Fashion – Outfit of the Day – Going Wild.. – September 2017

Outfit of the Day

Tja als ik dan zeg dat ik meer fashion, outfits, zal posten dan moet ik me daar natuurlijk ook wel aan houden. Afgelopen weekend kocht ik een nieuwe jas en schoenen en dus een goede reden om hier foto’s van te delen!

Daisy Schot (klikklik) wou best even langskomen om wat foto’s te maken en dus deel ik vandaag weer eens een outfit of the day. Het is namelijk ineens heel koud geworden in ons kikkerlandje en ik huppelde nog steeds rond in mijn spijkerjack. Dit door gebrek aan een zogenaamde ‘tussendoor jas’. Brrr… Tijd om de stad in te gaan op zoek naar een warmere maar ook zeker niet té warme tussendoor jas.

Going Wild

Ik heb een leuke jas gescoord en wel in een heel kek printje! Panterprint all the way, ik ga er gewoon voor. Eerlijk is eerlijk, ik had deze jas al op het oog en was als de dood dat ik er als een Ma Flodder of tokkie uit zou zien maar toen ik ‘m eenmaal paste vond ik dat dat ik er mee weg kwam. En ik hoop natuurlijk dat jullie (en de rest van de populatie) dat ook vinden haha! Oordeel zelf…

Outfit of the Day

Outfit of the Day

Ik vind het fijn om een iets langer model jas te hebben, voor de warmte maar ook omdat het mijns inziens goed doet aan m’n figuur. Als het kouder wordt gooi ik er nog een lekkere sjaal op!

 

Outfit of the Day

Outfit of the Day

Sneakers

Mijn zwarte sneakers waren meer een soort inschiet sloffen geworden en dus waren die echt aan vervanging toe. Ik koos voor deze leuke lak sneakers met bredere veters, nog een beetje chique en girly voor een sneaker. Zilveren details, normaal gesproken kies ik liever voor goud maar in combi met mijn nieuwe jas is zilver wel iets veiliger.

Outfit of the Day

Waar heb ik dit gescoord?

Jas: M&S Mode

Schoenen: Shoetime

Broek: M&S Mode

Shirt: Geen idee…

Outfit of the Day

Tell me, wat vind je van deze outfit of the day, kom ik er mee weg?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Personal - Gedachtenspinsels - Meningen van anderen en ouder worden - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

34 shares