Fashion – Outfit of the Day – Festival ready!

OOTD juni 2018 DIyaata.com

Als ik nu één (langdurende) trend moet kiezen die ik gaaf vind is het zeker weten nog steeds de off-shoulder, cold-schouder look. Stiekem vind ik ook dat ik hier, ook als curvy lady, goed mee weg kom. In Marmaris heb ik een lekker kleurtje opgedaan dus een witte cold-shoulder top maakt mij helemaal festival proof deze zomer!

Outfit of the Day

Een festival look is mijn ogen een beetje bohemian, speels en zeker weten niet te warm. Wit is dus perfect, mits je er geen leuke rode cocktails overheen mikt of het een regenachtige dag met modder enzo wordt… Maar ik kan je vertellen, als het regent dan skip ik dat festivalletje gewoon. Dus deze blouse blijft keurig wit, hoop ik.

De gehaakte details maken deze top echt helemaal Daisy, als ik deze aantrek dan ben ik sowieso al happy. De jeans heeft witte ‘verfspatten’ dus ook dat is lekker speels, me like. Witte sandaaltjes eronder (die ik dus eigenlijk niet meer mag dragen, oeps), een grote zonnebril en en witte over the top veren oorbellen, love it!

OOTD juni 2018 -2
Zoek Cody..

Outfit foto’s maken vind ik nog steeds heerlijk ongemakkelijk maar deze keer was ik niet alleen. Ik kreeg support van Cody, het hondje van mijn lieve vriendin Dymfna die de foto’s schoot (thank you!). Cody heeft minder moeite met fotoshoots dus dat was top!

En wederom…zoek Cody!

Info

Top: M&S Mode, FSTVL lijn

Broek: M&S Mode

Sandaaltjes: Dorothy Perkins

Oorbellen: Primark

Zonnebril: Turkije!

OOTD juni 2018 - 8

Wat is jouw festival-to-go look? Laat het me weten in de comments!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Prettyyyy♡

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

11 shares