Nieuws uit Blogland.. #2 + spam jouw blog!

Nieuws uit blogland#2

Het is alweer een tijdje geleden, de eerste ‘Nieuws uit Blogland’ op Diyaata! Tijd voor een dubbele editie 😉 Graag stel ik je voor aan 8 andere leuke, unieke en mooie blogs! Enne, in de comments mag jij jouw blog spammen!

xBYME

Yvonne is eigenaresse van de blog xBYME, haar plekje op het internet zoals ze het zelf beschrijft. Yvonne is net als ik nagellak obsessed maar is een stuk creatiever dan ik! In deze blogpost zie je een leuke nailart tutorial met zomerse bloemetjes!xBYME

The Dutch Notebook

Een heerlijk overzichtelijke blog, The Dutch Notebook. Kelly deelt regelmatig leuke en unieke recepten op haar blog en in deze blogpost heeft ze een aantal leuke keukengadgets gevonden. Wat te denken van een cornflake dispenser? Ik eet geen cornflakes maarre…me want!

The Dutch Notebook

 

Life by Margje

Een persoonlijke blog met een extra touch of beauty! Behalve beauty krijg ook muziek een plekje op haar blog. In dit artikel kun je bijvoorbeeld inspiratie opdoen voor heerlijke zomermuziek!Life by Margje

Naomi Dekker

Nog een persoonlijke blog van Naomi, die momenteel met haar eindexamens bezig is, stress! Naomi bezoekt regelmatig een concert en schrijft hierover, check it out 🙂

Naomi DekkerLa Vie de Falderie

Alleen al van de titel van deze blog word je blij toch? Falderie is een Vlaamse blog collega met een leuke persoonlijke blog. Regelmatig post zij leuke korte artikeltjes over van alles en nog wat. Ook zij is fan van Disney!

La Vie de Falderie

Happiness by Beaudine

Ja de titel verklapt al, van deze blog word je blij! De site is helder wit met vrolijke kleurtjes, ik hou ervan. Zelf vond ik het artikel ‘het leed dat solliciteren heet’ wel heel toepasselijk voor mijn huidige situatie. Maarre, ze test ook de nieuwste Tony Chocolonely Popcorn met Discodip reep…dus voor ieder wat wils!

Happiness by Beaudine

Budgetella

Dit leuke online magazine, dat vind ik een betere benaming dan blog, is al eerder voorbij gekomen op Diyaata. Roxanne is een andere weg ingeslagen na haar blog Peachlife waar ik eens blogger van de maand werd! Op Budgetella vind je allerlei soorten tips, weetjes en leuke dingen om met een beperkt budget door het leven te gaan. Van de nieuwste Primark collectie tot Action shoplogs, budget it is!

Budgetella

Marushi Lifestyle

Een prachtige blog met een persoonlijke insteek. Marushi deelt regelmatig online haar outfits en met de food truck festivals in opkomst, ook in ons mooie Zeeland, deel ik graag haar outfit post voor dit uitje!

Marushi Lifestyle

 

Zo, dat waren de blog tips voor deze ‘nieuws uit Blogland!’. Mocht je jouw blog met mij willen delen, spam er gerust op los in de comments 😉 Wie weet is jouw blog dan te zien in een volgende editie!

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Leuk artikel! Ik ken lang nog niet alle blogs dus ga even door klikken 🙂

  1. Reply

   Leuk! Ik ga zo weer eens bij jou buurten!

 2. Reply

  Leuk om te lezen! Sommige blogjes kende ik nog niet! Mijn blog ken je natuurlijk al!;-)

  1. Reply

   Haha yes uiteraard!

 3. Reply

  Superleuk dat je mij genoemd hebt 😉

  1. Reply

   Graag gedaan ?

 4. Reply

  Dat wordt klikken, ik ken ze nog niet allemaal 🙂 Ik blog zelf sinds 2011 op http://sylviakuijsten.com, time flies!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares