Beauty – Primark Mermaid Bodymist – Budgetproof zomergeurtje

Mermaid body mist

Oh wat hou ik toch van heerlijke nieuwe geurtjes ontdekken, en zeker weten als deze ook nog eens budgetproof zijn! Bij de Primark scoorde ik een bodymist waar ik verliefd op werd door zowel het uiterlijk en de naam. En toen bleek de geur ook nog eens heerlijk te zijn, de Mermaid bodymist.

Welk meisje keek er vroeger nu niet heimelijk naar de videoband of later dvd van Ariël de kleine zeemeermin? Zonder Ariël was het fenomeen zeemeermin lang niet zo sprookjesachtig geworden. Voor mij zijn zeemeerminnen altijd ‘bijzonder’ gebleven en ze staan wat mij betreft dan ook in hetzelfde rijtje als (sprookjes) prinsessen.

Mermaid bodymist

In de zomer vind ik het heerlijk om af en toe een wat lichtere geur op te spuiten, een bodysplash of bodymist. Na het douchen gebruik ik ze ook graag en soms gaat er zelfs een flesje mee in de strandtas. Ik was al een tijdje niet bij de Primark geweest en het beauty aanbod was duidelijk uitgebreid! Allerlei, voor mij, nieuwe geurtjes in grote en kleine flesjes plus een bodymist variant.

De Mermaid versie was direct de eerste waar ik naar greep, dat kleine meisje zit toch nog echt in me. Wel las ik eerst de beschrijving op de achterkant van het flesje, voordat ik wellicht één of andere smerige geur op me zou spuiten. Maar in tegendeel, ik werd zelfs erg blij van de omschrijving!

Mermaid bodymist

A magical mix of delicious raspberry and passion fruit infused with glistening floral notes completed with warm woods and mystical musk to release your inner mermaid

Frambozen en passie fruit, heerlijk! De geur van passie fruit is een geur die ik altijd zal onthouden. In Oeganda werd er dagelijks verse fruit juice gemaakt van heel veel verse passie fruit en dan geurde heel het opvanghuis hiernaar. Een lichte houtachtige geur en als klapper op de vuurpijl mijn favoriet nummer 1 MUSK, maken dit een geur die ik heerlijk vind.

Volgens mij kostte deze bodymist rond de 4,- euro, de precieze prijs is me ontschoten, sorry! Zoals gezegd vind je ‘m bij de Primark en hebben ze behalve de bodymist ook een parfum versie in zowel mini als fullsize uitvoering. Tijd om die ‘inner mermaid’ in je los te laten!

Vertel, was jij vroeger ook zo onder de indruk van Ariël en haar onderwaterwereld? 😉

PS: ben je op zoek naar een zomergeur en nog niet overtuigd van deze mermaid bodymist? Check dan ook mijn laatste parfum review van Bamboo van Gucci!

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Beauty - Collistar - Bodyspray Profumo di Armonia - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

11 shares