Een dagje als Parisiènne – Parijs wishlist! – Sephora en meer

Parijs

Morgenochtend vroeg stappen mijn moeder en ik in de bus om een dagje Parijs te gaan verkennen. De shopping tijd is beperkt en een goede voorbereiding is dus noodzakelijk! Enne, het mooie van een wishlist is: je hoeft niet alles te kopen..

Ik heb me enkel en alleen even ‘georiënteerd’ op de website van de Sephora en Galeries Lafayette, dat mag, toch? Enne, ik heb me nog ingehouden ook. Komt ‘ie!

Sephora

Parijs wishlist

 1. Dit oogschaduw palette van Sephora eigen merk vind ik echt prachtig. Precies de kleurtjes die ik vaak gebruik en door elkaar heen mix.
 2. Dit is een soort travel set van Smashbox met mini versies van diverse primers en een setting spray. Uiteraard kies je er 1 of hoogstens 2 om met je mee te nemen als je echt op reis gaat maar ik vind het idee wel heel leuk. Een ideale manier om te testen! Wellicht koop ik de photo finish primer wel gewoon los in de travel size.
 3. Deze Kat von D liquid eyeliner is de holy grail onder zo ongeveer alle beauty bloggers. Ik ben dus wel benieuwd geraakt!
 4. Oh.my.god. Dit is een samengesteld pakket van Sephora zelf maar met verschillende lipproducten van allerlei merken die zij aanbieden. De favorieten, zogezegd. Veels te duur en ga ik vast niet kopen maar ik moet het wel even van dichtbij bekijken!
 5. Dit oogschaduw palette van Too Faced vind ik ook heel mooi, ook deze heeft van die mooie zachte tinten die ik graag gebruik. Swatchen dus!

Galerie Lafayette

Toen ik de website van dit prachtige warenhuis opende en doorklikte naar de verschillende afdelingen slaakte ik een zachte ‘halleluja’… Om één of andere reden zag ik namelijk HEEL VEEL mooie spullen in de SALE! Geen idee waarom, wij hebben nog geen sale, toch? Maarre, de Parisiènnes dus wel en ik morgen ook voor een dag!

Wishlist

 1. Mooie zwarte handschoenen staan sowieso nog op m’n ‘wanted’ lijstje. Ik ben vorig jaar 1 handschoen verloren en heb nu alleen een nog een heel simpel zwart paar. Dit is een voorbeeldje van een paar wat ik heel mooi vind maarre, out of budget 😉
 2. Ik heb een obsessie voor red velvet ontwikkeld de laatste paar weken en hoe pretty is dit tasje?!
 3. Zwarte enkel boots, ook een zwak punt. Zeker als ze een leuk detail zoals dit panterprint riempje hebben, love it.
 4. Dit model schoen vind ik ook super leuk! Enne, is super in de sale. Ohoh…
 5. Kleine oorbellen vind ik altijd heel mooi en chique staan. Nep oorbellen kan ik niet zo goed meer verdragen dus tegenwoordig koop ik die ook amper meer. Deze hebben een ‘amber look’ en jawel, zijn in de sale.
 6. Rosé goud blijft ook top, helemaal in combinatie met zacht roze. Een bezoekje aan de sieraden afdeling mag dus niet uitblijven!

Morgen vertrekken we al erg vroeg in de ochtend en gaan we eerst met de bus alle highlights van de stad aan doen. Perfect! Daarna worden we ‘losgelaten’ om te shoppen 😉 Omdat de tijd beperkt is hebben we als enige ‘doelen’ de Sephora en Galerie Lafayette induiken. Ik wil ook héél graag een Pumpkin Spice Latte van de Starbucks scoren want wij Zeeuwen moeten verdomd ver reizen om die te kunnen halen. Straks is het pumpkin seizoen alweer voorbij!

Uiteraard volgt er snel een Parijs verslag (en/of vlog…?). Wat is jouw favoriete winkel in Parijs?

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

13 shares