Personal – Bloglife – Ik ben gastblogger bij ISH Jewels!

Gastblogger

De titel verklapt het al hè, ik ben sinds deze week gestart als gastblogger voor ISH Jewels. Al een tijdje zocht ik naar een blog, webshop of merk waar ik mijn liefde voor het schrijven, naast Diyaata, ook kon uiten. Bij ISH Jewels vond ik een match!

De webshop van ISH Jewels bevat alleen maar sieraden die ik stuk voor stuk prachtig vind. Ze zijn allemaal ontworpen door eigenaresse Mandy en samen met een edelsmid in Rotterdam gemaakt. In de sieraden worden onbewerkte edelstenen verwerkt, die Mandy zelf heeft uitgezocht. Haar passie voor de natuur en ruwe edelstenen, zie je terug in de producten.

Daisy en sieraden, check, Daisy en edelstenen, check. Het op zoek gaan naar een goede balans tussen mind, body en soul, ook dat ligt me. En dus schrijf ik vanaf nu twee blogs per maand voor ISH Jewels over verschillende onderwerpen die in dit plaatje passen.

Wat wil ik hiermee bereiken? Ik wil naast Diyaata nog een platform hebben om mijn schrijfsels op kwijt te kunnen en daarmee hopelijk ook ietwat meer naamsbekendheid genereren. Niet ten koste van Diyaata, maar als toevoeging op Diyaata. Een absolute voorwaarde van mij was dan ook dat de website of webshop echt bij mij moest passen. Check!

En dus deel ik vandaag mijn eerste blog op ISH Jewels ook graag met jullie. Want ‘zo kom je echt tot rust in je vakantie’ staat nu online. Klikklik!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 shares