Mr X.. #4

MrX4

Het stond er echt…een berichtje van Mr X himself en hij was blij met mijn app.. niet enkel of nadrukkelijk blij dat ik thuis was maar ook daadwerkelijk blij dat ik hem een berichtje had gestuurd. Wat moest ik hier mee doen, wat wou ik hier mee doen? Ik had zo geen trek in een Britse vrouwenverslinder, het genieten van het zo genoemde single leven en wederom een serie dates te starten om vervolgens teleurgesteld te gaan worden. Hij zat wel in m’n hoofd.

Een beetje van slag appte ik iets vaags terug en al snel bleek dat Mr X wou weten wat mijn plannen van vandaag waren, hij wou me terug zien. Dat was een beetje lastig.. Ik was namelijk op mijn hotelkamer, helemaal kapot van mijn dag Camden en trip door Oxford Street. Niet van plan om die kamer nog te verlaten. Wel prima eigenlijk, dat ik dat al besloten had. Ik zocht dus niet eens een excuus, het was echt waar! Safety first Mr X… Ik vertelde hem dat ik niet wist of ik hem nog terug kon zien want de volgende dag ging ik op pad naar mijn cursus locatie in Redhill, buiten Londen.

Geen antwoord. Mr X gaf al op…simple as that. Tuurlijk, had het kunnen weten. Zijn WhatsApp status bleef weer heel lang staan op ‘laatst online gezien om…’ en einde verhaal.

Het zat me niet helemaal lekker. Aangekomen in Redhill mocht ik hem nog één keer appen van mezelf. Dat ik aangekomen was in mijn volgende hotel en dus niet meer in Londen was. Geen antwoord. Bedtijd, concentreren op de cursus, dag Mr X.

Maandag… de wekker op tijd gezet en nog even m’n mobiel checken voor de start van de eerste cursusdag. Krijg nou wat…net na middernacht had ik nog een appje van hem gekregen:

Lol and where is your current destination then

Lol? Je bent me misgelopen sufferd, omdat je te laat reageerde. Je had een kansje gehad.. Een klein kansje.. kortaf reageerde ik met het woord ‘Redhill’ en liet Mr X in z’n sop gaarkoken.

Lunch tijd! Finally. In een ochtend tijd had ik al begrepen dat het een lange, heftige cursusweek gaan worden. Een kleine check of ik geen gemiste oproepen had gehad..

How’s the training going sweetie X

Sweetie?! Ik volg het niet meer. Van lieve woorden naar negeren naar lieve woorden en terug, heel vermoeiend. Er volgde een hoop blabla van ons beiden, ik wist ook niet meer zo goed wat ik er mee aan moest. Tot er een hint kwam.

Well you let me know if you get too bored

Verveeld? Ik was op een cursus! Ja tuurlijk kon ik me ook leukere dingen indenken maar tegelijkertijd was ik ook vastberaden hier iets van te maken en dus geen spannende avontuurtjes met Mr X in te plannen ten koste van mijn tijd hier. Ik was wel benieuwd, dus dat gaf ik toe. Dat was ook de bedoeling, kreeg ik te horen. Vervolgens kwam er soort vraag / verzoek om mijn Facebook account en werd me verteld dat hij mij wellicht op zou komen zoeken. In Nederland. Tuurlijk joh, waarom ook niet!

Heel eerlijk gezegd, werd het die avond best gezellig, zo op de app. Hij was grappig. Hij durfde. Hij zette mij op een leuke manier voor het blok en mijn interesse groeide.. Zo kwam ik de week wel door! Op vrijdag echter, was de cursus afgelopen en pakte ik het vliegtuig terug naar huis. Echt waar.

Maar dat hield Mr X niet tegen..

Zie ik jullie volgende week terug? …Aflevering 5!

Tags: dating, londen, Mr X

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Omg. Ik ben benieuwd of hij naar Nederland komt :p

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares