Personal – Corona & samenwonen

Corona, thuisblijven - Diyaata.com

Wat een weken hebben we gehad, en wat een weken (of maanden?) hebben we nog te gaan. Het is alweer een poosje stil hier op Diyaata maar deze hele Corona situatie verdient natuurlijk een blog. Een stukje tekst over dit stomme virus en over het feit dat wij deze relatietest met vlag en wimpel doorstaan!

Hoe is het met mij?

Hopelijk mag ik namens velen spreken als ik zeg dat het op de meeste momenten wel goed met me gaat. Op die momenten ben ik vrij gelaten onder de hele situatie en maken we er thuis gewoon het beste van. Een spelletje, een goed boek, een Netflix serie en zelfs de 1000 stukjes puzzels zijn ons huishouden binnengedrongen. En ja, daar kan ik dan best van genieten.

Er zijn ook absoluut momenten dat ik gillend gek word en ik gewoon weg wil(de). Weg, tja, van wat precies? Weg van het gedoe, weg uit huis, die vier muren die op me afkomen en even terug naar het normale leven. Ik appte met een vriendin en vertelde in mijn voicebericht dat ik de kleinste dingen het meeste mis. Even samen naar de supermarkt, een rondje door de stad om een kleine boodschap of juist een hele shopsessie. De kapper, ook daar ben ik weer aan toe evenals een terrasje doen met een vriendin. Die kappersafspraak staat inmiddels weer gepland maar mijn god, wat verlang ik naar terrasjes doen! Bijkletsen onder het genot van een roseetje of een cola light, het is me momenteel om het even. Als ik maar even wég kan uit deze Corona-situatie. Tegelijkertijd weet ik niet zeker of ik nu direct op 1 juni een tafeltje op het terras reserveer. Ergens voelt het ook dubbel, ongemakkelijk? Doen we er wel verstandig aan, om gewoon weer gezellig te gaan pimpelen? En is het wel leuk, met die tafels zo ongezellig naast elkaar?

Ik ben blij dat we weer mondjesmaat bij familie over de vloer kunnen en mogen komen, dat de contacten weer hersteld worden en ik mensen weer in real life terug kan zien. Een voordeel aan deze situatie: ik heb veel meer gewandeld en van de natuur gezien dan ooit, haha!

Al met al, gaat het prima met me en heb ik alweer nieuwe grote stappen gezet in mijn persoonlijke leven..!

Samenwonen en huis perikelen

Net voor de Corona crisis besloten we te gaan samenwonen, help! Gelukkig heeft dit goed uitgepakt en hebben we allemaal (inclusief de katjes) ons plekje en weg hierin gevonden. Mijn eigen huis is inmiddels onder voorbehoud ook verkocht, wat ging dat snel! Ergens fijn, ergens ook weer heel dubbel om zulke dingen definitief te zien worden. Het gaat me wel veel rust opleveren om er niet meer over te hoeven nadenken en er niet meer naartoe te hoeven. Op naar nieuwe avonturen! Voor ons nieuwe huis zijn ze ook gestart met grondwerkzaamheden, er komt dus zicht op onze nieuwe plek. Heel tof om er af en toe eens langs te lopen en te zien dat er langzaam vorderingen komen.

De schrijfkriebels waren even weg, omdat ik zoveel aan mijn hoofd had/heb. Langzaam komen ze weer terug en dus wie weet; af en toe weer een blog online!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

58 shares