Personal – Even bijkletsen – Oktober 2017, vakantie, gezondheid en liefde

Bijkletsen

Het is donderdagavond en ik wil graag een leuke blog schrijven voor vrijdagochtend. Even terugkijken op Diyaata leerde me dat het alweer vijf maanden geleden is sinds de laatste personal update. Tijd om bij te kletsen!

Vakantie

Bijlkletsen! Jawel, ik ben dus net weer terug van een weekje Marmaris en oh boy, het valt me zwaar. Zwaarder dan ooit eigenlijk, want wat deed de warmte van de Turkse zon me goed! Samen met mijn moeder heb ik genoten van de fijne zonnebedjes aan de zee, het heerlijke Turkse eten, de gunstige wisselkoers van de Lira (hello shoppings!) en last but not least, de super lieve mensen in dit fijne stadje.

Personal

De eerste twee dagen was het weer iets minder goed, wat kouder en veel wind, waardoor het ideaal shopweer was. Dit keer gingen we voor de échte winkels in plaats van de toeristenwinkeltjes en dat is erg goed bevallen. Helaas konden we maar 20 kilo per persoon meenemen, anders had ik wellicht nog meer ingeslagen. Ook in Marmaris hangt er een superleuke herfstcollectie!

Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben we allerlei leuke restaurantjes aangedaan, een beetje noodzaak ook want ja ons hotel was echt CRAP en ga ik dan ook niet aanraden! Persoonlijk vind ik het super leuk om de kleine lokale restaurantjes aan te doen. Uit eten gaan is dan een beleving in plaats van puur je bord vol scheppen om een volle maag te krijgen. De lieve mensen, de gastvrijheid, love it!

Vrijwel iedere avond ben ik in de bar tegenover ons hotel beland, waar de cocktails per twee gingen. En ik kan je vertellen, dat tikt behoorlijk aan! In alcohol dan want de prijzen gingen nergens over wanneer je het vergelijkt met Nederland. Ik heb het super naar mijn zin gehad met het personeel en de Britse toeristen die hier kwamen. Op de een na laatste avond leerde ik een superleuke Britse chick kennen, met wie ik de nodige drankjes achterover sloeg en als resultaat dan ook hele bijzondere dansjes uitvoerde. We wisten gelijk dat we het wel konden vinden samen en dus is er al een nieuwe planning om in seizoen 2018 samen terug te gaan! Super leuk, hier kan ik zo blij van worden. Nieuwe mensen, nieuwe vriendschappen, love it.

Personal

(Over vriendschappen gesproken, hebben jullie deze SUPER lieve blog van naamgenoot Daisy al gelezen? Doen!)

En dan komt dat moment dat je naar huis moet, bleh. Ik heb serieuze heimwee naar mijn tweede thuis en ik hoop dan ook snel onze boeking door te zetten, zodat ik in ieder geval weer kan gaan aftellen!

Ohja, ik heb een paar stukjes gefilmd en ik probeer nu een filmpje in elkaar te flansen met film en foto. Leuk / niet leuk? Anders stop ik er gewoon mee, dus let me know!

Gezondheid

Ja dat gaat allemaal een beetje kut, die gezondheid van me. Afgelopen maandag ging ik op controle en kreeg ik het rare compliment dat de reumatoloog er van stond te kijken ‘hoe ik alles deed’ met deze hoge bloedwaarden. Met andere woorden, dat ik nog op m’n benen sta, 32 uur werk en m’n ding doe, is best bijzonder. En dan krijg je wel die bevestiging dat het feit dat je zo moe bent continue, al heb je net een vakantie achter de rug, een reden heeft. Ik heb besloten m’n medicijnen nog even zo te willen laten, want die prikken durf ik nog steeds niet (gezien mijn longontsteking met Pasen). Even kijken hoe het loopt dus, als ik écht instort dan zien we verder, dan heb ik eigenlijk ook geen keus meer.

Diyaata

Diyaata was booming de afgelopen maanden! Welkom, nieuwe volgers, en dank aan de trouwe volgers! Zo leuk om die stijgende lijn te zien. Ook mijn e-mailbox is tegenwoordig goed gevuld, ik moet echt de tijd nemen om overal op te reageren wat betreft aanvragen etc. Ik kets vrij veel af momenteel, omdat ik het simpelweg niet bij Diyaata vind passen of omdat men wil dat ik bepaalde blog regels schend waar ik geen trek in heb. Maar er blijft ook genoeg leuks over, waarvan binnenkort weer een aantal artikelen online komen (inclusief winactie). Blijf dus gezellig hangen zou ik zeggen!

Personal

Love

Okay vooruit, omdat ik weet dat iedereen nieuwsgierig is naar het verloop van mijn Tinder dates… een kleine update dan! Ik heb weer een aantal dates gehad, yes, een aantal. Van deze dates was er één echt heel gezellig maar is het contact toch doodgebloed. Één was weer super weird (echt, hoe komt dat?!) en bij één bleek de klik er gewoon niet te zijn en de werkelijkheid iets anders dan ik me voorgesteld had.

En dan heb ik drie dates gehad en dan denk ik weer, okayyyyy klaar! Want nee ik wil geen chicka zijn die met jan en alleman aan het daten is. Aan de andere kant, waarom niet? Ik heb geen idee, is het dan toch dat stigma waar ik niet aan wil, al doe ik niks verkeerd? Ik heb ook geen zin in teleurstellingen, verwachtingen en gedoe, dat is het ook wel.

Ik weet trouwens zeker dat ik in Turkije zo aan de (erg leuke) man zou zijn, maarja… Dat vind ik ook een hoop gedoe. Dus we houden het maar bij de aandacht als ik daar ben ;).

Kortom, deze girl is nog steeds single. Happy single, neh, dat kan ik niet zeggen. Ik ben happy, maar niet zozeer omdat ik single ben. Ik ben happy omdat ik mijn leven an sich best tof vind en dat is denk ik nog een betere reden!

Hoe gaat het met jullie? Ik ben zo benieuwd wie er allemaal mee leest, want het aantal volgers blijft maar stijgen! Laat dus zeker even een reactie achter, want ook daar word ik erg happy van 🙂

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  💕💕💕

  • Inge
  • October 20, 2017
  Reply

  Wat tof dat je ‘gewoon’ met een onbekende volgend jaar op vakantie gaat. Heerlijk vooruitzicht! En ben wel benieuwd naar tinderblogs….

 2. Pingback: Travel - Marmaris 2017 - Sfeerbeelden, video! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

51 shares