Personal – Ziek, stomme mannen, vakantie, nieuwe baan, blog break

Even een heel kort blogje want guys.. ik ga bijna met vakantie! Ein-de-lijk ben ik 10 dagen vrij van werk en ja, dat heb ik even nodig! Een jaar geleden alweer dat ik een week vrij was, hoe bizar is dat. Ook echt niet heel gezond volgens mij en dat liet me lichaam me dan ook weten de afgelopen tijd.

Twee keer werd ik kort op elkaar ziek en momenteel ben ik nog aan het hoesten en proesten. Het lukte me niet om drie blogs in de week te produceren en ook voor deze vakantie heb ik niet vooruit kunnen schrijven. En dat vind ik kut. Maar ik heb besloten dat het écht even tijd is om de boel de boel te laten en te gaan genieten met m’n bips op het strand en een cocktail in m’n hand. Ik ga het dus proberen los te laten en na m’n vakantie, vol met inspiratie, weer leuke blogs tevoorschijn te toveren. Wel wil ik lekker veel gaan Instagrammen want hee niks zo leuk op de foto en video als palmbomen en bruine benen, toch? 😉

Ohja. En ik werd ook nog keihard afgewezen afgelopen weekend, door die leuke date notabene. Hij was ‘niet klaar voor een relatie’.. alsof ik verdorie binnen een week om een ring ga vragen. Pas na een maand HAHA, grapje. En aangezien ik weet dat ‘ie dit leest: je bent een sufferd, want we hadden het echt leuk. Dat kwam best wel (onverwacht) aan en heeft ervoor gezorgd dat ik weer ontzettend mannen-moe ben. Laat mij maar gewoon even want mannen kunnen net zoveel drama schoppen als vrouwen, trust me. En dus ga ik komende week maar gewoon genieten van de Turkse complimenten, om mezelf eraan te herinneren dat ik heus wel leuk ben (toch?).

En daarna, dan begin ik aan mijn nieuwe baan! Ik heb een leuke uitdagende baan aangeboden gekregen in hetzelfde werkveld als nu, op dezelfde locatie maar voor een ander bedrijf. Hier krijg ik meer verantwoordelijkheid in mijn functie en daar voel ik me prettig bij. Ik ben niet per se uit op carrière maken maar mijn hersens laten kraken vind ik toch wel erg prettig. Om deze job wisseling heb ik trouwens vrijwel geen stress gehad, het is naadloos in elkaar overgegaan en daar ben ik heel dankbaar voor. Dit jaar geen stress om dingen als een baan en een inkomen. Wel heb ik er wat extra voor moeten werken door een spontane cursus en dat vrat natuurlijk ook weer energie en tijd.

Dus, ik ben snel terug, fris en fruitig! Voor nu, komen jullie me volgen op Instagram? Vind ik leuk!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Lydia
  • May 16, 2018
  Reply

  Fijne vakantie!

 1. Reply

  Hele fijne vakantie, even lekker de batterij opladen!
  En wat een sufferd inderdaad, gemiste kans voor hem!

 2. Reply

  Good job babe! Lekker genieten volgende week, cocktailtjes drinken, dansen, poep-bruin worden en complimentjes in ontvangst nemen. Gaan wij hier in Nederland wel hard werken en kwijlen (en stik jaloers zijn 😋) op jouw Insta. Enne meneertje koekepeertje: je bent een sukkel, but thanks for the views 😂

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 shares