Op vakantie naar Kemer

Op vakantie naar Kemer

Jawel dames en heren, over niet al te lange tijd lig ik met mijn derrière (gebruikt men dit woord nog?) aan het zwembad in een heerlijk resort in Kemer, Turkije. En ik kan niet wachten! Wat ik daar allemaal ga doen vertel ik je vandaag.

Kemer staat eigenlijk bekend om.. niks. Zo makkelijk is het, er is hier geen bekende ruïne of andere must see, er is niks wat specifiek wordt benoemd in de reisboekjes of online. Kemer ligt ten zuiden van Antalya met uitzicht op het groene Taurus gebergte en aan de andere kant de blauwe Middelandse Zee. En dit is wat ik er ga doen!

Bijkomen

Ja zonder dat ik alles zag aankomen, mijn relatie ging stuk, mijn baan ineens weg, heb ik de juiste keuze gemaakt voor een vakantie waarin bovenal niks moet. Ik ben van plan veel na te denken en hopelijk ook veel los te laten, achter te laten daar in het mooie Turkije. Nieuwe plannen maken, nieuwe ideeën opdoen, geïnspireerd raken voor mooie blogposts. Dat zijn mijn doelen!

Winkelen

Ja, winkelen en ik, ik en winkelen, wij horen bij elkaar. Kemer staat bekend om de gezellige marktjes en winkelstraten. Ik hou ervan om rond te struinen en mezelf te vergapen aan alles wat er wordt aangeboden. Of ik daadwerkelijk zo veel zal kopen, dat durf ik niet te zeggen. De Turkse mode is toch niet helemaal mijn ding, al kan ik wel snel verliefd worden op tassen en shawls! Ik geniet voornamelijk van alle kleuren, geuren en bedrijvigheid om me heen.

Boulevard

De boulevard met mooie panorama view, ga ik natuurlijk niet overslaan. Instagram kiekjes, hoera! Wil je een beetje meegenieten van deze Turkse schoonheden, voeg me dan snel nog even toe. In de zijbalk rechts in je scherm kun je doorklikken naar mijn Instagram (of onderaan, als je op je mobiel aan het klikken bent).

Op vakantie naar Kemer

Phaselis Antique City

Het schijnt dat als ik de dolmus bij de klokkentoren van Kemer neem richting Phaselis (en ik betaal €2,-) dan kom ik terecht in een soort van openluchtmuseum in een bos. Het stadje ligt direct aan zee en in de baai kun je heerlijk zwemmen. Het is een opgraving en er is onder andere een oud badhuis te zien. Ik ben benieuwd, volgens mij wordt dit zo’n plek waarbij ik baal dat ik alleen ben en dus geen mooie foto’s van mezelf krijg!

Als ik heel eerlijk ben, weet ik niet of ik op dit moment klaar ben voor een vakantie in m’n eentje. Vorige keer heb ik genoten van het alleen zijn maar door alles wat er nu is gebeurt, weet ik niet of ik het wel zo leuk vind. We gaan het zien! Volg me vooral op Instagram om te kijken waar ik uit hang! 🙂

 

Tags: travel

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Supergoed dat je dit gaat doen! Volgens mij kan je hier alleen maar beter van worden. En in ieder geval even lekker bijkomen.

  1. Reply

   Ik denk en hoop het ook ?

 2. Reply

  Ik hoop dat je het ondanks alles toch naar je zin hebt en wil je een fijne vakantie toewensen!

  1. Reply

   Dankjewel!

 3. Reply

  Ha klinkt als een goed plan! Je gaat het vast heel leuk hebben!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares