Personal – Geluksmomentjes – Van daten tot karaoke zingen

Geluksmomentjes

Afgelopen week gebeurde er weer van alles. Maar echt van alles. Niets wat een blogje op zich verdient (of nog niet..) maar wel kleine dingen waar ik erg blij van werd. De geluksmomentjes van de afgelopen week!

  • ZON. Deze moet gewoon op één want wat word ik geestelijk én lichamelijk blij van dit weer. Ik ben minder stijf, alles gaat een stukje soepeler en mijn humeur verbetert dus ook in sneltreinvaart.
  • Helaas heb ik me weer op het dating vlak ‘moeten’ storten. Niks moet natuurlijk, maar ik verlang naar die partner in m’n leven. Met m’n vorige fling is het nu echt voorbij (toch?) en dus moest ik er van mezelf weer aan geloven. En ik had afgelopen vrijdag een leuke date. Maar echt een leuke date. En dat feit alleen, maakte mij blij. Want hee, ik mag er zijn!
  • Zaterdag deed ik een bijklets terrasje met naamgenoot Daisy, en raasde ik ook best wat frustratie van me af (sorry for that). Waarop we erachter kwamen dat we allebei wel zin hadden in een avondje losgaan..
  • Eerst maakten we nog wat toffe outfit foto’s hier aan de kade, ideaal! Deze heb je afgelopen zondag al kunnen zien en inmiddels ook op Instagram.
  • ‘s Avonds togen we richting Antwerpen, tijd voor drankjes, foute liedjes, heerlijk dansen en bijna huilen van het lachen. We belandden in karaokebar Bonaparte waar ik eerder ook al een heerlijke avond uit was. Té fout, maar té fijn!
  • Slechts één keer hadden we het awkward moment waarop we ons allebei voorstelden aan een groepje mannen. ‘Hi, Daisy!’ ‘Hoi, Daisy!’. Mooi moment wel.

Daisy en Daisy

  • De mooiste man van de bar vond dat we te hard (en waarschijnlijk te vals) zongen. Tja. Dat heb je in een karaokebar! En dus werd ‘ie ondanks z’n mooie uiterlijk toch afgeserveerd. Want iemand die geen goeie portie karaoke kan waarderen, kan nooit erg gezellig zijn. En dankzij de alcohol vond ik dit erg grappig, toch een geluksmomentje ;).
  • Afgelopen zondag was ik natuurlijk super brak, niks meer gewend! En dus was ik toen ik beneden kwam niet snel genoeg om de deur naar boven weer dicht te doen, waardoor de katten kans zagen naar boven te rennen. Ik ging douchen en Jack besloot om op de brede, erg oncomfortabele én hoge radiator naast de douche te springen. Waarna hij niet er niet meer af durfde, helemaal in paniek raakte en ik hem dus acuut, zeiknat en in m’n blootje van de radiator moest tillen. Net een klein kind.. maar stiekem zo cute.
  • Ik doe momenteel wederom mee aan Echte Post is Cool. In deze blogpost kun je teruglezen hoe dit in zijn werk gaat en wat ik vorige keer allemaal voor leuks kreeg. Dit weekend ging mijn pakketje naar mijn lootje met de post mee, spannend! Hopelijk valt het in de smaak. Aanstaande zaterdag is het uitpak moment en ik wacht op moment van schrijven ook nog op mijn pakketje!
  • Vandaag duurt het nog 31 dagen tot ik weer naar mijn geliefde Marmaris vertrek. Cannot wait!

Waar vond jij je geluksmomentjes in, de afgelopen week?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

19 shares