me op het, overheerlijke, bed vallen en begon ik voorzichtig aan het uitpakken van mijn cadeautjes. Onder toeziend oog van Mr X, die braaf aan het bureau was gaan zitten. Zonder in details te treden… Nee oké, een tipje van de sluier; het Daisy parfum van Marc Jacobs, gouden oorbelletjes in Daisy vorm en een knuffelbeertje. Onder andere. Ik werd verwend. Extreem. En ik? Ik had Zeeuwse speculaasjes, babbelaars en een oud hollands snoepzakje mee. Voel je je dan lullig. Nog sprakelozer dus.

Het enige voordeel van de combinatie vermoeidheid en stress bij mij is wel dat, als ik erdoorheen ga, ik ga praten, heel veel. Dus dat deed ik, en dat brak het ijs bij ons beiden.

Let’s be honest.. de vonk was overgesprongen, deze man had me ingepakt vanaf de allereerste blik in Londen en de tweede blik op Amsterdam Centraal. Ik was verloren. Mr X keek me aan en yep, ons eerste kusje was daar..

Oh shit! ‘Sorry, I need to text my friends and mum that I’m safe!’

Mr X en ik gingen een spannende twee dagen tegemoet, daar in Amsterdam.. Volgende week meer 🙂 Wist je al dat er sneak peeks op Instagram te zien zijn en je Diyaata ook op Facebook (in je tijdlijn), via Bloglovin’ of via een e-mail alert kunt volgen? Je ziet het dan vanzelf als er een nieuwe blogpost online staat. In de zijbalk rechts vind je alle opties! See you there!

PS: deze foto? Is echt gemaakt op ons dakterras 🙂

 

 

 

 

 

Tags: dating, Mr X

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Inge
  • August 30, 2015
  Reply

  En ik? Ik had Zeeuwse speculaasjes, babbelaars en een oud hollands snoepzakje mee.
  Ik ga stuk! Vond hij ze wel lekker? 😉

  1. Reply

   Dat wel haha, maar toch!

 1. Reply

  Oeh wat spannend en leuk om te lezen! Als ik vanmiddag meer tijd heb ga ik ze vanaf #1 lezen! Erg leuk 🙂 X

  1. Reply

   Leuk om te horen!! Thanks ?

 2. Reply

  Oeeh, spannend!! Ben benieuwd naar volgende week!

 3. Reply

  Wauw! wat een gentleman. Ik ben benieuwd! 😀

 4. Reply

  ik hoop dat hij de speculaasjes lekker vond 😉 hahaha

  1. Reply

   Ja dat viel reuze mee haha 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares