Fashion – Over de catwalk tijdens de (curvy) modeshow van M&S Mode

MS Mode Modeshow Fashion Weekend Goes Diyaata.com7

Een tijdje terug kwam ik de M&S Mode in Goes binnenlopen, rekende ik (zoals wel vaker, kuch) mijn aankoop af en werd me gevraagd of ik die ‘plussize fashion blogger’ was. Help, ik werd herkend! Super leuk natuurlijk en kort daarna ontving ik een berichtje via Instagram of ik misschien wou meelopen in een modeshow van M&S Mode Goes tijdens het Fashion Weekend.

Modeshow

Daar moest ik heel even over nadenken. Ik?! Een modeshow?! Waarbij mensen naar me gaan KIJKEN? Ik ben vanachter mijn scherm een stuk stoerder en zelfs dán vind ik het lastig om outfit foto’s te laten maken en posten, al gaat het me steeds beter af. En dus, dus zei ik ja. Tijd voor een nieuwe ervaring en weer eens een stapje uit mijn comfort zone!

Generale repetitie

Op een zaterdag ging ik naar de winkel om een outfit aan te laten meten. Wel een outfit waar ik mezelf ook heel fijn in voelde uiteraard! Dinsdagavond 25 september was de generale repetitie waar ik en 8 andere dames de route werd uitgelegd en we een paar rondjes oefenden met muziek erbij. De tekst over de outfits moest qua timing natuurlijk ook helemaal kloppen met hoe wij liepen.

Een hoop geklets, een hoop gelach en voor mij vooral nog even heel ongemakkelijk. Dit was zo nieuw voor me! Ik had de neiging om naar beneden te kijken en vooral héél hard te lopen en dat was natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Sommige van deze dames/meiden hadden al de nodige ervaring maar gelukkig waren er ook een aantal newbies zoals ik. Sowieso stuk voor stuk erg gezellige ladies!

Na een aantal oefenrondjes en de nodige aanpassingen, waren we er klaar voor!

Fashion Weekend

In Goes hebben we een terugkerend fashion weekend waarbij de hele stad in het teken van mode staat. Dit jaar was er op vrijdagavond een modeshow van Claes Iversen (!) in de Grote Kerk (in deze blog schreef ik over de modeshow van Addy van den Krommenacker), werden er op zaterdag ook modeshows in de Grote Kerk gegeven door diverse winkels en waren er modeshows op straat. Zo ook bij M&S Mode!

Op de zaterdag werd ons haar en make up geregeld door kapsalon Double en zondag fixten we dit zelf, wat eigenlijk ook wel erg gezellig was haha! Bovendien was ik verliefd op mijn oog make up look die mede model Kayleigh voor me gefixt had.

MS Mode Modeshow Fashion Weekend Goes Diyaata.com
Links de zaterdag look, rechts mijn favo look van zondag.

Zaterdag liepen we twee shows, om 11:00 en om 14:00. Op zondag liepen we nog een laatste show, waarbij de groep weer ietsje anders samengesteld was. Op zaterdagochtend was er nog vrij weinig publiek, ik denk dat alle Goesenaren net als ik van uitslapen houden. Wél was mijn support goed vertegenwoordigd! Een vriendin + zoontje, een vriendin + man en mijn mams stonden allemaal als trouwe supporters aan de zijlijn.

zaterdag modeshow ms mode diyaata.com
Zaterdag shows
Zondag shows. Rechter foto door Maud Noordhoek.

Zaterdagmiddag liep alles weer iets soepeler dan in de ochtend én stond er meer publiek.

MS Mode Modeshow Fashion Weekend Goes Diyaata.com
Het zaterdag team, foto door Maud Noordhoek.

Op zondag liep alles helemaal op rolletjes en voelde ik me er ook redelijk okay bij, dat rondlopen en glimlachen. Gek maar waar, dit beviel me ineens wel!

MS Mode Modeshow Fashion Weekend Goes Diyaata.com15
Het zondag team, foto door Maud Noordhoek

Al met al heb ik een super gezellig weekend gehad en mochten we ook nog eens met een leuke korting shoppen. Sowieso is mijn outfit mee naar huis gegaan want daar was ik na twee dagen dragen toch wel een beetje aan gehecht geraakt. Plus, Daisy en dierenprintjes zijn sowieso een match! Wat er nog meer mee naar huis is gegaan, zullen jullie vast nog wel voorbij zien komen hier of op Instagram.

Ik vind het super fijn dat ik me steeds zekerder voel zoals ik ben, curvy. Het is een hele verademing om dat stukje van mezelf steeds meer te gaan accepteren en deze modeshow met gezellige dames om me heen heeft daar weer een beetje aan bijgedragen. Thanks M&S Mode Goes!

M&S Modeshow Diyaata.com Curvy Fashion Autumn 2018

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

26 shares