Philosophy – Review – Cadeauset Amazing Grace

Amazing Grace

Toen ik mijn eerste salaris weer ontving, mocht ik van mezelf iets fijns kopen. En nog beter zelfs, ik had nog een VVV bon te besteden! Ik keek even binnen bij de ICI Paris XL en was natuurlijk direct verkocht. Mijn oog viel op een mooi roze pakket van Philosophy in de geur Amazing Grace.

Philosophy

Een paar terug kocht ik mijn eerste geurtje van Philosophy; Pure Grace. Een heerlijke geur, een zachte schone zeep geur, heerlijk als je wel een geurtje wilt opdoen maar geen zware walm van parfum wilt achterlaten. Deze heb ik inmiddels nog een keer gekocht en blijft in mijn standaard parfum ‘stash’. Dit keer kocht ik Amazing Grace in een cadeaubox bestaande uit een geurtje, een douchegel en een body crème.

Amazing Grace

Amazing Grace

Amazing Grace is een zachte, bloemige en poederachtige geur, de best verkochte geur van Philosophy. Een geur waardoor je als je deze opspuit, het gevoel hebt dat je je beste outfit aan hebt en klaar bent voor de dag of de avond. Zoals bij vrijwel alle geurtjes die ik fijn vind, zit ook in deze geur muskus. Hier blijf ik toch echt ongemerkt op terugvallen.

Amazing Grace

Pure Grace kocht ik vorig jaar ook in deze cadeau set die ideaal is om helemaal naar één en dezelfde geur te ruiken. Eerst lekker douchen, insmeren met de body crème en een vleugje parfum. Love it! De cadeau set was vlak na de feestdagen in de sale, perfect. De douchegel geeft me een echt luxe gevoel en gebruik ik ook niet dagelijks maar alleen op momenten dat ik het mezelf gun, haha! De body crème trekt lekker snel in en zorgt ervoor dat de Amazing Grace geur lekker lang bijft hangen in combinatie met de parfum.

Amazing Grace

Hou je van zachte geuren of ben je op zoek naar een geur die altijd kan, dan raad ik je zeker aan om de verschillende geuren van Philosophy eens te gaan testen. Je kunt hiervoor terecht bij ICI Paris XL. Wat ook erg fijn is, ik vind de prijzen heel goed te doen! Prijsindicatie: de Eau de Toilette 60 ml kost €35,20.

Voor welk soort geuren heb jij een zwak? Welke geurnoot zit in jouw favoriete parfum?

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares