11 x Waarom jij woensdagavond om 21:00 naar Prison Break kijkt

Diyaata Prison

Tromgeroffel…. Aanstaande woensdag 5 april is het dan ein-de-lijk zover, Prison Break is back! Uiteraard wist je dat al maar ik heb even op een rijtje gezet waarom je dit echt niet mag missen.. Seizoen 5, aflevering 1, ook jij zit er aanstaande woensdagavond klaar voor.

  • Michael Scofield. Michael is serieus reden genoeg voor iedereen in jouw omgeving om stil te blijven en dit gewoon te accepteren. Don’t interrupt me please, even een uurtje zwijmelen. Een uurtje me-time. En Lincoln verdient ook de nodige aandacht, niet te vergeten. Of je nu single, verliefd, verloofd of getrouwd bent, dat maakt komende woensdag om 21:00 even niet uit. Michael is jouw focus en alles om je heen doet er even niet zoveel meer toe.

 

  • Een partner die de afstandsbediening heeft toegeëigend? Jij hebt hier echt HEEL lang op moeten wachten. Sport uitzendingen komen (te) vaak voorbij en Netflix kan aan wanneer hij dat wenst, dit vijfde seizoen heeft lang op zich laten wachten en dit moment ga je dan dus ook niet missen. Basta!

 

  • Prison Break wordt uitgezonden op Fox. KPN kanaal 14, Ziggo kanaal 11. Zo die info heb je ook, dan kan dit geen reden of excuus meer zijn om niet op tijd klaar te zitten.

 

  • Geen KPN of Ziggo? REGEL DAN IEMAND!

 

  • Sport verplichtingen, dates, etentjes, vergaderingen, het maakt allemaal niet uit maar woensdagavond is onmogelijk. Je hebt nog ruim drie dagen de tijd om dit alles te verzetten. Ik heb je nu op tijd gewaarschuwd dus dit gaat gewoon goedkomen. Go go!

 

  • Nog nooit Prison Break gezien? Okay ik zal je niet veroordelen maar ik heb wel een tip. Zet Netflix aan, begin als een gek te binge watchen én zet de opname functie aan voor aanstaande woensdag 21:00. Niemand weet namelijk wanneer dit vijfde seizoen op Netflix komt en better safe than sorry. Na de eerste paar afleveringen ben je namelijk net zo verslaafd als de rest van de wereld.

 

  • Woensdag breekt zo lekker de week. Alle stress even laten gaan, zo na die eerste drie dagen van de week.

 

  • Hoe, in hemelsnaam, hoe is Michael ineens toch nog in leven? Ik ben reuze benieuwd hoe ze dit in het vat gaan gieten en die verklaring komt vast en zeker in aflevering 1. Dat wil je niet missen.

 

  • Heb je jonge kinderen dan liggen die gewoon voor 21:00 op bed. En zo niet, dan kijken ze verplicht mee. Woensdagavond is vanaf nu voor mama, en voor papa, punt.

 

  • Je wilt donderdag op school / werk / bij de koffie toch ook kunnen meepraten? Niemand gaat deze aflevering missen girl, dus jij ook niet.

 

  • Niet overtuigd? Kijk dan de trailer:

 

https://youtu.be/x9T-9fZn_oA

Nog even aftellen en dan is het zover, be ready!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares