Personal – Waarom het hier een beetje stiller dan anders is

Personal update diyaata.com

Haiii allemaal! Wanneer je geen tijd en energie hebt om product foto’s te maken, reviews te schrijven en andere ingewikkelde blogjes in elkaar te knutselen… Dan is het tijd voor een personal update!

Gezondheid

De afgelopen weken ging het ineens (weer) niet zo lekker met mijn gezondheid. Mijn bloedwaarden, die ontstekingen aangeven, bleken tijdens controle bij de reumatoloog wederom gestegen. En dat voel ik.. Mijn benen, heupen en rug willen even niet meer wat ik wel wil. Dit betekende wat meer slapen, meer rusten en minder energie om blogjes en foto’s te maken. Op de been blijven om op mijn werk gewoon te kunnen functioneren zoals dat hoort.

Ik heb een nieuwe ontstekingsremmer erbij gekregen op proef om te zien of deze pil de truc gaat doen en de ontstekingen doet afnemen. En dus hopelijk de pijn.

Social life

Hoe onhandig het ook is in combinatie met hoe ik me momenteel voel, mijn sociale leven is op het moment nogal druk! Super leuk natuurlijk maar dat betekent ook dat ik de schaarse avond uurtjes thuis, wel móet rusten om al die toffe afspraken na te kunnen komen. Ik vind het lastig om mijn blog dan aan de kant te zetten maar ik heb mezelf overtuigd dat dit ook de periode is voor heerlijke zomeravonden op het terras, barbecues en andere leuke dingen. Die regen komt vanzelf weer terug en dan spendeer ik ook meer tijd thuis.

Statistieken

Dit is een beetje egoïstisch maar helaas wel een true story. In de zomer zijn de statistieken van blogs over het algemeen wat lager, je trekt minder bezoekers door vakanties en het feit dat iedereen veel tijd met elkaar in de buitenlucht doorbrengt. Zo ook ik! En ja, ook op Diyaata merk ik dat. Dan is het voor mij dus ook een makkelijkere beslissing om minder blogs in een week te posten dan gewoonlijk. Immers, ik hoop en wil wel dat alles gelezen wordt! Uiteindelijk blijft Diyaata en schrijven een hobby van me.

En nu?

Nu, nu blijf ik gewoon lekker schrijven wanneer ik hier zin en energie voor heb. Soms zal dat nog steeds drie keer in de week zijn hoor, net hoe het uitkomt. Want hee, laten kan ik het toch niet!

Vertel, ben jij ook minder online te vinden deze zomer? 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares