Lifestyle – Review – Bluetooth Earbuds + Winactie shoptegoed

Bluetooth oordopjes

Wat een heerlijke zonnige dagen hebben we weer achter de rug! Ik heb zoveel mogelijk in de tuin en op het terras gebivakkeerd en thuis ging dit in gezelschap van mijn nieuwe gadget, mijn bluetooth draadloze earbuds oftewel oordopjes.

Bluetoothkoptelefoons.nl

De naam zegt het al, deze webshop verkoopt allerlei soorten draadloze koptelefoons en oordopjes. Niks geen gedoe meer met snoeren, gewoon connecten en gaan! Al een tijdje was ik benieuwd naar een bluetooth koptelefoon en toen ik een mailtje ontving of ik een product wou testen, was ik hier dan ook direct uit. Ik ben altijd minimaal 5 minuten bezig met mijn oordopjes uit de knoop te halen voordat ik van een muziekje kan genieten. Afgelopen vakantie kwam ik er op Schiphol achter dat mijn telefoon (IPhone 8 plus) niet eens meer een oordopjes ingang heeft… En dus besloot ik nu dan ook om voor oordopjes te gaan, want een koptelefoon neemt direct zoveel ruimte in in je tas.

Review

Ik koos voor de HBQ i7 Mini (2 stuks) Bluetooth 4.1 Earbuds, zo dat is een hele mond vol. Ze waren rap binnen, tijd om te testen!

Stap één, opladen maar. Er komt een USB kabeltje met twee ingangen bij en daarmee laad je de oordopjes in één keer gemakkelijk op. De lichtjes doven wanneer de oordopjes geladen zijn, top.

Tijd om de oordopjes te verbinden met mijn telefoon. Dat connecten lijkt op het eerste gezicht heel simpel, je drukt het (enige) knopje in en je zoekt de oordopjes op in je bluetooth connecties op je telefoon. En inderdaad, binnen no time heb ik geluid uit één oordopje. Maar volgens de beschrijving is het toch ook echt mogelijk om ze beide te connecten. Ik heb écht heel veel tijd besteed aan het proberen de oordopjes te ‘pairen’. Op één of andere manier belde ik iedere keer opnieuw de laatst gebelde persoon wanneer ik deed wat de gebruiksaanwijzing me vertelde. Uiteindelijk is het me gelukt, maar wel door middel van een YouTube tutorial en het negeren van de gebruiksaanwijzing die mij iets heel anders vertelde. Ohja en ik zorgde ervoor dat mijn moeder de laatst gebelde persoon was, want het ging nogal eens mis.. Ik was dan ook heel blij toen ik begreep dat je de oordopjes maar één keer hoeft te ‘pairen’ en het daarna automatisch goed gaat. Dat mogen ze van mij in de fabriek al wel fixen dan!

Ready… Go!

Nu ik aan beide kanten geluid had, kon ik dan echt naar muziek gaan luisteren. En ik kan je vertellen, het geluid uit de oordopjes is echt TOP! Eerlijk is eerlijk, ik ben daar heel tevreden over. Je zit even helemaal in je eigen wereld wanneer je je muziek op hebt.

Bluetooth oordopjes

De oordopjes zelf zijn van hard plastic en dat vind ik iets minder prettig. Op één of andere manier vallen ze bij mij steeds uit, wellicht heb ik een gekke vorm oorschelp…? Ik vind het fijner als het stukje wat daadwerkelijk in je oor gaat, van zachter materiaal is en dus vormt naar je eigen oor. Voor mij zijn ze dus niet handig om te gebruiken als ik loop of fiets.

Groot pluspunt; je kunt dus ook bluetooth bellen met deze oordopjes en dat werkt prima! Ik denk dan ook dat ik ze vaak in de auto mee zal nemen, zodat ik ook van en naar mijn werk telefoontjes kan plegen. De accuduur is ongeveer 60 uur wanneer je ze beide aan hebt, dus daar hoef je je niet snel zorgen over te maken.

Samenvatting

Pluspunten

 • Een top geluid
 • Bluetooth bellen met helder geluid
 • Prima webshop met snelle levering
 • Een redelijke prijs van 27,99 euro voor een setje

Minpunten

 • Het pairen van de oordopjes is een crime en de gebruiksaanwijzing helpt je hier niet bij
 • De oordopjes zijn van hard plastic, vormen niet naar je eigen oor

 

Winactie

Mocht je ook graag een draadloze koptelefoon willen aanschaffen, raad ik je zeker aan om even op deze webshop te neuzen waar je alle verschillende soorten bij elkaar vind. En om jullie een beetje te helpen, mag ik wederom 25,- euro shoptegoed weggeven aan één van jullie! Met dat shoptegoed kun je dus ook een andere variant kopen 😉 Meedoen is simpel:

 • Laat een reactie achter onder deze blog waarin je laat weten dat je meedoet. Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje
 • Like de Facebook pagina van Bluetoothkoptelefoons.nl (indien je FB hebt)
 • En als laatste like je natuurlijk de Diyaata.com Facebook pagina als je dit nog niet eerder gedaan had 🙂 (indien je FB hebt)
 • Het liken of delen van het winactie bericht op Facebook wordt uiteraard op prijs gesteld maar is geen vereiste 🙂

Meedoen kan t/m 27 juni. Daarna zal ik de winnaar of winnares contacteren.

Doe jij ook mee? Let me know!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met bluetoothkoptelefoons.nl. 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Chantal
  • June 13, 2018
  Reply

  Heel graag meedoen! Dan kan mijn dochter ze meenemen naar Kenia! Zou super zijn!

  • Karolien
  • June 13, 2018
  Reply

  Ja, ik doe graag mee! Ik heb sinds kort een iPhone 8 en ben nog aan het sukkelen met de ingang en opladen en luisteren tegelijkertijd.dus doe graag mee.

  • coen
  • June 13, 2018
  Reply

  jaa ik doe graag mee op mobiel zag ik ff link niet

  • Anita H.
  • June 13, 2018
  Reply

  Yep, ook ik ding graag mee.

  • Sabrina
  • June 15, 2018
  Reply

  Hier ben ik echt naar op zoek! Ik heb een paar besteld op ebay, maar daar verwacht ik niet zo veel van. Ze moeten ook echt wel zacht zijn, anders gaan m’n oren irriteren. Maar een koptelefoon zou ook handig zijn voor te fietsen. Anyway, ik doe graag mee! Ik ga snel naar fb!

  • Godelieve
  • June 16, 2018
  Reply

  Yes, misschien motiveert me dat om vaker op de fiets naar m’n werk te gaan 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares