Nog één week te gaan

Morgen nog maar 1 week te gaan en dan vertrek ik naar Kampala, Entebbe!

Heel eerlijk gezegd begin ik de spanning nu wel te voelen, het gaat echt gebeuren.
Afgelopen week is Theo de broer van Els, eigenaresse van het opvanghuis, langs geweest met spulletjes voor Els en haar dochters.
Nu even passen en meten en dan dinsdag met de bijdrage van oma babykleertjes inslaan, leuk! De koffer moet natuurlijk helemaal vol met zoveel mogelijk kleertjes en spullen voor de kindjes.

De laatste donaties stromen binnen en ik ben erg benieuwd op welk eindbedrag we gaan uitkomen.

Kevin, mijn broer, heeft Google translate op mijn blog geïnstalleerd dus geïnteresseerde buitenlandse collega’s kunnen mijn verhalen nu volgen (ietwat creatief met Google Translate dan toch).

Het aftellen gaat beginnen!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • sjaan
  • September 30, 2013
  Reply

  hi girl, super leuk! im excited for you:) uiteraard volg ik alles! x

  • GJ & Antje
  • October 3, 2013
  Reply

  Zo Daisy dat is een mooie en spannende onderneming. Wij zijn nu net pas op de hoogte van je plannen, maar waar vind ik je mogelijkheid tot sponsoring? Grtz GJ & Antje

  1. Reply

   Hey GJ & Antje!
   Kan ik jullie een mailtje sturen misschien? Ik kan jullie mail adres helaas niet zien. Super leuk dat jullie willen sponsoren 🙂 Groetjes, Daisy

    • GJ & Antje
    • October 4, 2013
    Reply

    Geregeld, heel veel succes daar in Oeganda!!! Je site staat onder favorieten dus wij zijn reuze nieuwsgierig naar je updates………….

  • Rein, Jeanet, Sharyn en Lloyd
  • October 4, 2013
  Reply

  Heej Daisy, wat een spannend weekend gaat dit worden. Bijna zover om de grote reis te starten. Het wordt een groot avontuur vermoed ik zomaar. Ook wij hebben inmiddels een sponsoring aan jou bankrekening toegevoegd. Wij wensen je een prachtige, indrukwekkende en vooral onvergetelijke reis toe en zullen je blogs zeker volgen! Geniet van de spaarzame momenten voor jezelf en weet…….Wij vinden je een super tof wijf!! Toi toi toi meid en dikke kus XXX Rein, Jeanet, Sharyn en Lloyd.

  1. Reply

   Bedankt allemaal! x

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares