Dating – Tinder update – Over bizarre berichten en fijne dates

Tinder

Goed.. Omdat ik weet dat iedereen wil weten hoe het ervoor staat, een kleine Tinder update / samenvatting. Ja ik zit nog steeds op Tinder en ja ik maak regelmatig hele vreemde dingen mee. Er zijn dates geweest en zowel hele fijne als echte shit momenten.

Types

De laatste tijd ben ik mijn match voorkeuren een beetje aan het wijzigen. Ik doe niet aan generaliseren en vooroordelen maar feit was wel dat het type man die ik voorheen een hartje gaf, nu niet echt het type romanticus en happy ever after type is. Ik geef mannen nu ook hartjes waarbij ik voorheen bij voorbaat dacht ‘nah te hoog gegrepen’ en dan deed ik het maar niet. Ik gaf vaak enkel de mannen een hartje waarbij ik vrij zeker was een hartje terug te krijgen (behalve als ik hem HEEL leuk vond en me niet kon inhouden), onzin natuurlijk. Iets meer schijt aan en wellicht weer een stukje extra zelfverzekerdheid.

De liefde van mijn leven?

Er is één enge man die elke 10 foto’s gewoon terug komt no matter hoeveel kruisjes ik geef. Af en toe vraag ik me af of ik gedoemd ben om met hem te eindigen. Dat het universum gewoon wacht tot ik een keer niet oplet en er per ongeluk een hartje of, nog erger, een superlike uit knal. En dat we dan ineens getrouwd zijn. En ik een kind van hem uitpoep. Brrrr.

Timing

Tijdens het weekendje Rotterdam kwam ik erachter dat ‘s nachts Tinderen niet het beste plan is. Dan krijg je best wel wat bizarre verzoekjes in je berichten box. Van die berichten waarbij je eerst denkt; ik lees het verkeerd. Dan denk je; dit meent ‘ie niet. En vervolgens denk je; dit meent ‘ie echt! Aangezien er familie mee leest ga ik deze berichtjes niet herhalen, maar jullie kunnen je er vast wel iets bij voorstellen.

Oh en voor de niet-Tinderaar onder ons, die berichtjes ontvang je overdag ook weleens hoor. Die mannen heb je gewoon, best wel veel. Maar niet zoveel, tegelijk en zo euh… indrukwekkend.

Dates

Er zijn dates geweest, leuke dates. Er was een date dat ik dacht, nah dit gaat ‘m zijn! Om dan vervolgens de dag daarna keihard de deksel op m’n neus te krijgen. Niet omdat ik niet leuk genoeg was, want dat dacht ik natuurlijk direct. Ik heb alles terug geanalyseerd, vroeg me af waar het fout ging en wat voor stoms ik waarschijnlijk had gezegd of gedaan. Maar nee dan blijkt dat toch nog niet iedereen mijn blog over trouw zijn aan elkaar heeft gelezen.. HEB IK WEER!

En toen was er weer een leuke date, een date die gelukkig ook de bovenstaande overtrof. Een date waarbij ik heel erg op mijn gemak was, oprecht moest lachen en waarbij ik zonder overdrijven genoeg gestraald heb voor alle mensen op het terras tezamen. Een date die ik al na een uurtje alleen maar hoefde aan te kijken als er iets geks gebeurde, en dat we elkaar dan snapten. Een date die mijn hand pakte onderweg terug naar de auto, waarbij ik hoopte dat dat moment gewoon niet voorbij zou gaan.

Momenten van geluk dus.. maar ik merk aan mezelf dat ik bang ben geraakt om mijn eerlijke, lieve en open kant nog te laten zien. Wat als het weer pijnlijk wordt, kan ik dat nog een keer aan? Een gevecht met mezelf want wat is verstandig? Ik ben bang om weer gekwetst te raken, bang om ‘teveel’ te zijn en tegelijkertijd bang om iemand te laten lopen met wie ik graag nog veel meer mooie momenten ervaar. En toch wil ik mijn spontane ik zijn, die alles over heeft voor zulke momenten samen. Deze innerlijke strijd, die is nieuw en ik weet nog niet zo goed hoe ik er mee om moet gaan.

Wat is wijsheid? Als ik het antwoord heb dan laat ik het jullie weten..

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Inge
  • May 10, 2018
  Reply

  Wees jezelf, als je getrouwd bent en een kind hebt uitgepoept gaan er nog zát momenten komen waarin de niet leuke jij naar boven komt en die moet ‘ie dan ook zien te handelen. Doseren, niet alles open gooien maar als het klopt dan klopt het gewoon.
  Ps: JJ wilde het na 2 weken uitmaken omdat hij mij bijdehand vond. Dat is niet minder geworden en kijk waar we nu zijn 😉

 1. Pingback: Personal - Ziek, stomme mannen, vakantie, nieuwe baan, blog break - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

23 shares