Mr X.. #8

Mr X 8

Twee nachten en tweeeneenhalve dag hadden we samen in Amsterdam. Twee nachten met Mr X, ruim twee dagen met Mr X en we sliepen in een penthouse.. Ik kon er nog steeds niet over uit.

De laatste avond sloten we af op ons dakterras met een geweldig uitzicht over de stad, kon het nog romantischer? Ohja, met de playlist op de achtergrond, check. Nooit, nooit voelde ik me eerder zo erg op m’n gemak bij iemand. Ik douchte veel te lang in de heerlijke regendouche, probeerde alle gratis douche en body spulletjes uit en huppelde door de hotelkamer in de spierwitte badjas die Mr X voor me had klaargelegd. Perfectie!

De laatste dag brak aan en alles klopte nog steeds. Mr X had een late check out geboekt, natuurlijk, ook daar was over nagedacht. Bij een schattig Turks tentje op de hoek van ons hotel hebben we ontbeten / gelunched en besloten dat we liever op het gemakje richting Schiphol gingen om daar samen te wachten, dan te riskeren in de spits terecht te komen. Ik en een overvolle tram, geen goede combi. Ik en afscheid nemen van mensen die ik graag mag, van mensen waar ik verliefd op ben, geen goede combi.

Wat gebeurt er als er vervelende dingen gaan gebeuren en ik weet het? Als er vervelende dingen gaan gebeuren en ik ben oververmoeid, ik word uit m’n droom gehaald? Dan word ik heel – heel- chagrijnig. Mr X, meet Daisy, de niet zo leuke of gezellige Dutch lady. Eerlijk waar, ik was een bitch eerste klas. Want ik snapte niks van de kaartjesautomaten bij het tram / treinstation. En ik had het warm. Nouja dat dus, en al het bovenstaande. Ik was gewoon niet zo leuk en er was niks over van de huppelende ik, van diezelfde morgen.

En Mr X? Veroerde geen krimp. Snapte er niks van waarom ik tegen hem bitchte alsof hij me in een tent in de Jordaan had ondergebracht, alle rekeningen had willen splitsen of de deur van de badkamer had opgetrokken terwijl ik net even mijn momentje op het toilet had. Dit soort dingen zouden nooit in Mr X opkomen, maar ik gedroeg me alsof dit alles achter elkaar had plaatsgevonden, minstens.

Mr X liet mij en m’n mood gewoon even op de koffers passen en ging een loket zoeken. En ik? Ik stond boos te zijn bij de koffers, terwijl mijn rode roos uit het voorvakje van mijn koffer stak. En dan komt dat momentje van besef, waar ben ik mee bezig… Dus op het treinstation, met de kaartjes geregeld door Mr X en de koffers door hem naar boven getild, maakte ik het weer goed, een soortje van. Maar omdat ik me schaamde voor mijn gedrag, faalde ik daar ook een beetje in.. Ik geloof niet dat ik hem zag knipperen dus uit het niets waren we toch weer oke en hangend in zijn armen hoopte ik maar dat hij dit snel zou vergeten… Maar mij niet, daar terug in Londen.

Roos in koffer
Het bewijs..

Nog een paar uur te gaan, samen op Schiphol. Een paar heerlijke uren want ik was weer omgeslagen als een blad aan een boom, terug de verliefde, leuke, lieve (hoop ik) Daisy en Mr X, was nog steeds zichzelf. Zucht. Na het afgelopen jaar kan ik niet zeggen dat ik mezelf had voorgenomen wederom in een lange afstandsrelatie terecht te komen. Maar ik kan ook niet zeggen, dat dit me ook maar een seconde heeft tegengehouden. Naïef? Misschien. Maar hoe saai en depressief is de wereld zonder te dromen en ik hou van dromen naleven, dus dat deed ik.

Mr X? Are we still ‘travel buddies’?

See you all next week! Wat zou hij antwoorden? 🙂

Wil je ook updates in je Facebook tijdlijn? Klik dan rechts in het menu en ‘Like’ Diyaata op Facebook, gezellig! 

Tags: dating, Mr X

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Wat romantisch allemaal! Als ik weet dat er afscheid komt word ik ook chago dus heel herkenbaar dat stukje 🙂
  Lijkt me wel lastig zo’n lange afstandsrelatie!

  1. Reply

   Stiekem ben ik blij dat mijn gedrag herkent haha!

 2. Reply

  Wat romantisch allemaal! En ik herken het laatste gedeelte over de lange afstandsrelatie. Ik had me ook voorgenomen om daar nooit meer aan te beginnen. Toch gebeurde het en eind goed al goed! Ik ga nu snel deel 9 lezen!! 😀

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares