Personal – Jaaroverzicht – Hoe was 2018 voor mij en Diyaata.com?

2018 jaaroverzicht - Diyaata.com

Net als vorig jaar wil ik het blog jaar weer afsluiten met een jaaroverzicht in blog vorm. Even stilstaan bij hetgeen 2018 heeft gebracht, hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar.

Werk

Ook 2018 was weer een bewogen jaar als het neerkomt op werk! Ik switchte halverwege het jaar van werkgever binnen het chemische industriepark in Terneuzen, op zoek naar meer uitdaging en groei en dát kreeg ik. Nog een beetje in hetzelfde straatje maar met meer verantwoordelijkheid, veel meer denkwerk en een groep met gezellige collega’s om me heen. De beste beslissing die ik had kunnen maken! Ondanks dat het af en toe écht stressvol is geweest (ik geef toe) en ik meer heb gewerkt dan de bedoeling was, heb ik het enorm naar m’n zin! Ik hou van puzzelen, ik hou van projectjes, ik hou van afwisseling en uitdaging en deze job heeft het allemaal inclusief heel veel gezelligheid. Na vijf maanden ging ik van één naar twee afdelingen qua verantwoordelijkheid, dus ik doe denk ik iets goed, en ik word er oprecht gelukkig van!

Vriendschap

Ik zat even mijn samenvatting van dit onderdeel van 2017 te lezen en ik denk dat ik het zo had kunnen kopieëren naar de 2018 versie. In 2017 schreef ik dat vriendschappen naar een hoger niveau werden getild en dat hebben we in 2018 alleen maar voortgezet. Zo fijn! Ik kan er enorm van genieten om te zien hoe anders onze levens zijn (gesetteld vs single, kids vs. geen kids) en we het toch zo goed met elkaar kunnen vinden en dingen met elkaar kunnen delen.

September 2018- Diyaata.com

Het elkaar aanvullen is écht van toepassing. Waar vriendinnen vertellen over de kleine die ziek is of een leuke uitspraak had, gooi ik er een dating verhaal tegenaan en zo blijven we allemaal op de hoogte haha! Quality time hebben we genoeg, zowel met als zonder kids, en ik geniet er van.

Breda

Reizen

Ja 2018 was weer een beetje voorspelbaar als het op reizen aankomt, haha! Ik was wederom twee keer in Marmaris, waar ik weer helemaal oplaad na een lange periode van werken. Met lieve vriendinnen ging ik een weekendje naar Breda en Utrecht voor die eerder genoemde quality time die we af en toe nodig hebben. Ook was ik dagjes weg, zoals bijvoorbeeld laatst nog naar de Margriet Winterfair met mijn moeder. Ook van zo’n dagje weg geniet ik heel erg.

Marmaris oktober 2018 fotoverslag Diyaata.com18

Gezondheid

Ja dat is nog een beetje spannend en ik weet niet zeker hoe ik dit hoofdstuk moet afsluiten! Ik ben namelijk iets langer dan een half jaar geleden op de gok begonnen met een nieuw medicijn wat verrassend goed bij me werkt. De ontstekingswaardes zijn enorm gedaald en we zoeken nu naar de oorzaak hiervan, omdat het een medicijn is wat bij zeer specifieke aandoeningen wordt gebruikt. Zou ik dan eindelijk te weten komen wat ik heb…? Ik heb een aantal weken geleden bloed laten afnemen voor DNA onderzoek in het UMC en ik zit vol spanning te wachten op de onderzoeksresultaten die nog niet bekend zijn. Mocht het zijn wat we nu denken dat het zou kunnen zijn, dan heb ik daar zeer zeker vrede mee. Dan weet ik namelijk precies hoe en wat en weet ik ook dat ik met de juiste medicatie geen verdere schade aan mijn lichaam zal oplopen. Mocht de uitslag positief zijn (klinkt heel dubbel dit), dan zal ik er zeker een blog aan wijden. Zo niet, dan niet, want dan heb ik helaas niks nieuws te melden.

Liefde

Tjonge ja.. ik wist dat ik dit onderwerp in mijn jaaroverzicht van 2017 had gezet en dus moet het nu ook terugkomen maar wat ga ik hier nu weer over zeggen? 2017 sloot ik destijds verliefd af, maar het mocht helaas niet zo zijn. Een toekomst samen zat er niet in en dus gooide ik me wederom in het dating leven. Naast Tinder gaf ik ook de app Happn een kans, waar ik eigenlijk heel positief over ben! Helaas komen er echter enkel mannen op mijn pad, die heel anders in het leven blijken te staan dan ik. Net uit een lange relatie en dus nog toe aan ‘vrijheid’, wel geïnteresseerd in me maar niet op de manier zoals ik hoop (vul die zelf maar in), en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen. Afgelopen week heb ik alle apps gedelete, klaar ermee, tijd voor een schone lei.

Ik heb alles geprobeerd, alles een kans gegeven en me nergens voor afgesloten, maar het mocht niet zo zijn. Wellicht komen die apps ergens in de loop van 2019 weer op m’n telefoon maar voor nu ben ik er echt echt klaar mee. Het is zo zonde om energie en tijd in iemand te steken terwijl iemand een verborgen of in ieder geval een hele andere agenda heeft, dit wil ik simpelweg niet meer. Ik weet ook niet waarom ik dit type man aantrek en dus, de focus op andere dingen! Ik heb toch wel een tof leven, met of zonder man. HA!

Mamma Mia Here We Go Again

Diyaata.com

Dit jaar was leuk! Het aantal unieke bezoekers per maand bleef begin van het jaar een beetje hangen maar heeft toch ineens weer een groeispurt ondergaan. Geen idee waar ik het aan te danken heb, but I like it! Dit jaar was heel dubbel want waar ik me enerzijds veel meer heb verdiept in dingen en workshops heb gevolgd, heb ik ook Diyaata (incl. social media) soms even links moeten laten liggen omdat werk bijvoorbeeld vrij heftig was en/of mijn gezondheid even tegenwerkte en ik rust nodig had. Heel fijn om te zien dat jullie er dus nog steeds zijn! Dankzij mijn blog belandde ik ook ineens als model op een modeshow voor M&S Mode, waarna ik een gezonde portie zelfvertrouwen mee naar huis nam! De samenwerkingen zijn en komen er nog steeds, met zowel nieuwe als oude bekenden. Dit jaar ben ik voor Diyaata ook een paar keer mee geweest met de Suffe Tutten, gezellig! Allemaal super leuk en natuurlijk een heel mooi compliment!

zondag modeshow ms mode diyaata.com

2019

In 2019 staan er alweer twee reisjes gepland, iets waar ik erg blij van word (vooruitzicht jongens!). In april ga ik een lang weekend naar Londen met een lieve vriendin (I’m coming back!) en in mei ga ik 10 dagen naar Marmaris in m’n eentje. Nog niet eerder was ik echt alleen alleen in Marmaris, wat best gek is voor iemand die wel regelmatig alleen reist en al zo vaak in Marmaris is geweest. Ik ga de laatste drie dagen van de vakantie van mijn ouders erheen, waardoor ik nog even met mams kan gaan shoppen haha, en daarna ben ik er nog 7 dagen alleen in hetzelfde appartement als afgelopen oktober. Super fijn om gewoon boodschappen te gaan doen en m’n eigen huisje voor een week te hebben, het Turkse leven leven.

Qua werk verwacht ik stabiliteit en dat is erg fijn! Op het vlak van liefde verwacht ik ook voornamelijk rust en daar ben ik aan toe. Vriendschappen die blijven en die zijn er en dat is gewoon helemaal prima. Voor Diyaata hoop ik me weer verder te ontwikkelen, op het gemakje, gewoon leuk. Nieuwe verhalen typen, nieuwe samenwerkingen, nieuwe ideetjes, zin in.

Zo op het eerste gezicht ga ik dus een vrij rustig en chill jaar tegemoet zou je denken hè? We zullen zien!

Hoe was jouw 2018?


Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares