Fashion – Personalize je eigen T-shirt of hoodie – Winactie!

Trui Diyaata Review Winactie - Diyaata.com1

In mijn hoofd ben ik druk bezig met Diyaata verder ontwikkelen, keuzes maken en bedenken hoe ik meer leuke dingen kan doen (in heel weinig tijd haha!). Toen ik de vraag kreeg of ik een T-shirt of hoodie naar keuze wilde laten maken, wist ik het dan ook direct. Ik wilde een hoodie met Diyaata logo!

T-shirt of hoodie

Ik koos heel bewust voor een hoodie omdat ik een dergelijke trui ideaal vind voor een winterse zondagmiddag bloggen, in style! Lekker groot en volgens mij heb ik per ongeluk een herentrui gepakt maar voor dit soort truien vind ik dat alleen maar fijn.

Bij MijnTshirtmaken.nl kun je heel gemakkelijk jouw eigen trui of T-shirt bedrukken. Het proces was super simpel; je kiest je product, je kleur en maat van het product, upload je foto of plaatje (in mijn geval logo) en plaatst die vervolgens op je trui of t-shirt. Dit kan over de gehele voorkant of net zoals ik heb gedaan, in het klein op de borst.

Trui Diyaata Review Winactie - Diyaata.com1

Ik koos ervoor om ook nog wat tekst toe te voegen want de URL van mijn website staat niet in mijn logo verwerkt. Mocht ik deze trui dus een keer meenemen richting bijvoorbeeld een festival, dan moet wel mijn URL erop staan! Dit ging heel gemakkelijk met de tekst optie waarbij je verschillende lettertypes en kleuren kunt kiezen.

De trui kwam binnen een paar dagen binnen en mijn logo staat er keurig op! Inmiddels heb ik er inderdaad al een zondagmiddag in vertoefd, goed voor de inspiratie.

Winactie

Wil jij ook een heren of dames hoodie ontwerpen of een T-shirt voor jezelf of bijvoorbeeld dochter/zoon (denk aan de feestdagen!) personaliseren? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag één van jullie gelukkig gaan maken. Jouw eigen plaatje, eigen tekst, het kan allemaal!

Hoe maak je kans?

Laat een reactie achter onder deze blog waarin je mij laat weten voor wie jij een T-shirt of hoodie wil maken en wat daar dan op komt. En no worries, dit mag ook gewoon lekker voor jezelf zijn!

Dit bericht liken & delen op Facebook vind ik heel heel lief maar is geen verplichting. Ik ben in de feestdagen mood ;).

Je kunt reageren t/m 25 november, waarna ik een winnaar of winnares uitkies en contacteer. Zorg er dus voor dat je een geldig e-mailadres achterlaat in het daarvoor bestemde vakje. Succes!

 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MijnTshirtMaken.nl.

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Godelieve
  • November 14, 2018
  Reply

  Ja maar natuurlijk een t-shirt voor Dax. Mag jij de tekst kiezen Dais 😉

 1. Reply

  Wauw wat een mooie trui! Zo’n gepersonaliseerde hoodie lijkt me heerlijk! Zou graag winnen om ook lopend reclame te worden voor mijn blog! Haha, ik deel hem op facebook!

 2. Reply

  Leuk zeg! Ik doe lekker mee voor mijzelf en dan een trui met m’n logo en url ook 👍🏻👍🏻🙌🏼

  • Sofie
  • November 15, 2018
  Reply

  Ja tof!! Dit soort dingetjes maken het juist extra leuk, hoe tof is het gewoon om rond te lopen en tegelijkertijd een beetje reclame te maken? 😉

  • Willemijn Lijnse
  • November 16, 2018
  Reply

  Jaaaa, ik doe graag mee!! Met een hoodie voor mijn eigen bedrijf! Meer warmte en meer zichtbaarheid samen, perfect!

 3. Reply

  Leuk! Ik doe mee. Een leuke hoodie met natuurlijk mijn eigen logo. Lekker reclame lope. Voor mezelf 😅

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares