Personal – Even voorstellen..

Zinzi en Daisy 2022-2

Dit voelt een beetje gek om te doen, mezelf weer voorstellen. Echter er zijn zoveel leuke nieuwe volgers bijgekomen, dat het ook een logische blog is. Want wie ben ik nu eigenlijk en wat wil ik met Diyaata?

Dit ben ik

Mijn naam is Daisy, 33 jaar en ik woon in het mooie Goes in Zeeland. Een plaats waar ik mij thuis voel, familie, vrienden en kennissen heb. Naast dat ik graag schrijf, werk ik 4 dagen in de week als auditcoördinator en coördinator van het managementsysteem op een chemisch industriepark. Volgens mij weten vrij weinig volgers dit, ik plaats er ook weinig over. Het is mijn werk en dat hou ik graag gescheiden van mijn privé, al ben ik heel blij met mijn baan!

Vorig jaar februari (’21) beviel ik van het mooiste meisje wat er is, Zinzi Loua. Zinzi is mijn alles en deze blog is dan ook als vanzelf een beetje omgeturned tot een mama-blog. In mijn zwangerschap heb ik weinig geschreven, evenals de eerste 9 maanden met Zinzi. Doordat ik afgelopen november ineens alleenstaand mama werd, kwam de passie voor het schrijven weer meer terug.

Ik deel graag over hetgeen mij bezighoudt, hier en op Instagram. Ik lijk een open boek, maar hetgeen wat online komt is zeker doordacht en bewust geplaatst. Mijn leven gaat echter niet altijd over rozen, want van wie nu wel? En dat zie je dan ook terug, blijdschap en gezelligheid maar ook verdriet en tegenslagen mogen er zijn.

Naast het persoonlijke stukje, deel ik ook graag fashion tips voor curvy dames en hoe ik het moederschap ervaar, met af en toe wat tips en tricks als ik die per ongeluk ontdek ;).

Deze maand (maart ‘ 22) krijg ik de sleutel van ons nieuwe huis, waar we een nieuwe start zullen gaan maken. Interieur is iets waar ik graag mee bezig ben, dus ik neem jullie hier zeker in mee. Geluk bij een ongeluk, zullen we maar zeggen. Begin van de zomer hopen Zinzi, onze katten Jack en Jessy en ikzelf te verhuizen.

Diyaata

Diyaata is oorspronkelijk ontstaan uit mijn reisblog. Ik ging naar Oeganda en daarna naar Gambia, waar ik veel schreef. Mijn liefde voor Afrika zorgde voor de naam Diyaata. Diyaata staat voor united, sweet & friendly in de Mandinka taal welke je terughoort in West-Afrika. Een prachtig woord als je het mij vraagt, met kernwoorden die ik graag uitstraal.

Ik hoop met mijn blog en Instagram jullie een kijkje te geven in ons leven. Hoe ervaar ik het alleenstaande moederschap, hoe ontwikkelt Zinzi zich en wat maken we samen allemaal mee? Mijn blog is voor mij ook een stok achter de deur om leuke dingen te blijven ondernemen. Ik hield van de spontaniteit van mijn ex partner, erop uitgaan samen, genieten en niet teveel zorgen maken. Ik GENOOT (met hoofdletters) van zulke momenten waarop ik even mijn zorgen uitschakelde. Dat is echter iets wat ik mezelf niet moet (laten) ontnemen nu, en dus wil ik ook schrijven over leuke uitjes met kinderen. Dit opschrijven, zorgt er wellicht voor dat ik de donkere wolken in mijn hoofd negeer en gewoon in die auto spring met Zinzi!

Dankjewel

Dankjewel dat je mij / Diyaata volgt, of dit nu al heel lang is, of nog maar net. Ik hoor graag van jullie en geniet enorm van de DM’s die ik ontvang wanneer er iets herkenbaars gebeurd of wanneer jullie iets aan mijn tips hebben, of ik aan die van jullie! Dankjewel, uit de grond van mijn hart.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares