Fashion – Zwierende salsajurk! – Outfit of the Day – Juli 2017

Outfit of the Day juli

Oohoh wat vind ik het eng om deze blogpost te publiceren! Jarenlang ontweek ik foto’s met mijn lichaam en postte ik veelal selfie’s en portretfoto’s. Zowel privé als op Diyaata kon ik mezelf nooit mooi vinden op foto’s waar ik in het geheel opstond.

Wel krijg ik regelmatig complimentjes over m’n kleding en toen ik een poosje geleden vroeg of ik outfits zou gaan posten werd daar super leuk op gereageerd. De foto’s op Instagram waar je meer ziet dan enkel mijn hoofd, scoren (gek genoeg) het allerbeste.

Ik denk dus dat het tijd wordt om mezelf te accepteren zoals ik ben. Dit wil niet zeggen dat ik niet wil afvallen of hier niet mijn best voor doe (een never ending fight) maar wel dat ik mezelf niet ga verstoppen zolang ik dat ideaalbeeld niet heb bereikt. Mijn gezondheid blijft een issue en afvallen blijft dan ook de grootste uitdaging ever, maar verstoppen gaan we niet meer doen.

Ik had dit al besloten en toen kwam mijn naamgenoot Daisy van Home of Daisies ook nog eens met het spontane idee voor een outfit fotoshoot (thanks girl!). En dus is ‘ie daar ineens, een outfit of the day (OOTD)! Ik hoop met deze blogposts tevens een inspiratie te kunnen zijn andere curvy ladies, want er is zoveel leuke kleding in alle maten! In deze #OOTD van juli, mijn nieuwe zwierende salsa proof jurk!

Outfit of the Day juli

Een klein detail, ik wist de locatie van de fotoshoot nog niet. Naamgenoot Daisy had het briljante idee om in een graanveld te gaan staan. En inderdaad, dat was behalve hilarisch ook erg geslaagd op beeld! Maarre, je ziet nu niet dat de achterkant van de jurk langer is dan de voorkant van de jurk. Dat is ‘ie dus wel! Ik hou daarvan, lekker zwieren!

Outfit of the Day juli Het is een wikkeljurk, waardoor de voorkant bij mijn borsten wat openvalt en ik hier een zwart onderjurkje heb gedaan.

Outfit of the Day juli

Outfit of the Day juli

Deze jurk bewijst, wat mij betreft, maar weer dat bloemen zéker niet truttig hoeven te zijn!

Jurk: Forever 21, seizoen 2017
Onderjurkje: Bonprix, oude collectie
Tasje: V&D, gone gone gone!
Horloge: French Connection, oude collectie

Dus, af en toe eens een oufit of the day dan maar? 🙂

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Wauw, wat een mooie jurk! En die foto`s van jouw zijn ook prachtig!
  Liefs

  1. Reply

   Thanks Tineke! ☺️

 2. Reply

  Fietfiewww

  • Godelieve
  • July 19, 2017
  Reply

  Knapperd!

 3. Pingback: Fashion - Outfit of the Day - Going Wild.. - September 2017 - Diyaata

 4. Pingback: Fashion - Uit m'n comfortzone met slangenprint, me like! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

45 shares