Personal – Tijd voor wat self care.. + een writer’s block

Self Care Personal Diyaata.com

Joeee ben ik weer hoor! Want het was een beetje stil hier de afgelopen week en dat had een reden. Ik kamp met een tekort aan energie, een overschot aan spierpijn en een writer’s block!

Energie please

Ik verlang terug naar die zon en dat warme weer en okay, stiekem ben ik ook gewoon toe aan vakantie. Voor m’n werk moet ik nog een hele drukke maand doorzetten en dan kan ik er weer tussenuit. En gelukkig staat Marmaris weer op de planning, zodat ik ook echt moet en zal uitrusten in plaats van me bijvoorbeeld druk te maken om het huishouden.

Om mezelf (ook mentaal) wat rust te gunnen was ik al een poosje aan het overwegen om hulp in de huishouding te nemen. Alsof het zo moest zijn kwam er iemand op mijn pad en afgelopen maandag kwam ik thuis in een huis met blinkend schone vloeren en sanitair. Halleluja! Best een stap om een ‘vreemde’ in je huis te laten maar ik had er een ontzettend goed gevoel bij en ik ben dan ook opgelucht dat ik die stap heb gezet. Eens in de twee weken heb ik dus hulp voor de ‘grote’ dingen in huis, super fijn!

Ik hoop daarmee ook wat ‘lucht’ te krijgen om meer quality time met vriendinnen door te brengen. Ook dat geeft energie!

Fysio

Mijn nek, schouders en armen zijn de laatste tijd enorm verkrampt en ik heb mezelf zover gekregen om een afspraak bij de fysiotherapeut in te plannen. De laatste keer dat ik bij een fysiotherapeut was, was dit om te herstellen na een val waarbij ik m’n knie had bezeerd en met krukken liep. Ik ben gewoon niet zo van dat gedoe aan m’n lichaam tenzij het absoluut noodzakelijk is.. Mijn nek draaien in de auto, of onverwacht iemand aankijken die naast m’n bureau komt staan, is allemaal niet zo prettig meer. Na ook nog een paar nachten lastig slapen door de pijn kwam ik er nu voor mezelf echt niet meer onderuit en dus lag ik dinsdag op de behandeltafel. En donderdag weer. I

Ik heb goede hoop dat ik over een paar weken weer een stuk soepeler en pijnlozer rondren!

Writers Block

Wekenlang gooide ik de blogs zo uit mijn digitale pen en ineens was ‘ie daar weer… de writer’s block. Ik denk dat dit ook wel te maken heeft met mijn energie level momenteel, dat het gewoon niet zo soepel gaat als anders. En ik weet zeker dat dit ook weer voorbij gaat! Er staat nog een leuk evenement met de Suffe Tutten op het programma en ik heb nog een interieur blog idee in m’n hoofd om met jullie delen. Daten doe ik ook, dus misschien komt daar nog eens een update over.. ;). Genoeg leuks dus maar het moet er nét nog even uit komen. Ondertussen zorg ik dus goed voor mezelf, tijd voor wat self care!

Mocht jij leuke ideetjes, invalshoeken of vragen hebben, stuur me gerust een berichtje of laat een comment achter. Of tag me wanneer je iets leuks/moois/gaafs op Facebook of Instagram voorbij ziet komen waarbij je me aan denkt!

 

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

36 shares