Beauty – Primark PS… Advent Kalender – Cadeau tip!

Advent Kalender Primark

Nogal een beauty artikel? Yep, klopt helemaal! De feestmaand gaat namelijk van start en dus gooi ik er nog wat leuke girly cadeautips in. Vandaag een beauty advent kalender van het merk PS… van de Primark, genaamd Metal Angel.

Eerlijk, ik HOU van advent kalenders. HOU met hoofdletters, want ik vind ze leuk in alle soorten en maten. Vroeger kreeg ik een advent kalender met van die vieze goedkope chocolaatjes achter de ‘deurtjes’. Later heb ik nog wat jaren gekrast in de hoop op een jackpot, op een kraslot in advent kalender stijl. En toen, toen startte de beauty merken met de advent kalenders. De Bodyshop, Essence, overal doken ze op en ieder jaar weer dacht ik ‘nehhh’ en gunde ik mezelf de lol niet van 24 vakjes openmaken in de december maand.

Advent Kalender Primark

Dit jaar is dat anders, want dit jaar scoorde ik de advent kalender van de Primark! Deze zilveren eyecatcher van PS… met het thema ‘Metal Angel’ ging vorig weekend met me mee naar huis. Eindelijk mag ik weer 24 dagen lang genieten van het openmaken van de luikjes. Iedere dag een kleine verrassing, een klein cadeautje, ik HOU ervan!

Nee ik ga dus ook niet alle vakjes tegelijkertijd openmaken om aan jullie te laten zien, ik ga het écht per dag doen en als je nieuwsgierig bent dan raad ik je aan om mijn Instagram te volgen voor stories en foto’s. Wél heb ik even op de achterkant gespiekt en daar staat heel globaal wat er allemaal in zit:

  • 2 x Hair Glitter (whut?!)
  • 3 x Nagellak
  • 2 x Lipgloss
  • 2 x Eyeshadow Dust (losse oogschaduw denk ik)
  • 4 x Glitter Liquid Eyeliner
  • 2 x Lipstick
  • 1 x Lipliner
  • 2 x Lippenbalsem
  • 2 x Glitter (als in losse glitters..?)
  • 2 x Nail Stickers

Uiteraard zal alles een ‘metal’ thema hebben, wat helemaal hip is in beauty land deze winter. Ik ben klaar om te shinen en glitteren! Wel bijzonder dat er geen highlighter of bronzer in deze advent kalender zit, maar vooruit maar.

Vandaag is het 1 december en dus maakte ik vakje 1 al open! Hier zaten nagelstickers in, engel vleugeltjes:

Advent Kalender Primark

Deze advent kalender kost 18 euro en is echt een top cadeau voor een beauty liefhebber. Ze lagen er nog maar beperkt dus ik zou wel snel zijn!

Kun jij ook zo enthousiast worden van een advent kalender?

De vorige Sinterklaas cadeau tip kostte slechts één euro en vind je hierrrr!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 share