Nailbox – Unboxing en review

Nailbox

Denk je aan mij, dan denk je aan nagellak. Al eerder heb ik mijn ‘stash’ online laten zien en nog altijd wordt deze regelmatig aangevuld met leuke nieuwe lakjes. Vorige week won ik een Nailbox via de beautyblog Belle Vie Fashion van Priscilla. Hurray!

De website van Nailbox.nl biedt een maandelijkse (nieuwe) uitvoering en voor 19,49 euro ontvang je een ‘surprisebox’ met nagellak en eventuele nail art accessoires. Je kunt een abonnement afsluiten of de box gewoon eenmalig bestellen. Wel zo fijn!

NailboxDe Nailbox wordt geleverd in een leuk doosje waarin de lakjes goed beschermd worden door opvulmateriaal. Geen zorgen over kapotte flesjes dus.

Deze box heeft het thema ‘Tempation’ meegekregen en als je de kleuren bekijkt dan snap je dat direct! In de box vond ik vijf lakjes van de merken Nails Inc (deze ken ik vanuit Londen!), Covergirl (Amerikaans), Covershoot Cosmetics en twee lakjes van Cuccio.

Nailbox

Bij de Nailbox werden ook vier nailtips geleverd waardoor ik de kleurtjes kon swatchen. Nummer vijf ga ik natuurlijk bij mezelf aanbrengen! Ik heb bij de nailtips twee laagjes lak aangebracht.

Één voor éen

Nailbox lak 2

Deze paarse lak Temptation nr 6127 van Cuccio bracht erg makkelijk aan en dekte al behoorlijk met slechts één keer aanbrengen, ideaal. Met twee laagjes is het perfect. Ik vind dit wel een typisch zomer kleur dus waarschijnlijk bewaar ik hem tot de zomerse dagen er weer aankomen.

Nailbox lak 2

Een glitter topcoat van Covergirl, deze heet Pink Twinkle nr 420 rose briljant. Deze vond ik lastig te swatchen maar het heeft een erg mooie fijne glitter. Wie weet leuk voor de feestdagen! Er komt veel glitter vanaf, het is niet zo’n glitterlak waarbij je uiteindelijk 3 glitters terug vind op je nagel…

Nailbox lak 3

Deze nude van Cucci heet Lost Innocence nr 6126. Ook deze lak dekt goed en vind ik erg mooi, deze durf ik ook prima nu tijdens de herfstdagen op te brengen.

Nailbox lak 4Rood, gewoon lekker fel brandweer rood! En dat is altijd goed wat mij betreft. Dekt prima en lakt erg gemakkelijk. Ik kan helaas geen naam ontdekken maar hij heeft het nummer ‘4’.

Nailbox lak 5En daar is ‘ie, mijn favoriet! Deze prachtige nude lak van Nails Inc heet Uptown en I love it. Ik vond hem niet super makkelijk aanbrengen (snel te veel of te weinig lak) maar hij dekt prima en de kleur maakt alles goed.

Nailbox - lak 5 Ook van deze nagellak heb ik twee laagjes aangebracht plus mijn base en topcoat. De nagellak heeft zelf ook al een gel effect.

Eind oordeel

Ik vind de Nailbox een erg leuk concept! Wel denk ik dat ik veel geluk heb gehad met de kleuren in de box, ik ben namelijk niet zo van bijvoorbeeld blauwe en groene nagellak. 100 tinten rood, roze en paars is meer mijn ding! De Nailbox lijkt mij een super leuk cadeautje voor de beauty en nagellak fans onder ons. Ik vind het leuk om nieuwe merken te ontdekken en dat is op deze manier heel gemakkelijk. De prijs van 19,49 euro valt me mee, maar ik weet niet wat de werkelijke totaal waarde van de box is.

Dankjewel Priscilla en Nailbox.nl voor dit leuke cadeautje!

Wat is jouw favoriete nagellak kleur?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Wat een super leuke box! Prachtige kleurtjes zitten er in!

    1. Reply

      Gaaf he! Ben ook heel blij met deze kleuren ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares