Personal – Dit bracht Oktober 2018 mij –

Oktober Maandoverzicht Diyaata.com5

Er is alweer een maand voorbij en ik wil het maandoverzicht er toch wel inhouden, dus wat bracht Oktober 2018 mij? Oktober bracht mij heel veel gezelligheid en lekker eten. Ik moest dealen met de heimwee naar Turkije en maakte alweer nieuwe reis plannen.

Vakantie

Ja de maand begon erg fijn met mijn vakantie in Marmaris. Daar heb je natuurlijk al over kunnen lezen en mijn heimwee is nog steeds niet weg. Het liefst zou ik mijn koffer weer volgooien en direct vertrekken. Het seizoen is in Marmaris klaar en dus heeft dat weinig zin, alles gaat dicht.

Oktober Maandoverzicht Diyaata.com

Wél ben ik nieuwe plannen aan het maken, zodat ik ergens naar uit kan kijken. Samen met een lieve vriendin ga ik in april naar Londen toe, de tickets hebben we in oktober geboekt! Terug naar de stad waar ik voorheen zoveel tijd doorbracht en eigenlijk niet meer ben geweest sinds de laatste poging om mijn relatie te redden. Ik vind het fijn om met een vriendin terug te gaan want in m’n eentje vind ik het lastiger om nu nog te kunnen genieten in het prachtige Londen. We gaan er een weekend op uit om samen onze 30ste verjaardag eens goed te vieren! Shoppen, dansen, kletsen en gewoon genieten.

Ook ben ik nog aan het wikken en wegen om een paar dagen naar Istanbul te vertrekken. Hetzij alleen of met een Turkse vriend, dat zit nog even. Ik ben zoo benieuwd naar deze stad, al jaren eigenlijk.

Friends

De afgelopen maand zat echt bomvol gezellige uitjes en etentjes met zowel mijn werk als met vrienden. Een avondje mosselen en stoof (zo leuk!), een etentje in combinatie met de theatervoorstelling van Racoon (waar ik in december nog een keer naar toe ga!), een sushi date en natuurlijk de MacDonalds date met naakte mannen.

Oktober Maandoverzicht Diyaata.com5
Food en friends!

Ook ging ik nog naar een ‘schoonmaakparty’, ja echt. Een soortje Tupperware party, maar dan anders. Ik werd gewoon enthousiast over een ontvetter voor m’n keuken, moet niet gekker worden. Ik word oud..

Oktober Maandoverzicht Diyaata.com5
Racoon in het theater, love it.

Ik vind het heerlijk om dingen zoals etentjes en uitjes op de planning te hebben staan, iets om naar uit te kijken. Avondjes op de bank afwisselen met gezellige etentjes en theater, perfect.

Auto dilemma’s

Ja en toen ontving ik 24 nieuwsbrieven van Toyota. Of ik mijn Aygo niet wilde inwisselen voor een nieuwe want ik kreeg er nu extra geld voor terug. En dan kreeg ik ook nog één of ander fancy muziek/smartphone installatie ding gratis erbij en 2 jaar extra garantie. En ik weet dat ze die nieuwsbrief naar ongeveer de hele wereld sturen, maar een stemmetje in mij zei ‘ze hebben het tegen jou, ze hebben het tegen jou’.

Dus… op een vrije woensdagmiddag ging ik samen met m’n mams naar de Toyota dealer. Gewoon even navragen hoe en wat, verder niets. Dat is net zoiets als zeggen dat je even gaat kijken bij een nestje puppy’s of kittens. Ain’t gonna work.

En dus liep ik met een offerte de deur uit en een afspraak om in het weekend een test auto mee te nemen. Op een zaterdag ging ik dus toeren met deze te mooie paarse Toyota Aygo en was ik verkocht, dat snap je.

Oktober Maandoverzicht Diyaata.com5
Toeren in de nieuwe Aygo

Na heel veel dilemma’s heb ik besloten wél een nieuwe te kopen, maar dan toch een chique zwarte variant. De paarse was namelijk een soort limited edition en hierop ontving ik veel minder voordeel en liep ik onder andere de twee jaar extra garantie mis. Zwart metallic wordt het nu, met dat hele hippe smartphone / muziek systeem erin, en ik ben zo happy!

Boek en thuis

Ik heb de afgelopen maand de flow weer terug gekregen om verder te gaan schrijven aan een eventueel boek. Ik denk dat het de kou is die weer is ingetreden, het feit dat ook ik nu weer meer binnen ben ‘s avonds. Ik krijg er schrijfenergie van en dus gaat daar ook wat tijd en inspiratie naar toe, behalve enkel in mijn blog. Ik ben zo benieuwd of ik het ooit ga volbrengen en dan nog of ik het durf op te sturen naar een uitgever. De tijd zal het leren, ik heb nu nog niks te verliezen.

Meer tijd thuis op de bank, meer schrijven, de katjes vinden het prima. Dat schrijven blokkeren ze gewoon door op schoot te komen liggen, zodat er geen laptop meer bij past. Zodra ik thuis kom van mijn werk en de kachel aanzet springen ze allebei in de vensterbank om boven de radiator op te warmen. Ze hebben echt mijn genen ;). Waar het lukt, pikten ze nog wel even de laatste zonnestraaltjes mee.

Hoe was jouw oktober?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares