National Glamour Day – Morgen shoppen met korting!

National Glamour Day

Ladies, het is weer zover! Morgen, 1 april (geen grap!), kun je met het magazine Glamour in je handtas, of op de bank naast je, met korting lekker losgaan voor een nieuwe lente/zomer garderobe! Een kort blogje om jullie even te wijzen op dit buitenkansje.

Wat is de deal?

National Glamour Day is een terugkerend evenement georganiseerd door het magazine Glamour. Zij hebben geregeld dat de echte shopaholics een stuk voordeliger hun inkopen kunnen doen. Van kleding tot beauty, er is van alles te vinden in vele winkels, mét 20% korting.

Op vertoon van het magazine Glamour krijg je in de deelnemende winkels dus 20% korting op jouw aankopen. Hurray! Geen tijd voor een fysieke shopsessie? Er zijn ook kortingcodes om online jouw buit in te slaan!

Waar dan?

Oh op zoveel plekken! Een kleine opsomming dan.. De Vero Moda, de Sacha, de Rituals, Douglas, H&M, Miss Etam, WE Fashion, Livera en Hunkemöller, KIKO, de Mango etc. etc. De volledige lijst met deelnemende winkels en webshops vind je hier.

Als je abonnee bent kun je bij sommige winkels extra profiteren, van extra korting of een leuke goodie.

En nu?

Nu? Vrijdag? Nu ga je uiteraard een lijstje met musthaves maken! Ik hoop dit ook nog even te doen zodat ik zaterdag precies weet wat ik wil. Planning jongens, planning is the key! Ik weet nog niet of ik tijd heb om echt de winkels in te gaan maar ik wil toch zeker online even rondkijken voordat deze National Glamour Day weer aanbreekt. Oh en als je nog geen Glamour hebt gescoord dan zou ik nog maar even hard op zoek gaan of een vriendin mét Glamour opbellen om een shopsessie af te spreken. 1+1 = 2, allebei een gezellige dag en samen goedkoop shoppen!

Shopse allemaal! Laat je me weten wat je gescoord hebt? 🙂

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Ik ben gisteren wel in de stad geweest maar wij gingen met een vloerkleed naar huis, geen glamour korting dus haha.

    1. Reply

      Haha maar wel heel leuk!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 shares