Personal – Dankjewel 2019, op naar 2020!

Jaaroverzicht Diyaata.com - 6

Wat een jaar.. af en toe moet ik mezelf nog even knijpen, om te beseffen dat de huidige werkelijkheid écht mijn werkelijkheid is. In goede zin, want wat heb ik een fijn 2019 achter de rug!

Onafhankelijkheid

Ik begon het jaar met wederom wat belabberde datingavonturen, as usual. En in het voorjaar ging het roer écht om, mijn kinderwens oversteeg alle dating ellende en dus besloot ik geen man nodig te hebben. Ik kon die droom zelf ook najagen zonder me nog eens te laten kwetsen, want daar was ik meer dan klaar mee. Ik koos voor onafhankelijkheid, mijn geluk was immers niet afhankelijk van een man. Een verademing was het, toen ik dat besloten had. De knop ging om en de focus verlegde ik naar mij persoonlijk, alle lieve mensen om me heen en mijn baan.

Van heerlijke momenten met vriendinnen waarin we praatten over onze dromen, wensen en strubbelingen, naar momenten waarin ik me enkel bezighield met mezelf. Egoïstisch? Misschien. Noodzakelijk? Absoluut!

Ook ging ik naar Londen, deed ik gekke dansjes met vriendinnen, waande ik me in mijn alterego Nel (& Sjaan) en in Marmaris laadde ik weer op, met de nodige cocktails en zonuren.

Mijn werk kreeg ook veel aandacht, want hee die baan is en blijft nodig om dat stukje onafhankelijkheid te kunnen blijven waarborgen. Mijn blog kreeg ook weer wat extra verdieping en aandacht. Eigenlijk ging ik wel lekker zo!

Maar toen..

Ja toen waagde ik me op Tinder, waar ik al een half jaar niet meer gekeken had. Op zoek naar bekenden waarvan de relatie over was, puur nieuwsgierig (#dramaqueen) en niet op zoek naar iets voor mezelf. De rest is geschiedenis. Inmiddels ligt er ineens een hele andere toekomst voor me dan acht maanden geleden.

2019 zat vol met heel veel fijne momenten met elkaar, romantiek en simpelweg elkaar leren kennen. Daar bovenop kreeg ik ook nog een lieve bonuszoon erbij, het was twee halen één betalen! Iets nieuws voor mij en een situatie die ik niet eerder bedacht had. Het is niet altijd gemakkelijk maar er zijn gelukkig genoeg fijne momenten en ik weet zeker dat we er met z’n allen een weg in zullen vinden.

De nieuwe situatie zorgde ervoor dat ik hier op Diyaata een stuk stiller ben geweest dan voorheen. Mijn prioriteiten lagen simpelweg elders, en het was voor het eerst dat ik de ‘druk’ om te moeten bloggen echt los kon laten. Nu blog ik wanneer ik wil, en dat maakt dat ik er ook weer meer plezier in heb!

Gezondheid

Dit is nog steeds een wat vaag onderwerp. Ondanks de onderzoeken die ik in 2019 kreeg, op zoek naar een diagnose voor mijn reumatische aandoening, heeft men niet de echte oorzaak kunnen vinden. Lastig, want het verloopt enorm met ups en downs. Prima tijdens die ups natuurlijk, maar wat minder wanneer ik weer met ontstoken benen op de bank neerplof na een dag werken. Ik ga met de flow, leef van dag tot dag en ik zie wel wat er komt.

Voedselbank

Ja dit was toch wel een hoogtepunt wat een losse vermelding verdient. Want wat een succes was de actie voor de Voedselbank! Uit onderzoek bleek dit jaar dat bijna 1 op de 10 vrouwen in de leeftijd van 12 t/m 25 jaar regelmatig moeite heeft met het kunnen bekostigen van de nodige dameshygiëneproducten. Aangestoken door een aantal medebloggers, startte ik ook hier in Zeeland een inzameling voor dameshygiëneproducten.

Er volgde een hoop media-aandacht! Dankzij heel veel lieve mensen, werd het mogelijk om een bizar grote donatie aan de Voedselbank te doen! Mijn dank gaat uit naar iedereen die geholpen heeft met het doneren van producten, geld, of simpelweg het delen van mijn actie! <3

2020, here I come!

Heel veel zin heb ik in het komende jaar! Er staan genoeg spannende en leuke veranderingen op de planning en ik kijk ernaar uit!

Ik sluit een heel fijn jaar af en begin vol moed, liefde en plezier aan een nieuw jaar. 2020, here I come! Ik wens jullie alle goeds voor 2020, dat je een heel fijn jaar mag hebben en er maar veel dromen mogen uitkomen

Hoe was jouw 2019? Heb je zin in het komende jaar?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

23 shares