Personal – Ik heb schrijfkriebels!

Schrijfkriebels

Mijn hoofd loopt over van de zin om te schrijven, maar dan bedoel ik echt echt schrijven. In gedachten zie ik mijn eigen boek al in de schappen liggen, en toch staat er nog geen letter op papier waar ik tevreden over ben.

Ik heb het niet over product reviews of verslagen van evenementen, nee ik heb het over ECHT schrijven. Schrijven zoals ik dat bijvoorbeeld zo graag doe over dating of bepaalde gebeurtenissen. Ik vind product reviews en verslagen heel leuk voor mijn blog, maar mijn boek moest anders worden. Een persoonlijke touch, eerlijkheid, een tikkeltje ‘rauw’, herkenbaarheid met over het geheel een column feeling. Maar hoe ga ik dat in een boek vorm gieten?

Al een tijdje liep ik met deze verwarrende inspiratie en energie in mijn hoofd rond en na wat gesprekken met vriendinnen had ik het ineens. Een beeld van wat ik op papier wil gaan zetten en hoe dat eruit moet gaan zien. Een heerlijk gevoel en nu bruis ik van de inspiratie en zin! Ik heb wat boeken besteld die bij mij de creativiteit moeten stimuleren en me nog verder kunnen inspireren. En dus hoop ik binnenkort echt aan dat eerste hoofdstuk te beginnen.

Waarom ik dit vertel? Ik heb werkelijk geen idee want nu gaan jullie het ook weten als ik toch faal. Met de billen bloot! Maar hopelijk gaat het ook als een soort duwtje in de rug werken, wanneer iemand me af en toe vraagt hoe het ervoor staat. Ik ga mezelf geen deadlines opleggen maar ik ga mezelf wel een doel van een X aantal woorden per maand stellen zodat ik iets van een leidraad heb. En wanneer het af is, dan heb ik een hele grote kans dat er geen enkele uitgever op mij zit te wachten. Maar dan maak ik er zelf wel een E-book van ofzo ;).

En daarbij blijf ik natuurlijk gewoon bloggen zoals ik dat doe. Sterker nog, ik heb inmiddels de stap gezet om mijn eerste grote blogger event te gaan bezoeken. In juni ga ik naar het event ‘Blogger by Nature’ in Soest om ook hier de nodige inspiratie, kennis, tips en connecties op te doen. Diyaata mag ook wel weer een beetje in de verdieping, hoppa! Mijn hoofd loopt over van de zin in het schrijven, nu nog uitvoeren…

Kom jij als mede-blogger ook naar Blogger by Nature? Let me know!

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Fijn, zoveel inspiratie! Ik zou graag meer van je willen lezen dus ben heel benieuwd. Ik vind dat jij een hele leuke kledingstijl hebt, dus misschien dat je daar ook nog iets meer mee kunt doen!
    Liefs

    1. Reply

      Wat lief van je ☺️ dat is best een goeie… ik heb altijd gebrek aan iemand die foto’s kan maken maar ik moet het binnenkort gewoon weer eens inplannen!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

37 shares