Beauty – Remescar Wallen en Donkere Kringen – Wondermiddeltje?

Remescar

Een paar weken geleden kreeg ik iets toegestuurd waar ik gemengde gevoelens over had. Remescar Wallen en Donkere Kringen, een tubetje crème die de ‘theezakjes’ en donkere kringen onder je ogen doet verminderen. Stiekem heb ik dat soms best wel nodig maar zou het ook echt werken?

Remescar Wallen en Donkere Kringen

Tja, dat moest ik natuurlijk testen! De gebruiksaanwijzing van dit product is behoorlijk specifiek en heb ik dan ook nauwkeurig opgevolgd. Als eerste stap moest ik mijn gezicht reinigen en stap twee was  het product ‘ter grootte van een rijstkorrel’ op m’n vingertop aanbrengen. Dit was ‘cruciaal’ en te veel of te weinig was absoluut niet goed. PANIEK! Wat voor rijstkorrel? Ze bedoelen vast geen gebroken rijstkorrel maar een hele? Anyway, ik heb hier een paar keer mee moeten oefenen. In eerste instantie was ik te voorzichtig want ik had geen zin in de huidirritatie waar ze voor waarschuwden, maar toen gebeurde er weinig. Uiteindelijk heb ik, denk ik, het goede formaat rijstkorrel te pakken gekregen.

Stap drie.. breng de crème voorzichtig aan.. Stap vier en ik citeer:

Hou uw gezichtsuitdrukking gedurende 2-3 minuten neutraal terwijl het product droogt.

Wait. Whut? Neutraal… okay… wat is neutraal? En wat gebeurt er als ik dit niet doe? Krijg ik dan voor de rest van de dag een enge rimpel erbij? Zoveel vragen en stiekem werd ik hier best een beetje zenuwachtig van.

Ik heb de instructie wel opgevolgd, zo neutraal mogelijk naar mezelf gekeken in de spiegel en… Er gebeurde serieus iets. De huid onder mijn ogen werd een soortje van strak getrokken waardoor het vocht ‘weg trekt’. Serieus heel apart om te zien gebeuren en eerlijk, niet het prettigste gevoel. Wellicht moet ik nog net een mini beetje minder product gebruiken maar ik vind het best wel een trekkerig gevoel geven. Dit gevoel gaat wel weg na een poosje en het effect mag er zeker zijn. Het lijkt wel alsof ik plaatselijk een botox injectie erin heb laten zetten, het verschil is echt zichtbaar.

Remescar
Voor en na, zonder make up

In het echt is het effect echt nog zichtbaarder, maar beter dan dit kreeg ik het helaas niet op de foto.

Remescar
Na, met make up en zonder concealer

Feitjes

De Remescar crème voor wallen en donkere kringen is te koop bij online apotheek Viata en een tubetje van 8 ml kost momenteel 23,36 (normaal 29,95). Als je je netjes aan de voorschriften houdt en niet heel je gezicht ermee plamuurt, dan doe je volgens mij heeeeel lang met die 8 ml haha!

Remescar

Aanrader?

Ik ben blij met dit product op m’n kaptafel, voor belangrijke momenten waarbij ik gewoon die wallen en donkere kringen even niet kan gebruiken. Op m’n verjaardag heb ik het gebruikt en ik kan me voorstellen het ook op te brengen als er veel foto’s gemaakt gaan worden die dag. Ik vind het geen product voor elke dag omdat ik het ook fijn vind om de huid onder m’n ogen lekker te hydrateren in plaats van alleen maar ‘strak te trekken’. Maar hee, dit spul werkt wel! Dus voor af en toe, helemaal prima.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 shares