Personal – Dit bracht September 2018 mij – Een verloren liefde en een modeshow

September 2018 - Maandoverzicht diyaata.com

Een weekoverzicht in foto’s, neh dat is niet helemaal mijn ding. Zo spannend is mijn leven namelijk nou ook weer niet. Wel leek het me leuk om eens een maandoverzicht te geven van alle dingen die de afgelopen maand mij bracht. September neem ik als proef, wat gebeurde er allemaal de afgelopen maand?

Bios en fashion shoppings

Het eerste weekend van september ging ik samen met mijn moeder naar de bioscoop. We bezochten de ‘Bookclub’, een gezellige feelgood movie. Een leuke typische vrouwenfilm die prima in het rijtje van feelgood filmtips zou kunnen thuishoren (als deze al op Netflix te vinden zou zijn).

Ik kocht een heel mooi jurkje uit de nieuwe collectie die op wonderbaarlijke wijze voor een sale prijsje werd aangeslagen. Ik vond dat niet heel erg… sorry but not sorry. Dit jurkje gaat mee richting Marmaris dus zien jullie vast nog terug. Ook vond ik een gaaf nepleren jasje voor deze gekke ‘ tussendoor-weer-periode. Met een dikke sjaal hoop ik ‘m nog lekker lang te kunnen door dragen!

Ook ging ik nog met mijn moeder, tante en nichtje naar de ladiesnight van de vrouwenfilm Doris. Heerlijk! Ik hou van zulke films en het was weer een gezellige avond weg.

Onverwacht bezoek

Weten jullie nog waarom mijn blog Diyaata heet? Het woord Diyaata is Mandinka, een West-Afrikaanse taal waar ik voor het eerst kennis mee maakte in Gambia bijna vier jaar geleden. In Gambia werd ik destijds verliefd maar na zo’n 5 maanden zag ik het toen niet meer zitten. De afstand, de verschillen in cultuur en geloof, communicatiemisverstanden, het werd me teveel en de relatie hield geen stand. Contact hield ik al die tijd af want dat leek me het beste voor beiden. Hij gaf echter niet op en van tijd tot tijd ontving ik via vrienden of familie van zijn kant weer eens een berichtje, wat ik ook gelijk afkapte.

Tot die bewuste maandag in september. Mijn telefoon ging, een Nederlands nummer, en ik nam op. Het was mijn ex vriend, in Nederland, en ik zwichtte voor zijn stem en zijn verhaal. Het ging snel en diezelfde woensdag zagen we elkaar waarbij we het écht heel fijn hebben gehad samen. Hij bleef de dagen daarna bij mij en helaas bleek mijn gevoel van vier jaar geleden niet minder te zijn. Ik bleef moeite houden met de verschillen tussen ons en na vier dagen nam ik dan ook noodgedwongen weer afscheid. We zijn simpelweg niet meant to be en dat weet ik nu weer zeker. Dat maakte het allemaal niet minder moeilijk want ik geef wel heel veel om hem als persoon. Een weekje met veel emotionele ups en downs die ook de stilte hier op Diyaata en op Instagram verklaart.

Thuis

Dankzij het feit dat ik nu hulp in de huishouding heb eens in de twee weken, had ik energie en tijd om de inloopkast uit te spitten (wel met hulp van mams, mijn persoonlijke shopping en mode adviseuse). En halleluja, wat is er veel weg gegaan! Er zijn twee vuilniszakken vol zo de kliko ingegaan. Vijf vuilniszakken gingen richting de container van het Leger des Heils én ik heb een goedgevulde verhuisdoos vol met kleding die ik nog wil proberen te verkopen (rommelmarkt?).

Het kriebelt natuurlijk wel om al die lege kledinghangers weer te vullen, dat snap je.. En dus heb ik al het één en ander op de kop getikt!

De appeloogst van deze zomer heb ik omgezet in een heerlijke appeltaart voor mijn collega’s, om een hele drukke week op het werk af te sluiten en de goede uitkomst te vieren.

September overzicht - Diyaata.com
Links spot je (naast lieve Dax), mijn petrol jasje. Rechts de appeloogst van dit jaar!

Samen met Jack en Jessy genoot ik van de schaarse uurtjes thuis, lekker knuffelen en Netflixen. Goede tip trouwens, Shooter! Ik heb heel de serie (3 seizoenen) binnen een paar weken uitgekeken, loved it.

September Overzicht - Diyaata.com

Erop uit

Zoals jullie al hebben kunnen lezen ging ik meer leren over mijn auto tijdens het ‘Fiks je Blik’ event van de Suffe Tutten!

Die drukke werkweek half september ging ik afsluiten met een middag en avond in Roosendaal om bij te kletsen met m’n bestie en haar zoontje waar ik tegenwoordig ook hele goede gesprekken mee voer aan de bar ;).

September 2018- Diyaata.com2

Het was 750 jaar Roosendaal en dat werd gevierd met onder andere een optreden van Nielson. Heel erg zonde dat het zo koud was en ook nog eens regende maar het mocht de pret niet volledig drukken. Dansen mocht ik niet van m’n kleine vriend, ik denk dat hij zich een beetje voor me schaamde… ‘Nee Daisy, nee!’.

September 2018- Diyaata.com

Modeshow

De laatste dinsdag van september moest ik naar een generale repetitie… Whut?! Jawel, ik was gevraagd om mee te lopen in de modeshows van M&S Mode tijdens het Fashionweekend hier in Goes. Iets wat ik nooit had gedacht te doen en dus zei ik ja, want ik ben altijd voor dingen doen die uit mijn comfort zone liggen. Een beetje uitdaging erin! Dinsdagavond gingen we de ‘route’ oefenen, een laatste doorpas en een muziekje erbij.

Wellicht heb je al het één en ander op Instagram voorbij zien komen want ik had genoeg support van mijn mams en vriendinnen die er op los klikten! Er komen echter ook nog ‘officiële’ foto’s en daarmee wil ik een aparte blogpost maken.

modeshow collage

Ook ben ik nog even gaan kijken in de Grote Kerk, waar ook een modeshow plaatsvond. Heerlijk, dat fashion weekend in Goes!

Vakantie

September sluit ik af met een heerlijke vakantie in het vooruitzicht, naar mijn geliefde Marmaris. Samen met mijn moeder nog een weekje zon, zee, strand en shoppings (pst, ik heb 30 kilo bagage geboekt om die reden..). Helemaal zin in! Mocht je mee willen genieten van palmbomen, shoppings en cocktails, zorg dan dat je me volgt op Instagram!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9 shares