New In – Shoplog!

Shoplog

Voor het eerst ooit op Diyaata, een kleine verzamel shoplog! Niet helemaal waar, want er zit ook een cadeautje tussen. Omdat ik blij ben met deze nieuwe spulletjes, waaronder een paar dingen uit Turkije, vond ik het wel een blog waard!

Sieraden

In Turkije kocht ik dit zilveren armbandje met het ‘boze, alziende, oog’, de zogenaamde ‘Nazar’. Dit is de tegenhanger van het echte boze oog, Horus. Dit blauwe oog absorbeert alle slechte energie van het boze oog of stuurt dit zelfs terug naar diegene die jou kwaad wil doen. Het blauwe oog oog brengt veel geluk en voorspoed en beschermt tegen het kwaad.

Turkije armband

Ik was op zoek naar een subtiel sieraad met deze geluksbrenger erin verwerkt. Omdat je het nooit kunt weten.. 🙂 Het oog zit verwerkt in een klein zilver sterretje en ik ben er heel blij mee! Omgerekend heb ik er ongeveer 12 euro voor betaald.

Ook kocht ik bij een lief oud mevrouwtje deze zelfgemaakte oorbellen. Ik had een groene maxi dress mee op vakantie dus deze pasten er goed bij. Enne, omgerekend 1 euro zonder hoeven af te dingen..! Niet dat ik dat had gedurfd trouwens, deze mevrouw verdiende ook 3 euro 😉

Turkije oorbellen

Telefoonhoesje

Sinds een paar maanden heb ik eindelijk de IPhone 6S waar ik enorm blij mee ben! Omdat ik de mooie rosé gouden kleur heb, wil ik graag een doorzichtig hoesje waardoor je de kleur aan de achterzijde nog kunt zien. Ik had al een hele mooie met gouden blaadjes en libellen, maar toen ik deze zag moest ik ‘m hebben! Het is een roze getint doorzichtig hoesje met de print van een uitgebloeide paardenbloem.

Telefoonhoesjes Daisy

Uiteraard koos ik onbewust voor één of ander bekend hoesjes merk (Kingxbar) en dus kreeg ik niet zoveel van de prijs af. Voor 15 euro nam ik deze mee naar Nederland!

Weten jullie het nog? Als je in één keer alle zaadjes van de bloem kunt wegblazen mag je een wens doen… 🙂

Notitieboek

Een cadeautje van m’n moeder, dit notitieboek met prachtige quote:

If you want the rainbow, you have to put up with the rain

Deze kreeg ik in een winkeltje op de pier van Scheveningen. Ik was er direct verliefd op dankzij de quote en kleurencombinatie maar de ringband was ook een doorslaggevende factor. Zo fijn als je boekje niet dichtvalt tijdens het schrijven.Wat ik er precies in ga schrijven? Geen idee maar tja, ik heb een notitieboekjes fetish en ik verzin vast nog iets!

Notitieboek
Volgens mij was deze 12 euro.

Victoria’s Secret toilettas

Tja deze kon ik écht niet laten liggen. Ik stond bij de kassa van de Etos te wachten toen ik ‘m zag liggen en het niet kon laten even de prijs te checken. Altijd al wou ik zo’n mooie toilettas rol om mee te kunnen nemen op reis, zo een doorzichtige die je kunt ophangen aan de badkamer deur. Et voila, daar was ‘ie. En toen keek ik voorzichtig op het prijskaartje en… Wat?! 15 euro maar? De beslissing was snel gemaakt, deze ging mee.

Victoria's Secret toilettas

Ik vind het printje heel erg chique en helemaal Daisy! Nu maar afwachten of er binnenkort nog tripjes aan zitten te komen maarre ik ben er klaar voor! Op de website van de Glamour las ik dat Victoria’s Secret zal stoppen met de verkoop van veel producten zoals zwemkleding en andere bijproducten. Ik ben er niet helemaal achter of toilettassen hier ook onder vallen maar ik ben blij met mijn vondst! Het onderste tasje kan ik ook loshalen voor kleine tripjes.

Victoria's Secret toilettas

 

Dat was ‘m weer! Vinden jullie het leuk om dit soort artikelen te zien? 🙂

 

 

 

Tags: shoplog

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Mooie oorbellen! Ik hou daar wel van. En nu ik dit lees bedenk ik mij dat ik zeker mijn boze afzender oog uit Turkije mee moet nemen naar Suriname. Leuke spulletjes hoor.

 2. Reply

  Leuk Daisy! Fijne spulletjes waar elke vrouw voor valt 😉 En helemaal als je zoiets in Turkije kan vinden! Een herinnering voor het leven 🙂
  Heerlijk om je blog te lezen !

  1. Reply

   Dankjewel Sandra ?

 3. Reply

  Mooie aankoopjes!

 4. Reply

  Wauw, wat heb je mooie spullen gekocht zeg! Vooral die telefoonhoesjes en het notitieboekje vind ik echt schitterend!

  1. Reply

   Dankjewel! Heel blij mee ?

 5. Wat een gave dingen heb je allemaal gekocht zeg! Vooral die telefoonhoesjes en dat notitieboekje vind ik echt schattig! -x-

  1. Reply

   Thanks! ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares