Op veler verzoek, Mr B.

Op veler verzoek…

Jullie begrepen het al, na de mislukte date met Mister A bleef ik hardleers. En dus besloot ik me nogmaals te wagen aan het internetdaten. Ik was net naar Ibiza geweest, waar het seizoen nog niet was gestart (nooit zomaar een aanbieding boeken zonder research, tip!) en ik dus niemand onder de 40 had ontmoet. Misschien verklaarde dat ook wel mijn welwillendheid om het internetdaten nog een kansje te geven.

Mr B was al een hele poos een ‘contactpersoon’ maar het was nooit tot afspreken gekomen. Niet geheel zonder reden van mijn kant want ik vreesde gewoon dat ik me fysiek niet aangetrokken voelde tot Mr B. Maar je kent het, aangemoedigd door m’n omgeving: ‘uiterlijk is ook niet alles’, ‘nee, de mannen waar jij op valt zijn lekkere figuren!’ ging ik op date met Mr B.

Ik kreeg een behoorlijke flashback toen ik op de taxi standplaats bij station Goes mijn Aygo had geparkeerd en stond te wachten.. Ik bleef in m’n auto zitten, no good! Als ik iemand leuk vind, loop ik naar het perron. Ik kan nog vluchten.. Nee dat is niet aardig. Ik blijf zitten. Hoe erg kan het worden? Heel veel vragen aan mezelf want tja, ik ben al-tijd en overal veel te vroeg. Ik bleef zitten en ik had wederom 0.0 zin in deze date.

Mr B. vond mij en mijn auto vrij vlot, so far so good. Maar oh my… Ik was echt echt echt niet onder de indruk van wat ik zag. Ik oordeel niet graag op uiterlijk maar deze Mr had geen geluk gehad bij het uitdelen van gezichten. Of lichamen.. Of combi’s…

Afijn, Mr B stapte in, drie zoenen, hallo, hoe is het, top, oke en ik reed naar het centrum waar we een drankje zouden gaan doen. Ook Mr B praatte Engels, ik val gewoon niet zo erg op oerhollandse mannen (het bewijs is er inmiddels). Mr B praatte HEEl hard Engels.. Ik niet, ik praatte heel zachtjes en hoopte heel hard niemand tegen te komen. Hij vond dat het terras weer was, ik niet. Ik vond het meer weer voor een donker hoekje achterin Jersey..

We namen plaats op het terras, ik nam een ice tea en bleef maar herhalen hoe koud ik het had. Hint hint. De hint kwam over maar niet op de goede manier.. We gingen samen binnen dineren, great. Inmiddels had Mr B wel door dat het niet te redden was tussen ons. Sterker nog, ik kreeg verwijten naar m’n hoofd dat ik niet m’n best deed om deze date te laten slagen, klopt. Toen kreeg ik verwijten naar m’n hoofd dat hij he-le-maal uit Den Haag was komen treinen. Uh klopte ook, maar daar had ik vrij weinig invloed op gehad.

Ik ben heel eerlijk geweest, dit gaat niet werken sorry blabla, en we hadden ons eten dan ook snel op. Hij wou betalen, respect. Terug naar de auto leek hij nog een poging te wagen wat mij een beetje verbaasde. Ik was toch vrij duidelijk geweest, sterker nog, ik was recht voor z’n raap geweest.

Eenmaal in de auto begon er een lichtje te branden..

So, where do you live?
Uhhh 10 minutes from here
So, we’re going there now?

You gotta be kidding me, is he for real? Het viel me toen pas op dat hij ook wel erg veel bagage meezeulde voor 1 drankje doen.

No.. I’m bringing you back to the train station..
You do realize that I came all this way to see you right, you could at least take me home and then we can have some fun!

Volgens mij heb ik hier niet meer op geantwoord. Ik heb de motor gestart, ben naar het station gereden en toen hij uitstapte ben ik ook gelijk weer weggereden. Hoe onfatsoenlijk kun je zijn!

Als klap op de vuurpijl… Een whatsapp bericht:

You didn’t even say goodbye, well never mind, you’re way bigger than I expected anyway so it’s fine.

Hier heb ik wel op geantwoord, maar niet zo netjes en niet zo blog-proof. Daarna is de blok erop gegaan.

Internet daten, ik weet niet wat ik verkeerd doe maar ik trok de raarste mensen aan! Het lef, de hele bedoeling die erachter zat en dan maar beledigen als het niet ‘lukt’.

Well, Mr B.. You know what, I lost 15 kilograms. What did you do about your face?

Ik hoop op internet dating success verhalen van jullie kant! 🙂

Tags: dating, internet

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  ooh wat erg :O ik had die man echt niet meer mee de auto in durven nemen. hoe lullig ook, maar ik had m lekker laten lopen.
  ik heb nooit gedate via internet dus geen verhalen vanuit mijn kant.

  1. Reply

   Ja achteraf gezien was dat ook een betere reactie geweest! Hij zat alleen al 🙁

 2. Hallo,

  Op mijn blog schreef ik ook een artikel over online dating en op zoek naar liefde.
  Ik heb mijn vriend leren kennen via internet en we zijn nu ongeveer 1jaar en half samen en wonen samen. Zie mijn blog: beautyissomethingtobelievein.wordpress.com 🙂

 3. Reply

  Ik heb vroeger veel internet gedatet maar dat ging goed!
  Misschien komt het omdat ik de eis stel dat ik persee wil skypen,
  zonder skype geen afspraak in het echt!
  Inmiddels heb ik een relatie met iemand waar mee ik in groep 7 heb gezeten, we hadden elkaar lang niet meer gesproken, en via facebook kregen we weer contact, dus een klein beetje via internet 🙂

  1. Reply

   Oh wat leuk!!

 4. Reply

  Oh jeetje wat een ramp! & grappig, ik woon in de buurt. Omgeving middelburg! Moet echt weer eens nasr Goes toe!

  1. Reply

   Leuk! Zeker doen. Gezellig hier, als je niet te veel internet dudes uitnodigt haha!

 5. Reply

  Misschien moet je van te voren de intentie erbij afspreken, schijnbaar had hij iets heel ander voor ogen dan jou. Maak dus duidelijk dat het je echt om het daten gaat en niet om de eigenlijke uitvinding van tinder want die is gewoon gebaseerd op seks.. Ik heb een aantal dates gehad met jongens van tinder, sommige waren ook drama maar alle jongens die ik in mijn leven aantrek blijven drama dus misschien zegt het ook wel wat over mij.. haha

  1. Reply

   Haha ik had geen Tinder afspraak, het was een ‘normale’ site. Dus ik trek ook drama aan 😉

 6. haha leuk verhaal! nou ja, helemaal niet eigenlijk, maar zo leuk geschreven! wat n griezel zeg…

  • Ehsaan
  • May 30, 2015
  Reply

  Hahah je hebt in ieder geval geduld ;). Op naar Mr C? ?

 7. Reply

  Wat een creep! Ik heb ook een aantal keer via internet gedate, met het zelfde resultaat als jou.. Sindsdien geen internet dates meer voor mij!

 8. Reply

  Wauw, wat had ie gedacht? Dat hij gelijk kon intrekken met al zijn bagage? Ik date alleen via internet als ze uit de buurt komen. Kom toevallig ook uit Goes!

  1. Reply

   Wat leuk! Toch nog best veel Zeeuwse in de blogwereld ?

 9. Reply

  Wat vreselijk!! Verschrikkelijke date! Ik had meer mazzel met mijn fb date.. zijn nu verloofd en hebben een meisje van 1.5 🙂

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares