Nieuws uit Blogland.. #1

Nieuws uit blogland#1

Het is zaterdagavond 11 uur en ik ben ka-pot. Na een dag diehard shoppen in Rotterdam samen met mijn moeder, kan ik geen pap meer zeggen. Typen lukt nog net!

De blog voor woensdag staat klaar en toch wil ik ook nog een leuke inspirerende blog voor morgenochtend regelen.

Deze week zoek ik het dan ook niet bij mezelf maar bij mijn mede bloggers. Wat heb ik deze week geleerd of waar werd ik blij van op andere blogs? Voor de mede bloggers onder ons denk ik dat deze blog dames (meer dan) bekend zijn maar omdat ik weet dat ik ook veel niet blogger publiek heb, vertel ik het jullie lekker toch. Gewoon, omdat het kan!

Ohja, ik loop soms wat achter, maar dat doet helemaal niks af aan deze leuke blogs 😉

TK Maxx

Wat voelde ik me vorige week zondag achter de feiten aanlopen toen ik erachter kwam dat wij in Nederland een TK Maxx hebben… Twee zelfs! De dames van Kittehscupcakes hebben me dit bijgebracht, in hun vlog werd ik heel nieuwsgierig (en hebberig) gemaakt en het liefst had ik om half 3 ‘s middags nog de trein van Goes naar Rotterdam gepakt. T.K. Maxx is een opkoper van rest partijen van deisgnermerken, tegen een veel vriendelijkere prijs uiteraard. Handtassen, kleding, beauty producten en interieur frutsels maar ook meubels, van alles is er te vinden.

En jawel, vandaag (zaterdag) hebben wij dan ook gelijk actie ondernomen en de winkel grondig onderzocht. Ben je ook benieuwd? Kijk dan zeker even het filmpje van Kittehscupcakes en volg mijn Instagram de komende week om te zien welke pareltjes ik hier gescoord heb!

Highlighter

Oké, voor deze tip ben ik gewoon even gaan zoeken bij mijn favoriete beauty blogger  en vlogger Mascha. En waarschijnlijk die van veeeeelen met mij. Maar ik heb vorige week een prachtige combi bronzer, blush en highlighter gescoord van Sleek en ik was er nog niet zo handig mee. En dus, een (stiekem al wat ouder maar verder prima) artikel hoe je nu eigenlijk het beste alle drie kunt aanbrengen. Die vind je bij Mascha en niet bij mij! Kliklik!

Reis kriebels

Voor de nodige portie reiskriebels zocht ik het deze week bij Sabine. Zij woont bij haar geliefde (en sinds kort aanstaande!) in Colombia en ze gingen samen op naar New York. New York staat zeker op mijn lijstje van steden waar ik ooooit nog eens naar toe wil en dus las ik haar lijstje ’30 x voor het eerst in New York’. Erg vermakelijk!

Wisten jullie dat het voetgangerslicht op wit springt in plaats van op groen als je mag doorlopen? Ik niet! Sowieso vind ik haar heel blog een aanrader en fascinerend, vooral om te lezen over haar leven in Colombia!

Fotografie

Dan nog een algemene aanrader voor het maken van prachtige (product) foto’s. Heleen Schrijvershof helpt mij regelmatig met fijne amateur proof tips voor het maken van foto’s. Ik moet heel eerlijk zijn, ik heb nog weinig in de praktijk kunnen brengen maar stiekem sla ik wel veel van haar tips op. Morgen ga ik veel shop vondsten fotograferen en dus ben ik van plan haar blog open te hebben staan op de laptop voor het nodige naslagwerk. Mijn Instagram is toe aan wat pimp werk 🙂

Fotografie blogland
Bron: Pixabay

Fluffy Friends

Ja hoor, ik ben weer een leuke tag tegengekomen! De Fluffy Friend tag en deze keer bij een mede Goesenaar! Joyce woont net als ik in het mooie Goes en schreef over haar Fluffy vriendjes. Van zulke blogs word ik altijd blij en dus een linkje. Ohja, Joyce shopt ook sinds kort op Ali Express, leuk om te lezen wat zij zoal heeft gescoord. De afstandsbediening voor de digitale camera is wel echt een must have als je het mij vraagt..

 

Volgende keer weer wat nieuwe blogs van m’n lijstje! Welke blogger volg jij standaard en kun je mij aanraden?

 

 

 

 

 

Tags: bloggen

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Oh wat handig dat filmpje over TK maxx. Ik dacht namelijk dat het ‘ Just another shopping store’ was. Ik lees ook de tips van Heleen Schrijvershof ja! Benieuwd wat je hebt geshopt.

 2. Reply

  Ah ik loop ook achter met TK maxx, maar ik shop vooral online haha. Heleen Schrijvershof bezoek ik ook regelmatig voor tips. Handige website!
  En de koopjes van Joyce volg ik ook haha
  Leuke rubriek trouwens 🙂

  1. Reply

   Dankjewel Linda!

 3. Reply

  Wat leuk dat je mij genoemd hebt!:-) Zou ook graag es naar TK Maxx willen, denk dat ik heel die winkel leegloop haha!

  1. Reply

   Leegkoop*

  2. Reply

   Ik moet eerlijk bekennen dat het me een heel klein beetje is tegengevallen, dus ik heb me kunnen inhouden (gelukkig)!

 4. Reply

  Oh wat leuk dat je me hebt genoemd zeg!!! Zo lief! 😀 Moet er wel even bij zeggen (hoop dat je het niet erg vindt…): het is Colombia met een ‘o’ 😉 Ik zie het zo vaak fout geschreven worden en sinds dat ik er een blogje aan geweid heb ga ik het toch maar even verbeteren als ik het zie. Wel een universiteit, een sportkledingmerk, vele steden in de USA en nog veel dingen met de naam Columbia, behalve een land haha. Weer wat geleerd 😉 😛 Ik volg Heleens Schrijvershof ook trouwens, echt superfijne tips altijd! Leuke opzet zo 😀

  1. Reply

   Nohhh wat erg van me, die blog heb ik nog wel gelezen! Het is verbetert hoor! 😀

 5. Reply

  Super leuke handige blogs! Ik had ze nog niet allemaal gezien!

 6. Pingback: Hoe leuk! Deze mensen schreven een blogpost over mij en hier lees je ze terug... - Heleen Schrijvershof

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares